Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
15.9.08 23:12

Aha, já si říkala, proč to fotila v hledišti a on je to umělecký efekt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.9.08 23:13

Holky fotka není z kina, Markýsek měla takovýto šablony a do těch vkládala různé fotky. Na téhle je údajně její manžel a syn Jirka. Nám také udělala pár takovýchto fotek s našima fotkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326

Dělám grafiku skoro deset let - tohle není fotomontáž :? A pokud opravdu je, jakože já osobně jsem na 99,9% přesvědčená, že není, pak dotyčná/ý autor/ka má sedět u Pixaru nebo Disneyho a brát super peníze za super odvedenou práci… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163

holky já nevím.. já jsem nikdy neviděla fotky..
jen tu Vanessky z inkubátoru.. a ty jsou fuč!
pamatuju si ten prostřední prstík vztyčený!!
ale jinak jsem neviděla ani jednu jen jsem hledala až po tom co to tady dnes propuklo!
co ta Terulka? se nám neozve??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 23:15

Tak ta fotka s brichem je vycpana to jde videt a ta druha nevim da se udelat spusta efektu :wink:
Taky si myslim ze to je kluk uchylak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 23:16

ok a kdo tu fotku znáte.. co to miminko? to je kdo?
pokud je celá postava markýska vymyšlená.. jsou ukradené i fotky.. podle mého…
smazala je proto, aby nebyla v rozporu se zákonem.. zneužití fotek.. bez souhlasu majitele.. ne?
není to tak?
ale v diskusi byli u moře.. a tak.. jsou to stejní lidé? syn a manžel? jenže už tam nejsou - zbyly jen okýnka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
15.9.08 23:16

Zvětšila jsem si tu fotku „modelky“, jistě jí působilo focení nějakou zvrácenou rozkoš, ale jestli je to mladá modelka nebo mladý exhibicionista s jistým zaměřením, těžko říct. Ale ten knírek by u ženy fakt volal po kosmetičce? :twisted:
Nu, snad se Markýsek dobře baví, nevěřím, že mu to vydrží věčně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
15.9.08 23:17

Holky, možná jsme trochu natvrdlá, ale copak je to za miminko, co drží "rodina " Markýska v ruce ??
Tak fotka vypadá fakt trochu divně, fotit se ve slunečních brýlích a ve svetru, to je trochu ujetý, zvlášť když všechny tady ty svoje břicha vystavujeme 8)
Sandul -já právě myslela, že jste s Enkou byli v únoru dloouho a pak jak psala, jak o mimi přišla, tak jste to ani nevěděli..Nicméně to je jedno, koukala, jsem do vaší fotogalerie a moc fotek tam EnkaL nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.9.08 23:17

No, v dnešní době najít na netu alba nějaké rodinky a stahovat a upravovat si jejich fotky asi není vůbec těžké. Zajímalo by mě, co to ve skutečnosti je za rodinku. ti by asi koukali. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.08 23:20

elenn je,já mám někde stejný šablony i tuhle s kina😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928

Sajso já bych to nezvládla stáhnout cizí fotky a upravit je. Mám co dělat tady hodit naše fotky :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095

Sajso , ono to taky nevypadá na české kino, tudíž na českých stránkách koukat nebudou? :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 23:21

ELLENNO, tak mi řekni, jak je možné, že tu fotku nám nejdřív ukazovala bez toho kina? To jí vystřihla a za pár měsíců ukázala celou, i s kinem, když se začala učit v prográmcích na fotky? 8O

DALMI, já jsem tu fotku Vanessky hned po vložení smazala, dělalo mi zle, dívat se na ty hadičky…

Jsem blbec, no, ale KDE NAJDU KOŠ, když není na ploše? třeba tam ještě bude… A co vlastně s ní? K čemu by nám byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
15.9.08 23:21

Holky, nedá mi to, musím zasáhnout …

prosím Terulku nechte být, myslím, že je teď dost na dně … tu diskusi Vanessce založila ve své dobrotě ulehčit Markétce a její rodině (???) práci psát do více diskusí. Myslela to dobře, s Markét komunikuje asi přes smsky. Terulka je kamarádka od nás z prosince 2007 a je to jedna z nejcitlivějších lidiček co znám, nezaslouží si aby se o ní někdo otíral. Prostě naletěla (???) - ne, pořád nechápu a nerozumím - jako my ostatní …

I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.08 23:22
Macík74 píše:
ok a kdo tu fotku znáte.. co to miminko? to je kdo?
pokud je celá postava markýska vymyšlená.. jsou ukradené i fotky.. podle mého…
smazala je proto, aby nebyla v rozporu se zákonem.. zneužití fotek.. bez souhlasu majitele.. ne?
není to tak?
ale v diskusi byli u moře.. a tak.. jsou to stejní lidé? syn a manžel? jenže už tam nejsou - zbyly jen okýnka!

myslím že to miminko bylo někoho z rodiny,marky myslím psala to byl trénink na adélku(později přejmenovali na Vanessku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová