Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
15.9.08 22:24

Terulka je z Prosince2007, Markýsek tam taky chodil, jenže pak přišla o Kristýnku, někdy loni v srpnu, Kristýnka se měla narodit v prosinci.

• Citovat
  • Upravit
4239
15.9.08 22:26

Pavco máš pravdu s tou údajnou Markýskovou sestrou.......mě to taky napadlo-že najednou přijedou z Anglie do Čr a ta její údajná Charlotka měla hned takové komplikace, že musela být hospitalizována..............a přesně-taky jí holky u nás v diskuzi chlácholily a utěšovaly........říkala jsem si, že to není normální-že je to divný, že mají pořád v rodině nějaké problémy a neštěstí-že je to prostě podezřelý............

Já se taky stresovala a brečela kvůli Vanesce, až se mi břicho třáslo-takže mě mrzí, že jsem vystavila stresu svoje miminko-kvůli něčí zvrhlosti, ale jednu věc na tom beru jako pozitivní-ŽE ŽÁDNÁ VANESKA NEZEMŘELA........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.9.08 22:27

No holky, stejně je to zajímavé. Kristýnka se měla narodit v prosinci, takže Marky otěhotněla někdy v dubnu, v srpnu o ni přišli, v prosinci otěhotněli a v srpnu měli rodit, pak snad hned v srpnu otěhotněli a rodit měli v dubnu. Jsou tam pořád ty samé měsíce. :P

Ditto to je fakt. Doufám, že to mimi, které bylo na fotce je už ve zdraví doma. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975

Terulka s ni musela bejt velka kamaradka podle jejich diskuzi,poctive si s ni vymenovala sms a jeste poctivejs vsechno kopirovala do diksuzi Vanesska, Zivot po potratu, duben 2009, prosinec 2007, Jak postupovat po potratu atd…tak s kym si to teda vubec psala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467

Taky by mně zajímal názor Terulky, podávala nám ještě, myslím, včera info do diskuze.

TERULKO, vyjádři se taky! Mluvila jsi někdy s Marky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
15.9.08 22:28

Asi hodinu už tohle téma pročítám a je mi opravdu na blití.Omlouvám se za ten výraz.Ale to je opravdu HNUS. :evil: :evil: Být primářem té porodnice nebo nemocnice,tak okamžitě podávám trestní oznámení!
A toho dotyčného nechám zavřít do nějakého ústavu na doživotí.Já osobně JEN jednou potratila a jednou prodělala zamlklé těhu a do dnes jsem z toho špatná,ale co ty maminky,které přišly o miminko a ještě té zrůdě psychicky pomáhaly?????
Ani zvíře se takto nechová :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
15.9.08 22:29

sajso:tak asi oblíbené měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.9.08 22:29

Tak teda jsem z toho taky v šoku, ještě před chvilkou jsem se u nás v diskuzi srpen 08 zastávala Markýsku proti anonymu.

Teď jsem si dala tu práci a prošla celou naší fotogalerii a všechny fotky od Markýska jsou smazány. Teda zůstala tam jenom fotka Markýskova pozitivního těhu testu a fotka kočárku pro Vanessku, které tehdy ještě říkali Adélka.

Je to fakt zrůdný, jak psaly holky, taky jsem pro Vanessku uronila spoustu slziček a dost mě mrzí, že jsem tomuto stresu vystavovala ještě nenarozenou Amálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.9.08 22:31
Sandula píše:
Holky naslajsem ten posledni prispevek on EnkaL s tim umrtnim listem..
EnkaL píše:
omlouvam se ze vam sem lezu, ale Zuzi specialne pro tebe (klidne i pro ostatni co mi neveri)… nechci to tu ale resit… jeste jedna nesrovnalost v terminech, mela jsem tri 15.2., 22.2. a 1.3. na papire je to brano podle tretiho terminu ja osobne brala jako schudny ten prvni…

http://img01.ecards.cz/…423057_J.jpg

tohle je psané doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 22:32

Holky ale nejde mi do hlavy jak mohla smazet fotky z galerky pac to prece nejde :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 22:33

Lenulo dívám se a čtu první tři strany diskuse Vanesska…
a vidím.. že jsi psala zprávu když jsi dostala sms od JIrky.. že jsou komplikace.. a že ti pak písne že víc neví…
to ti fakt tedy psal? někdo? tu smsku?
viděl někdo naživo Markýska?
já v tom vidím spojitost. pořád stejné měsíce.. stejné diskuse… stejní lidé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
15.9.08 22:35

Katkay jde to velmi lehce! všechny fotky měla ve svém soukromém albu.. a to smaže jedním max. dvěma klidnutíma! pokud by je cpala do jednotlivých veřejných diskusí.. tak je smaže těžko!!!
ale u sebe ve své galerce.. zruší je jedna dvě.. a ze všech diskusí tím pádem zmizí..
viděla jsem jednu foto ve veřejné galerii u holek po potratu.. markýsek s rodinou.. ale drží tam mimi… tam ještě ta fotka byla.. zhruba někde na stránce cca 22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
15.9.08 22:36

Z andílkovské diskuze na BC taky zmizel obrázek té koláže, co dávala i do Vanessčiny diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
15.9.08 22:36

Někde jsem četla, že někdo mluvil s údajným JIrkou manželem Marky po telefonu je to pravda??

Já Marky nikdy neviděla psala, že můžeme někdy dorazit za něma do Německa, psaly jsme si hodně Sz a na skypu

Je to sci-fi jak blázen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.9.08 22:38

Macíku u nás v galerii srpen 2008 měla taky fotky a všechny kromě pozitivního těhu testu a kočárku pro mimčo jsou smazané. Měla tam i fotky manžela a syna Jirky a svoje s rostoucím bříškem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová