Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…jsem v šoku..jako všechny tady..jsem z dubna 2009 a taky jsem ji utěšovala a začala se trápit, jestli bude naše těhu tak bezproblémové, jak si každá přejem(zatím ťuk ťuk jsme všechny dubňačky v pořádku) a do toho bum…Marky je v nemocnici!!!
Je to zrůda.Nic víc, nic míň.V tomhle je net zrádný a přítel má asi pravdu:kdybys to nečetla,nebyla bys tak vystresovaná!
Přikládám poslední příspěvek Markýska z naší diskuze:
Markýsek
Závislačka
Zaregistrován od: 21. kvě, 2007
PříspěvekZaslal: po 15. září, 2008 17:30 Předmět: Odpovědět s citátem
STRÁVILA JSEM TU SPOUSTU ČASU…A TED NAJEDNOU PRIJDE NEKDO A ZACNE TADY SIRIT LŽI A POMLUVY..???JA NEVIM NEMAM NA TO,CELIT NEKOMU NEZNAMEMU…KDO SI PRIJDE A ZACNE TADY SIRIT TAKOVYHLE VECI…
EMIMINO JE SKVĚLÁ STRÁNKA,ALE BOHUŽEL JESTLI JE VEREJNE FORUM K TOMU,ABY NEKDO POMLOUVAL TAK TO SE LOUČÍM…JE MI JEDNO JAK SE TO KOMU BUDE ZDÁT…DŘÍV JSEM DOKAZALA ŽÍT MEZI INTERNETU…TAK TED TO DOKAZU TAKY MAM DOST SVYCH PROBLEMU A NEBUDU RESIT NEJAKY ANONYM.....
JAK UŽ JSEM PSALA MAM SKYPE A TAM S VAMI RADA BUDU V KONTAKTU..ALE RESIT SVOJE PROBLEMY NA VEREJNYM FORU ABY PAK NEKDO PRISEL A ZAČAL S TAKOVYMI KECY..NA TO OPRAVDU NEMAM......
BYLO MI TU S VAMI FAJN,ALE OPRAVDU NEMAM NA TO NEKOMU NECO DOKAZOVAT!!!!!!!!
Maciku no to jo jedine ze by mela vsechny fotky ve svem albu to jsem nikdy nestudovala ![]()
MACÍKU, ano, podepsaný byl v té SMS Jirka, nebo mi i psala Marky. Ale byly to jen SMS o zdrav.stavu Vanessky, co posílala i Terulce a ještě, myslím, někomu. Potom jsme si vyměnily asi jen 2SMS, jak se cítí…
Dnes jsem na to číslo volala, abych se něco dozvěděla, když jsem si přečetla ty anonymy a po dlouhém zvonění se mi ozvala holka. Můžu jen říct, že nic zá:,–(ního jsem se nedozvěděla.
Majko24 tak stejnou odpoved ma i v zivot po potratu ![]()
Lenulko a muzu se zeptat co ti rekla???
Víte, maminky, já (a všichni chlapi, co „snesli“ moje vyprávění o tom příběhu) si myslíme, že by se mohlo jednat o transvestitu,kterému dělá dobře představa, že je těhotná žena. já si ještě myslím, že by se mohlo jednat o nějakého sanitáře, zdravotního bratra (viz zelenka), který dělá na gynekologii nebo porodnici (odtud ta terminologie). to jsou ovšem jenom mé hypotézy. opravdu si nemyslím (a mí přátelé to vyslovili většinou dřív, než jsem jim svou syntézu předložila), že to je žena. já jsem si okopírovala ty nejbrutálnější pasáže, ale není někde k dohledání ta fotka z inkubátoru? (už jsem se několikrát přiznala, já se neumím v e-miminku volně pohybovat…). a prosím znovu, je tu ta z vás, která s ní hovořila telefonem a nebo hovořila s jiříkem? dá se předpokládat, že ta osoba měla neregistrované simky. ale policie a telekomunikační služby dokážou mnohé, takže vy, které jste ji/mu daly svůj telefon se vůbec nemusíte bát. je-li to člověk, co migruje a potrácí děti na více aserverech, je na odhalení zvyklý. ted sedí u kompu a vzteká se, když tohle všechno čte. ale pozítří se přihlásí někam jinam…
zuzana plocková
p.s. zase nevím, jestli to odešlu správně… ![]()
PROČÍTÁM SI SZ CO MI MARKY PSALA A JAK SI TOHLE NĚKDO MŮŽE VYMSLET JSEM Z TOHO POŘÁD VEDLE JAK TA JEDLE
Proc se nevyjadri Terulka…je preci zrovna ted prihlasena..vidim ji dole pod diskuzi jako prihlasenou..Terulko??
Markýsek píše:![]()
Naše ložnice
![]()
Jirkova každodení rozcvička
![]()
![]()
Nejoblíbenější činost
![]()
…
Jo i Jirka zápasil s vlnami
![]()
I na dovolený se muselo nakupovat
![]()
Trošku jsem si hrála na modelku
![]()
![]()
Jedna společná
Odlítáme z Bermud![]()
Jen vám sem tak vskočím. Sleduji celou aféru pouze dnešní den, předtím jsem neměla o existenci Markýska ani tucha a mám jen malou poznámečku. Něco velmi podobného jsem už dvakrát zažila. Jednou na vlastní kůži, když má spolužačka na vysoké náhle „onemocněla“ rakovinou. Chudinka velmi trpěla, konec se blížil každým dnem, každou chvilku musela na ozařování, omdlívala, neviděla, neslyšela, mívala různé záchvaty a my blbci spolužáci a spolubydlící na kolejích se jí snažili poslední dny ulehčit, litovali ji a pomáhali jak mohli. Jenže jak šel čas, asi to bylo málo, takže v tom hrozném stavu jí náhle zemřela sestra (spáchala sebevraždu), pak zemřela maminka (alkoholička, která ji týrala) a nakonec babička (kterou k smrti milovala). Možná by nechala zemřít i více členů rodiny, kdyby nám to nezačalo být divné. Stačilo trochu zapátrat a náhle jsme zjistili, že naše milá spolužačka je nejen zdravá jak řípa, ale také je jedináčkem a její maminka i babička se těší dobrému zdraví. Paradoxní bylo, že v tom nebyla sama, protože dokázala nějak přesvědčit svou kamarádku z dětství aby si před námi zahrála na její sestru. Bylo to celé hodně dobré divadlo. Holčina dostala nakonec docela lekci, protože s námi v ročníku a také na kolejích musela vydržet ještě další tři roky, ale evidentně to přečkala a my také. Osobně jsem ji měla hodně ráda i po tom všem, je to prima holka, jen má prostě ráda pozornost a ráda se lituje.
To byl první případ a druhý jsem zažila na jiném diskusním fóru. Na internetu se pohybuji od jeho úplného začátku, takže jsem jich už pár prošla. Tohle bylo fórum o jedné PC hře. Opět jedna ztracená existence. Mladá holka, po autonehodě na vozíku, stále různě nemocná a protože i na fóru o hře k sobě časem lidé přilnou, tak i my přilnuli k ní, báli se o ní a litovali a litovali. Vždy když ji napadla nějaká zlá choroba, stalo se jí něco hrozného (spadla ze schodů, vyhořela, zemřela jí babička, rodiče), tak jsme se mohli uzoufat a pak to opět začalo být divné, jak se může tohle všechno stát jedinému člověku? Jak může mít leukémii, být na vozíku po nehodě, rodinní příslušníci mu umírají jeden za druhým, tolik nehod? A pak to začalo být téměř groteskní. Zamilovala se do jednoho chlapce z fóra, psali si dlouhé veřejné zamilované příspěvky a pak najednou měl chlapec nehodu na motorce a zemřel a ona byla opět chudinka litovaná všemi. Až později jsme zjistili, že i onen chlapec byl její další identita a nahrála to tak skvěle, že dokonce za něj psala vždy přes anonymizér IP, protože mnoho z nás jiných mělo admin práva a to, že píše za oba ze stejné IP by se okamžitě provalilo. No, už nevím přesně jak to všechno prasklo, někde tuším napsala jaké má heslo a k její škodě používala stejné heslo všude, někdo se dostal k osobním údajům a zjistit si totožnost už bylo záležitostí chvilky. Zjistilo se, že onou dívkou je ve skutečnosti šedesátiletá žena, která už spoustu let žije sama a zřejmě je velmi nešťastná. Jakmile se to provalilo, tak zmizela jak pára nad hrncem, ač měla již vybudované velmi dobré postavení v komunitě a byla celorepublikově uznávaná co se té hry týče. Nu, teď se před pár měsíci objevila znovu pod jiným nickem a z jiné IP. Uvidíme co bude dál ![]()
Případ Markýska je ovšem o to horší, že se jednalo o děti a navíc ovlivňuje ženy v nelehkých životních situacích, ale co se na to zkusit dívat třeba z toho pohledu, že jde o ženu, která vaši lítost opravdu potřebuje a vy jste jí ji daly. Sice jste ji litovaly ze ztráty děťátka, zatímco ona potřebuje spíše politovat nejspíše ve své osamocenosti, ale rozhodně nemá cenu se trápit tím, že jste naletěly a ostatním již nevěřit. Nikdo nikdy nemůže vědět kdo se za anonymitou internetu skrývá a nevěřit jen z principu není řešením. Také je ale dobré vědět, že i někdo takový tu může být a myslím, že nejlepším řeším je: důvěřuj, ale prověřuj. Takže vám, které to zasáhlo přeji pevné nervy a snad to brzy přebolí a Markýskovi, protože nepochybuji, že to tu čte, přeji při příští volbě diskusního fóra šťastnější ruku, jdi na nějaké fórum třeba o hrách nebo o tom proč je tráva zelená, ale maminky, které přišly o miminko bys měl(a) nechat být, to už je příliš… i když právě ony jsou asi nejlepší cíl, jsou celé rozlítostněné, prožívají to samé, je snadné je „ulovit“.
A teď jen doufám, že se nepletu a Markýskova identita je opravdu jen výplodem jeho fantazie a nikomu tímhle neublížím…
Tak a jestli jste to dočetli, tak jste fakt dobří, mám nějak večerně rozpovídáno ![]()
Holky moje, já jsem o tom nechtěla mluvit, než to bude tutovka nad tutovky, ale… Ten hovor mi nepřidal, abych jí dál bezmezně věřila.
Byl to hodně mladý hlas, už to mě zarazilo (ale já mám taky v telefonu mladý hlas!, ale mně je 23), na 34letou ženu bych tu holku netipla ani náhodou.
Byla mimo. Nejdřív mi přišlo, že jsem ji vyrušila z pláče, ale během našeho krátkého hovoru už neplakala.
Na mé otázky, co mi k tomu řekne, jak se cítí - což jsem nemyslela jako výslech, ale v tu chvíli jako pomoc proti anonymům, mi nedokázala odpovědět. Na nic mi nedokázala odpovědět, jen že se vyjádřila v diskuzi a na Skypu se můžeme potkat (její Skype nemám).
katty píše:katty já taky
PROČÍTÁM SI SZ CO MI MARKY PSALA A JAK SI TOHLE NĚKDO MŮŽE VYMSLET JSEM Z TOHO POŘÁD VEDLE JAK TA JEDLE
Ahoj, koukám jako blázen, co se tady děje..No nicméně jestli to byl opravdu žert a celý Markýsek je jen výplod nějaké hodně pokřivené fantazie, pak jsme zase o jednu zkušenost bohatší..Já jsem na Vanessku taky myslela, do dalších diskuzí jsem nechodila, ale tohle mi přijde fakt dost ujetý..
A ještě-EnkaL chodila do Února 2008, takže Sandulo, mohla bys o ní něco vědět, já pak jenom četla, jak přišla o Ivušku, ale že by byla stejná jako Markýsek, to se mi moc nezdá (no, možná, že jsem trochu naivní), ale to už by bylo fakt moc ![]()
Jsem zvedava jak tohle vsechno dopadne..ale uz predem rikam ze toho dotycnyho nakopu..a nejen za to vsechno co tu provadel..ale hlvne za to ze jsm se dneska rozhodla drzet dietu,celj den jedla zdrave a ted tady kvuli tomu sezrala pul plechovky Pikaa a je mi spatne ![]()
Poslala jsem Terulce SZ,ať sem přijde..víc nevím jak pomoct…nemám na ni/něj číslo ani skype…v duchu si přeju,ať se přijde na toho, kdo tohle dělal a psal…dneska píše o mrtvých dětech a zítra obtěžuje na hřišti malé holčičky!!!!
![]()
no podle mě tak důsledná nebyla!!!!!
je to její foto?? tedy ne její ale je od ní?? holky co jste ji znaly?? jestli brzy po tom co píšu zmizí tak nás samozřejmě čte! fotky smazat musela.. pokud nebyly její ale zcizené.. za to byl mohla být trestána.. ne?