Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22163
16.9.08 00:04

super! fotka údajné Vanessky je! doufám, že vám pomůže!!!
jdu do postele.. jsem celá rozlámaná! vypila jsem asi litr moštu! se v noci počůrám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 00:05

né byla jen jedna,jen jí lenul zesvětlila aby byla malá víc vidět,Tuhle poslal velkej Petr,ale byla tmavá tak lenul jí upravila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.9.08 00:06

Nic se neděje, jen mi přijde toto téma natolik závažné, že by se nemělo odlehčovat plkáním o jídle :lol: . Spousta lidí si dnes přišla tuto diskuzi přečíst, tak ji zbytečně nenatahujme věcma, které s k tématu nehodí, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467

SANDULE, můžu vložit i tu druhou, ale ta je skoro stejná, jen není vidět obličej miminka, ale stejná dečka, velikostně stejné mimi, stejný inkubátor. Asi sis to spletla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975

A ja uz jsem o vyresila…

Markysek je Lenul protoze mela tu fotku a ja muzu jit v klidu spat.. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
16.9.08 00:07

Kamčo.dalmatinko , třeba zrovna tím, kolik na tohle „cizí“ miminko myslelo lidí, jste mu pomohli :D

A co se týče IP - pořád nějak nechápu - vedli jsme na toto téma diskuzi s mým chotěm, a v některých případech prý může být IP shodné pro několik desítek, třeba i stovek? počítačů? Je to vlastně IP poskytovatele netu, přes kterého jsou uživatelé napojeni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.9.08 00:07

..no ale, že při těch 17 stránkách vyhládne :D

teda fakt by mne zajímala spojitost Markýsek a Enkal, to by bylo fakt jako sci fi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 00:08
Sati píše:
Nic se neděje, jen mi přijde toto téma natolik závažné, že by se nemělo odlehčovat plkáním o jídle :lol: . Spousta lidí si dnes přišla tuto diskuzi přečíst, tak ji zbytečně nenatahujme věcma, které s k tématu nehodí, jo?

Ale dala by jsis taky,vid? a nemas.. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
16.9.08 00:08

BAF.

Jsem tu pokoušela jsem se to tady všechno dočíst, marně, jste hrozně rychlé a já mám pomalej comp.

Nebojte já nejsem čarodejnice a ani nejsem imaginární. Díky tomu, že se ráda družim mně dost holek z naší diskuse zná.

Nevim co ode mne čekáte, nevim toho o moc víc než vy a to co vim si dávám dohromady. Tel číslo na Markýska mám a taky už ho má Lessina, i když ne odemně.

Jsem z toho paf stejně jako vy tady. Je mi z toho ouvej. S „Markétou“ jsem si psala dlouho a dlouho přes skype a ví toho o mně víc než dost.

Zná moje děti z fotek, moje ouvej a celkem soukromé věci a určitě tu nejsem jediná.

To co vím se dozví Lessina a po domluvě vám určitě i něco zveřejní.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
16.9.08 00:10

Lenula Markýsek není!!!! To bych já osobně nepřežila!!!

Koukám jak ten tvor zaměstnal všechny diskuze do kterých přispíval. Opakuju se ale je to hnus!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.9.08 00:10

SANDULE, jo, tak to doufám, že je vtip, jinak bych se urazila! :wink:

KAMI, neboj! :wink: A brzy Ti napíšu SZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
16.9.08 00:11

Lesino bud v klidu… u nas taky nic neni…takze uz mam mokrou klavenici…

Omlouvam se, rozhodne nechci kazit tematu - jsem se jen ptala. :? :? :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 00:11

Já myslím že by bylo hezké do toho enku netahat.za 1 nemáte žádné dukazy že Enky holčička opravdu nezemřela a za 2 je to o nečem jiném..

Nikdo nepředložil dukaz že by enka o holčičku nepřišla a pokud ano a tohle čte,tak jí to musí ještě víc ranit,nechte jí prosim už být :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 00:12

Terulko to je dobře že ses ozvala.nikdo tě neobviňuje… mluvila jsi někdy s ní přímo telefonem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 00:12
kamiŠ píše:
Lenula Markýsek není!!!! To bych já osobně nepřežila!!!Koukám jak ten tvor zaměstnal všechny diskuze do kterých přispíval. Opakuju se ale je to hnus!!!!!!

Noooo a zase jsi mi to zkazila a nemuzu jit spat..

A ted jeste Terulka,ktera neco vi a nepovi a musime cekat na Lesinu.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová