Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
super! fotka údajné Vanessky je! doufám, že vám pomůže!!!
jdu do postele.. jsem celá rozlámaná! vypila jsem asi litr moštu! se v noci počůrám!
né byla jen jedna,jen jí lenul zesvětlila aby byla malá víc vidět,Tuhle poslal velkej Petr,ale byla tmavá tak lenul jí upravila
Nic se neděje, jen mi přijde toto téma natolik závažné, že by se nemělo odlehčovat plkáním o jídle
. Spousta lidí si dnes přišla tuto diskuzi přečíst, tak ji zbytečně nenatahujme věcma, které s k tématu nehodí, jo?
SANDULE, můžu vložit i tu druhou, ale ta je skoro stejná, jen není vidět obličej miminka, ale stejná dečka, velikostně stejné mimi, stejný inkubátor. Asi sis to spletla. ![]()
A ja uz jsem o vyresila…
Markysek je Lenul protoze mela tu fotku a ja muzu jit v klidu spat..
![]()
Kamčo.dalmatinko , třeba zrovna tím, kolik na tohle „cizí“ miminko myslelo lidí, jste mu pomohli ![]()
A co se týče IP - pořád nějak nechápu - vedli jsme na toto téma diskuzi s mým chotěm, a v některých případech prý může být IP shodné pro několik desítek, třeba i stovek? počítačů? Je to vlastně IP poskytovatele netu, přes kterého jsou uživatelé napojeni. ![]()
..no ale, že při těch 17 stránkách vyhládne ![]()
teda fakt by mne zajímala spojitost Markýsek a Enkal, to by bylo fakt jako sci fi
Sati píše:
Nic se neděje, jen mi přijde toto téma natolik závažné, že by se nemělo odlehčovat plkáním o jídle. Spousta lidí si dnes přišla tuto diskuzi přečíst, tak ji zbytečně nenatahujme věcma, které s k tématu nehodí, jo?
Ale dala by jsis taky,vid? a nemas.. ![]()
BAF.
Jsem tu pokoušela jsem se to tady všechno dočíst, marně, jste hrozně rychlé a já mám pomalej comp.
Nebojte já nejsem čarodejnice a ani nejsem imaginární. Díky tomu, že se ráda družim mně dost holek z naší diskuse zná.
Nevim co ode mne čekáte, nevim toho o moc víc než vy a to co vim si dávám dohromady. Tel číslo na Markýska mám a taky už ho má Lessina, i když ne odemně.
Jsem z toho paf stejně jako vy tady. Je mi z toho ouvej. S „Markétou“ jsem si psala dlouho a dlouho přes skype a ví toho o mně víc než dost.
Zná moje děti z fotek, moje ouvej a celkem soukromé věci a určitě tu nejsem jediná.
To co vím se dozví Lessina a po domluvě vám určitě i něco zveřejní.
Pa Terka
Lenula Markýsek není!!!! To bych já osobně nepřežila!!!
Koukám jak ten tvor zaměstnal všechny diskuze do kterých přispíval. Opakuju se ale je to hnus!!!!!!
SANDULE, jo, tak to doufám, že je vtip, jinak bych se urazila! ![]()
KAMI, neboj!
A brzy Ti napíšu SZ…
Lesino bud v klidu… u nas taky nic neni…takze uz mam mokrou klavenici…
Omlouvam se, rozhodne nechci kazit tematu - jsem se jen ptala.
![]()
Já myslím že by bylo hezké do toho enku netahat.za 1 nemáte žádné dukazy že Enky holčička opravdu nezemřela a za 2 je to o nečem jiném..
Nikdo nepředložil dukaz že by enka o holčičku nepřišla a pokud ano a tohle čte,tak jí to musí ještě víc ranit,nechte jí prosim už být ![]()
Terulko to je dobře že ses ozvala.nikdo tě neobviňuje… mluvila jsi někdy s ní přímo telefonem?
kamiŠ píše:
Lenula Markýsek není!!!! To bych já osobně nepřežila!!!Koukám jak ten tvor zaměstnal všechny diskuze do kterých přispíval. Opakuju se ale je to hnus!!!!!!
Noooo a zase jsi mi to zkazila a nemuzu jit spat..
A ted jeste Terulka,ktera neco vi a nepovi a musime cekat na Lesinu.. ![]()