Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne s „Markétou“ jsem se nikdy nesetkala a nikdy jsem s ní nemluvila osobně.
A myslím, že nikdo tady z nás ne?!
Jestli ale neco Terulka vi tak by jsme to mely taky vedet vsak prece o tom ta diskuze je a kvuli toho byla zalozena aby jsme se dozvedely pravdu neni to tak??????????
A ja uz jdu vazne spat…
Zamknete tohle tema,at to rano stihnu docist ![]()
Ještě že čekám na manžela než přijde domů, stejně bych nemohla spát…Jsem z toho vynervovaná.
Doufám že si Lesina pospíší…
také jsem s ní nikdy nemluvila jen jsme si hodn ěpsaly na skypu nebo přes Sz
Terulko úplně vím jak se cítíš
Terulko děkuji… podle mě je to jasné!!!!
no je to fakt síla, co se tu dnes dělo!
Lenulo ale tys s ní mluvila až dnes ne? po tom anonymu? mohla to být už úplně cizí osoba.. co ses tedy dozvěděla?? povídej!
Tak už zkusím taky spát, bylo to dnes šílené odhalení…
Mějte se a zítra se snad posuneme zase o krok dál! Dnes to byl obří krok!
Kamco mas pravdu, to nas jenom tak napadlo, protoze tam byly souvislosti a potom holky prisly s tim formularem…no jasne, ze jestli o holcicku opravdu prisla, tak to je strasne nespravedlive.
ještě k těm ajpinám. ano, mohou být stejné u mnoha PC. ale nikdy(!!!) by nemohla být stejná, jestliže psala z nemocnice z bratrova notesu a pak z berlína! nemohla. proto jsem to po panu kamenském chtěla, dala jsem mu data, jestli se v tu dobu změnila IP (stále jsem dávala markýskovi šanci) -když byla v porodnici a když u byla v berlíně. v těchto dvou konkrétních případech by MUSELA být jiná.
TAk jsem dočetla, jdu si ještě udělat pití a vyhodit kocoury - a vy mi zatím proraďte, s čím si mám pospíšit?
L.
Marky mi jednou psala popis svého porodu a přijde mi divné že by si takové podrobnosti co psala mohla jen tak vymyslet,ale je možné že i ten příběh někde ukradla .Po dnešním odhalení už věřím všemu,nebo spíš ničemu…
TERULKO, nemůžu si být jistá, jak bych mohla. Ta osoba (podle mě holka) zněla ze začátku uplakaně a potom ustaraně, plaše, nevěděla co říct. Kdo je vlastně Markéta, to neví nikdo. Třeba mi tu holku jen někdo podstrčil, dlouho to zvonilo a očividně se mnou nechtěla komunikovat, ale taky nezavěsila! Ano, to je ono!!! Musel to být někdo jiný! Byla to rychlost, jak zvonil telefon - předání pokynů: „Teď mě slyšíš a můžeme spolu komunikovat přes Skype“ a dál prostě nevěděla co říct. Nebyla to Marky jako ze SZ nebo z diskuze, ta vždy měla co říct a kdyby to byla ona - taková, jak ji známe, vím, že by plakala, byla ráda, že jí volám…