Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11359
16.9.08 00:14

Ne s „Markétou“ jsem se nikdy nesetkala a nikdy jsem s ní nemluvila osobně.

A myslím, že nikdo tady z nás ne?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
16.9.08 00:14

Jestli ale neco Terulka vi tak by jsme to mely taky vedet vsak prece o tom ta diskuze je a kvuli toho byla zalozena aby jsme se dozvedely pravdu neni to tak??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 00:15

A ja uz jdu vazne spat…

Zamknete tohle tema,at to rano stihnu docist :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016

Ještě že čekám na manžela než přijde domů, stejně bych nemohla spát…Jsem z toho vynervovaná.
Doufám že si Lesina pospíší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928

také jsem s ní nikdy nemluvila jen jsme si hodn ěpsaly na skypu nebo přes Sz

Terulko úplně vím jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.9.08 00:16

TERULKO, takže Ty taky ne?

Takže jsem jediná, no to je gól… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 00:16

Terulko děkuji… podle mě je to jasné!!!!
no je to fakt síla, co se tu dnes dělo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 00:18

Lenulo ale tys s ní mluvila až dnes ne? po tom anonymu? mohla to být už úplně cizí osoba.. co ses tedy dozvěděla?? povídej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
16.9.08 00:19

lenulo a seš si jistá, že si mluvila s Markétou????!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.9.08 00:19

Tak už zkusím taky spát, bylo to dnes šílené odhalení… :( Mějte se a zítra se snad posuneme zase o krok dál! Dnes to byl obří krok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.9.08 00:20

Kamco mas pravdu, to nas jenom tak napadlo, protoze tam byly souvislosti a potom holky prisly s tim formularem…no jasne, ze jestli o holcicku opravdu prisla, tak to je strasne nespravedlive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 00:21

ještě k těm ajpinám. ano, mohou být stejné u mnoha PC. ale nikdy(!!!) by nemohla být stejná, jestliže psala z nemocnice z bratrova notesu a pak z berlína! nemohla. proto jsem to po panu kamenském chtěla, dala jsem mu data, jestli se v tu dobu změnila IP (stále jsem dávala markýskovi šanci) -když byla v porodnici a když u byla v berlíně. v těchto dvou konkrétních případech by MUSELA být jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
16.9.08 00:21

TAk jsem dočetla, jdu si ještě udělat pití a vyhodit kocoury - a vy mi zatím proraďte, s čím si mám pospíšit?

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 00:24

Marky mi jednou psala popis svého porodu a přijde mi divné že by si takové podrobnosti co psala mohla jen tak vymyslet,ale je možné že i ten příběh někde ukradla .Po dnešním odhalení už věřím všemu,nebo spíš ničemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
16.9.08 00:24

TERULKO, nemůžu si být jistá, jak bych mohla. Ta osoba (podle mě holka) zněla ze začátku uplakaně a potom ustaraně, plaše, nevěděla co říct. Kdo je vlastně Markéta, to neví nikdo. Třeba mi tu holku jen někdo podstrčil, dlouho to zvonilo a očividně se mnou nechtěla komunikovat, ale taky nezavěsila! Ano, to je ono!!! Musel to být někdo jiný! Byla to rychlost, jak zvonil telefon - předání pokynů: „Teď mě slyšíš a můžeme spolu komunikovat přes Skype“ a dál prostě nevěděla co říct. Nebyla to Marky jako ze SZ nebo z diskuze, ta vždy měla co říct a kdyby to byla ona - taková, jak ji známe, vím, že by plakala, byla ráda, že jí volám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová