Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V Trutnově je zdravotní škola…tak kdybysme věděli datum narození…
pokud si dobre vzpominam, tak Kammi byla z Pece p. Snezkou, to by mohlo sedet, kousek od Trutnova.
S tou Enkou ja nevim, samozrejme by se dala kontaktovat ta porodnice s tim, jestli jim tam nejake miminko v tu dobu zemrelo..ale predstava, ze opravdu zemrelo a nekdo se v tom bude stourat je strasna..
pavličko marketa je myslim z 1974, psala to nekde v diskuzi..
ale otazka je, jestli v Trutnove vyrustala. Ja jsem treba studovala do svych 18 let asi na 4 skolach v ruznych mestech…
Pavličko, datum narození mám,ale nevím, jestli ho můžu zveřejnitm je to přeci jen osobní údaj…
Já myslím, že ten rok by stačil..jenže je 11,17 a já mám plotnu za A) studenou, páč tu šmíruju a pátrám a za B/ mi doprala pračka…zatracenej internet
a pak, že matky na MD mají spoustu práce…jo, to mají, ale jakou, co? Sedět u PC a klábosit s dalšíma, co mají taky spoustu práce a nestíhají…Milé detektivky, já jdu něco dělat a další pátrání nechávám na vás, já se odpojuju a jdu něco dělat, zatímco dítě ještě spinká.
Pro detektivy: na spoluzacich je zdravotní škola, tak předávám štafetu a hledejte…
Teda já jsem z toho ani pořádně nespala. Chodila k nám do diskuze Jak postupovat po potratu, všichni jsme s ní prožívali její utrpení s Kristýnkou, potom s Vanessou a pak našla dvě //, pak zase hematom, stěhování do Německa,…
Můžu potvrdit, že nám tvrdila, že dělala zdravotní sestru na dětském odd.
Jen mi zaráží, že k nám vždycky někdo psal, že dostal od „marký“ sms, tak nám ji přepisoval na diskusy?!?
ohledne te enky-tohle tenkrat poslala
https://www.emimino.cz/modules.php?…
No ja teda nevim kde bydlela ale ta jeji IP adresa je z Prahy.
KarolQ píše:
No ja teda nevim kde bydlela ale ta jeji IP adresa je z Prahy.
Karol jojo to máš pravdu
a když sme u toho, říká někomu něco nick Lůca??? ta nám taky lezla do deníčku s absolutně divnými poznámkami a mimo mísu, nikdo ji neznal…
Nedocitala jsem vsechno dostala jsem se k tomu ze me spojujete s Markyskem… Docela mě to uráží proto:
Takze aby si to nekdo nemyslel klidne me muzete prosetrit taky, Lenka Petrová… rodila jsem u Apolináře letošního roku a narodila se mi mrtvá dcera Iva Petrová 9.2.2008 (porod byl vyvolávaný od 8.2.2008)
Papír co jsem sem dala k dispozici byl pro úřady, aby mi vyplatili porodné, opět si můžete ověřit úřadu tento papír stačil. Svojí zprávu o porodu jsem sem nedávala, protože tam byly moc osobní informace.
EnkaL píše:
Nedocitala jsem vsechno dostala jsem se k tomu ze me spojujete s Markyskem… Docela mě to uráží proto:Takze aby si to nekdo nemyslel klidne me muzete prosetrit taky, Lenka Petrová… rodila jsem u Apolináře letošního roku a narodila se mi mrtvá dcera Iva Petrová 9.2.2008 (porod byl vyvolávaný od 8.2.2008)
Papír co jsem sem dala k dispozici byl pro úřady, aby mi vyplatili porodné, opět si můžete ověřit úřadu tento papír stačil. Svojí zprávu o porodu jsem sem nedávala, protože tam byly moc osobní informace.
to je ale divna socialka, u nas se porodne vyplaci na zaklade predlozeni rodneho listu.
a že pan dr. se nepodepsal.
My o vlku a on je tady!
Ahoj Enko, nemůžeš se divit, že některé z nás si na Tebe vzpoměly. Jedna věc je záležitost s Ivouškou a druhá věc jsou ostatní protichůdné informace o své rodině, které jsi nám dávala.
a ad papír pro úřady - bohužel mé známé se taky narodilo mrtvé dítě )teda zemřelo těsně po porodu), z nemocnice dostala zprávu o porodu pro svého gynekologa a úmrtní list, se kterým vše vyřizovala, bez něj by nemohli chlapečka ani pohřbít. Žádné jiné potvrzení jim v nemocnici nevydávali a ani je nepotřebovali.
Stalo se to asi před 4 lety, že by se všechno od té doby tak změnilo.
A mmch. dokonce i já jsem se Ti u nás v Září 2006 včera omluvila a to už je co říct.
V dobrým Tě zdraví Míša
Bohuzel pri narozeni mrtveho ditete, ktere nebude pohrbeno se rodny list ani umrtni list nedava, jak rikam, klidne si zavolejte do Apolinare, na matriku, na socialku, ja nemam co tajit…