Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5546
16.9.08 11:13

V Trutnově je zdravotní škola…tak kdybysme věděli datum narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.9.08 11:14

pokud si dobre vzpominam, tak Kammi byla z Pece p. Snezkou, to by mohlo sedet, kousek od Trutnova.
S tou Enkou ja nevim, samozrejme by se dala kontaktovat ta porodnice s tim, jestli jim tam nejake miminko v tu dobu zemrelo..ale predstava, ze opravdu zemrelo a nekdo se v tom bude stourat je strasna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
16.9.08 11:15

pavličko marketa je myslim z 1974, psala to nekde v diskuzi..
ale otazka je, jestli v Trutnove vyrustala. Ja jsem treba studovala do svych 18 let asi na 4 skolach v ruznych mestech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 11:16

Pavličko, datum narození mám,ale nevím, jestli ho můžu zveřejnitm je to přeci jen osobní údaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
16.9.08 11:19

Já myslím, že ten rok by stačil..jenže je 11,17 a já mám plotnu za A) studenou, páč tu šmíruju a pátrám a za B/ mi doprala pračka…zatracenej internet :lol: a pak, že matky na MD mají spoustu práce…jo, to mají, ale jakou, co? Sedět u PC a klábosit s dalšíma, co mají taky spoustu práce a nestíhají…Milé detektivky, já jdu něco dělat a další pátrání nechávám na vás, já se odpojuju a jdu něco dělat, zatímco dítě ještě spinká.

Pro detektivy: na spoluzacich je zdravotní škola, tak předávám štafetu a hledejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
16.9.08 11:21

Teda já jsem z toho ani pořádně nespala. Chodila k nám do diskuze Jak postupovat po potratu, všichni jsme s ní prožívali její utrpení s Kristýnkou, potom s Vanessou a pak našla dvě //, pak zase hematom, stěhování do Německa,…
Můžu potvrdit, že nám tvrdila, že dělala zdravotní sestru na dětském odd.

Jen mi zaráží, že k nám vždycky někdo psal, že dostal od „marký“ sms, tak nám ji přepisoval na diskusy?!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 11:21

také mám datum narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
16.9.08 11:23

ohledne te enky-tohle tenkrat poslala
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 11:26

No ja teda nevim kde bydlela ale ta jeji IP adresa je z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 11:33
KarolQ píše:
No ja teda nevim kde bydlela ale ta jeji IP adresa je z Prahy.

Karol jojo to máš pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
16.9.08 11:38

a když sme u toho, říká někomu něco nick Lůca??? ta nám taky lezla do deníčku s absolutně divnými poznámkami a mimo mísu, nikdo ji neznal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.9.08 11:39

Nedocitala jsem vsechno dostala jsem se k tomu ze me spojujete s Markyskem… Docela mě to uráží proto:

Takze aby si to nekdo nemyslel klidne me muzete prosetrit taky, Lenka Petrová… rodila jsem u Apolináře letošního roku a narodila se mi mrtvá dcera Iva Petrová 9.2.2008 (porod byl vyvolávaný od 8.2.2008)

Papír co jsem sem dala k dispozici byl pro úřady, aby mi vyplatili porodné, opět si můžete ověřit úřadu tento papír stačil. Svojí zprávu o porodu jsem sem nedávala, protože tam byly moc osobní informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 11:53
EnkaL píše:
Nedocitala jsem vsechno dostala jsem se k tomu ze me spojujete s Markyskem… Docela mě to uráží proto:

Takze aby si to nekdo nemyslel klidne me muzete prosetrit taky, Lenka Petrová… rodila jsem u Apolináře letošního roku a narodila se mi mrtvá dcera Iva Petrová 9.2.2008 (porod byl vyvolávaný od 8.2.2008)

Papír co jsem sem dala k dispozici byl pro úřady, aby mi vyplatili porodné, opět si můžete ověřit úřadu tento papír stačil. Svojí zprávu o porodu jsem sem nedávala, protože tam byly moc osobní informace.

to je ale divna socialka, u nas se porodne vyplaci na zaklade predlozeni rodneho listu.
a že pan dr. se nepodepsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.08 11:55

My o vlku a on je tady!

Ahoj Enko, nemůžeš se divit, že některé z nás si na Tebe vzpoměly. Jedna věc je záležitost s Ivouškou a druhá věc jsou ostatní protichůdné informace o své rodině, které jsi nám dávala.

a ad papír pro úřady - bohužel mé známé se taky narodilo mrtvé dítě )teda zemřelo těsně po porodu), z nemocnice dostala zprávu o porodu pro svého gynekologa a úmrtní list, se kterým vše vyřizovala, bez něj by nemohli chlapečka ani pohřbít. Žádné jiné potvrzení jim v nemocnici nevydávali a ani je nepotřebovali.
Stalo se to asi před 4 lety, že by se všechno od té doby tak změnilo.

A mmch. dokonce i já jsem se Ti u nás v Září 2006 včera omluvila a to už je co říct.

V dobrým Tě zdraví Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.9.08 11:56

Bohuzel pri narozeni mrtveho ditete, ktere nebude pohrbeno se rodny list ani umrtni list nedava, jak rikam, klidne si zavolejte do Apolinare, na matriku, na socialku, ja nemam co tajit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová