Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
16.9.08 11:57
Sandula píše:
No prave? kdo zna tu Terulku?

holky já teda Terulku znám osobně, vidíme se skoro každý den, docela jste jí svými příspěvky pěkně vynervovaly. zas úplně všichni virtuální teda nejsou. Terulka si s Marky psala víc a protože právě pořád někdo kopíroval vzkazy do různých diskusí, založila pro Vanessku diskusi.
Jen prosím neobviňujte hned každého. Někoho to může opravdu ranit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 11:58
nezkusena_mamina píše:
My o vlku a on je tady!

Ahoj Enko, nemůžeš se divit, že některé z nás si na Tebe vzpoměly. Jedna věc je záležitost s Ivouškou a druhá věc jsou ostatní protichůdné informace o své rodině, které jsi nám dávala.

a ad papír pro úřady - bohužel mé známé se taky narodilo mrtvé dítě, z nemocnice dostala zprávu o porodu pro svého gynekologa a úmrtní list, se kterým vše vyřizovala, bez něj by nemohli chlapečka ani pohřbít. Žádné jiné potvrzení jim v nemocnici nevydávali a ani je nepotřebovali.
Stalo se to asi před 4 lety, že by se všechno od té doby tak změnilo.

A mmch. dokonce i já jsem se Ti u nás v Září 2006 včera omluvila a to už je co říct.

V dobrým Tě zdraví Míša

nezmenilo, dostaneš bud rodny nebo umrtni list. Rodny se dava pokud dite se narodi mrtve bez zmenek zivota tusim po 24tt pak nas narok na porodne. Umrtni kdyz zemře do nekolika hodin, dnů atd:(samodrejme dostane i RL)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 11:58

Sama jsem rodila U APOLINÁŘE dostala jsem zprávu o porodu a když Filípek umřel za 2dny žádnou zprávu o tom jsem nedostala a nemyslím si, že by se něco změnilo. Samo jsem si vyzvedla Rodný list a úmrtní mi přišel poštou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 12:02
EnkaL píše:
Bohuzel pri narozeni mrtveho ditete, ktere nebude pohrbeno se rodny list ani umrtni list nedava, jak rikam, klidne si zavolejte do Apolinare, na matriku, na socialku, ja nemam co tajit…

ale že moje sestra ho dostala kdyz porodila dceru mrtvou. A neni to tak davno.
Logicky nejaky doklad mit musis, ze jsi porodila dite, byt mrtve a to ze ti to napíše jakysi lekar je hezke ale nema to hlavickovy papir neni tam podpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.9.08 12:03

Já jsem rodila v 29. týdnu mrtvé dítě a rodný list jsem nedostala, jen zprávu pro ošetřujícího lékaře. Rodný list se tuším vydává jen dětem, které jsou při začátku porodu ještě naživu a pak zemřou? nejsem si jista, ale jak říkám, já jsem rodný list nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
16.9.08 12:03

Enko: nedá mi to nereagovat i když to do této diskuze nepatří,také jsem porodila mrtvé miminko,přišel nám z matriky úmrtní list s kterým jsem šla žádat o porodné. Máme úmrtní list i když jsme malého nenechávaly pohřbít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 12:04
katty píše:
Sama jsem rodila U APOLINÁŘE dostala jsem zprávu o porodu a když Filípek umřel za 2dny žádnou zprávu o tom jsem nedostala a nemyslím si, že by se něco změnilo. Samo jsem si vyzvedla Rodný list a úmrtní mi přišel poštou

presne. Vše jsi mela na hlavickovem papire.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
16.9.08 12:04
Sati píše:
Já jsem rodila v 29. týdnu mrtvé dítě a rodný list jsem nedostala, jen zprávu pro ošetřujícího lékaře. Rodný list se tuším vydává jen dětem, které jsou při začátku porodu ještě naživu a pak zemřou? nejsem si jista, ale jak říkám, já jsem rodný list nedostala.

ne i mrtve narozením po 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
16.9.08 12:06

Jak říkám zavolejte si na matriku, do porodnice, na sociálku… Umřela mi holčička, na matrice mi v pondělí na to řekli, že dostanu na oddělení kde jsem ležela tenhle papír, tak jsem ho dostala, vážně mě nenapadlo jak je není napsaný… A je mi to fuk i teďka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3945

Myslim, že Enka trpí dost na to, aby se tady musela obhajovat :(
nevim, jak to je, nevim nic o bolesti nad ztrátou, nemůžu říct nic, ale vím, že Enka těhotná byla a to, co se stalo je s ní pořád.. :cry:
Ona prostě žádná ani žádnej Markýsek není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530

Jak říkám, já jsem rodný list nedostala - jsou to 4 roky zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
16.9.08 12:11
kitty25 píše:
Sandula píše:
No prave? kdo zna tu Terulku?
holky já teda Terulku znám osobně, vidíme se skoro každý den, docela jste jí svými příspěvky pěkně vynervovaly. zas úplně všichni virtuální teda nejsou. Terulka si s Marky psala víc a protože právě pořád někdo kopíroval vzkazy do různých diskusí, založila pro Vanessku diskusi.
Jen prosím neobviňujte hned každého. Někoho to může opravdu ranit

Kitty25,docti nejdriv celou diskuzi..to uz je davno probrany..nikdo ji neobvinil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
16.9.08 12:12

holky já bych do toho Enku netahala. já si myslím že nemá s Markýskem nic společného. to bych tu ted neřešila. o tom co se s ní řešilo i nás v diskuzi je jiná věc, ale je to už stará věc nemá s tohle nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
16.9.08 12:16

Tohle uz opravdu je jak hon na carodejnice, spousta z vas ublizila Markysek vic nez si dokaze predstavit - ale holky, sve uz jste si uzily a vyplakaly, tak sem ted uz netahejte, jestli miminko Enky umrelo nebo, ne, pokud to ma potrebu takhle dokazovat neco ji k tomu vede a nema cenu potom patrat, jenom zjitrite stare rany a obnovite strach…:(

Je to hrozny co Markysek udelala… pokud je to vsechno pravda… ale holciny, zas ena druhou stranu, ta vlna solidarity co se tu zvedla, to jiste vyvolalo velkou vlnu pozitivni energie a ta se nekde projevi..:)

Muj nazor, nikomu tim nechci ublizit ani nechci napominat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.9.08 12:17

Míšenko, máš pravdu, ale EnkaL se sama zapojila.
Myslím, že tady si už nikdo nemyslí, že jsou jedna a táž osoba, ale v jejich chování je prostě jistá podoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová