Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
16.9.08 12:55

Díky, mě z toho jde mráz po zádech, myslela jsem, že 1 dítě, ale 3? Majka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8603
16.9.08 12:55

Lexxie - já jsem tu nechtěla řešit, jestli Enka mluvila pravdu nebo ne,ono to už je stejně pasé, jen jsem nechtěla i vůči odstatním aby se tu řešili úmrtní listy dětí atd.

každopádně si zpětně pročítám diskuzi Vanesska a nechápu jak to prostě někdo může dělat,jak může být tak cynický a dělat blbce z ostatních.ostatně já taky naletěla,když bylo napsáno, že údajná Vanesska umřela,taky mi ukápla slza,takže toho blbce dělala i ze mě.a to fakt nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 12:56
korvapuusti píše:
Pridavam se taky do diskuse, kterou od vcerejska ctu jako diva, ackoliv bych se mela balit, protoze jedu s malym zitra k nasim do Cech. Je to moc smutny pribeh, sledovanost je asi rekordni. Jen se mrknete, koilk mamin je v tuto dobu na logu. To si fakt nepamatuji.
S dotycnou pisatelkou bajek a zivotnich tragedii jsem nikdy nemala tu cest, verim maminkam, ktere s ni jeji utrapy sdilely, ze je to muselo hodne prekvapit, urazit, ranit. Chapu, ze jsme vsechny napnute jako ksandy, ale ted mi to uz trosku prijde jako senzacechtiva lavinova smrst, ktera vas ale blize pravdy asi nedovede. Spise si myslim, ze by jsme si vsechny vzit ponauceni, ze net je opravdu zaludne, ale zaroven by jsme nemely zacit hazat na sebe navzajem spinu a zacit jedna druhou obvinovat ze lzi. Jak to uz nekdo tady npsal…duveruj, ale proveruj.Marketa od sobu

Líp bych to nenapsala. Pozdravuj soby - teda vlastně dokaž, že tam nějaký jsou !!! :lol: Já už se tomu musím smát, jinak bych brečela, čeho je někdo schopnej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928

Korvapuusti bohužel né jen na netu člověk narazí na lháře, ovšem příběh Markýska asi zatím u mě nic nepředčí. Vím jedno, že příště budu obezřetnější.

Na skypu je Marky stále offline a tak to dle mě i zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557

Knoflice ono je mozne, ze i cast toho byla pravda, to uz ale fakt asi nikdo nezjisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.9.08 12:58

Ahoj.
Prominte že jsem lezu moc tomu nerozumím co se jako stalo jen z vyprávění tu na vaší diskuzy.
Mně se zdá že Enkal taky zbytečně steresujete když jí zemřela holčička tak byste měly stát při ní a né ji tak odsuzovat když jsem četla její příběh tu na Emiminu uplně jsem brečela.
Myslím si že je to holka velice vstřícná a taky laskavá já se jí z jedné strany nedivím že se oběvila tak znenadání musela se nějak bránit a taky musela mít hodně síly po umrtí svého miminka a proto sem nechtěla chodit.
Marky-Vím že to od ní nebylo fér ale asi musela vše vědet dopředu co chce porovést nechcu jí chránit ale je to tak.

Taky to dnes vše čtu od rána je to pro vás taky velká oběd a vy se z toho nemužete spamatovat to je uplně jasné.
Ale vyřešit by se to taky mělo.
Je tahle špatnost že lže veliká a taky škaredá.
Jan se na mně nezlobte že to tady tak píšu.
Nemám ráda lež a na vše se taky dojde a ona si myslela že to bude ze vší tajnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 12:58

holky to já se musím EnceL omluvit!
hned na začátku této diskuse jsem reagovala na jeden příspěvek jak někdo může lhát … a vymýšlet si… a použít k tomu smrti svého dítěte..
a já jsem napsala, že když jsem přicházela na emimino., že tu byl článek… a že ho holky napadly, že je to lež! s tím, že jsem viděla nějaký papír coby zprávu.. a působila divně! ale holky které ji znaly ji tenkrát nevěřily.. nečetla jsem tu diskusi.. neřešila to dál! jen jsem si na to vzpomněla a uvedla…
MRZÍ MĚ TO! PROTOŽE POKUD ENKA OPRAVDU PŘIŠLA O SVÉ DÍTĚ JE TO TO NEJHORŠÍ CO MŮŽE BÝT!!!! A PROTO VÁS PROSÍM UŽ JI NECHTE BÝT!
A TÍTMO SE JÍ CHCI OPRAVDU ZE SRDCE OMLUVIT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 13:05

dobrý den. tak v další věci už je jasno. fotografie děcka v inkubátoru není z hradeckého praviště. oficiálně. :wink:
o tom, zda a jestli, tak v čem byl porušen zákon jsem požádala hradeckého cattaniho - doktora miroslava antla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
16.9.08 13:06

Katty : s tim lhanim v realnem zivote , nejen na netu mas naprostou pravdu. Ja sama jsem neco podobneho zazila v nasem hotelu, kde pracuji a pod trema ruznyma identitama se tam nechala zamestnat jedna a tataz osoba z Ghany. Vymyslena jmena, zmena ucesu, ............detaily nebudu resit, ale vsichni jsme zirali, ze takove veci se prece jenom deji ve filmech a v Bondovkach. No ale ne. :roll: 8O Dodnes nechapu, jak ji to vse prochazelo, nez ze na to prislo. :roll: ........pardon za odbocku.

Marketa od sobu (jsou tu sobi, losi, lososi a ted i pekna kosa :twisted: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.9.08 13:07

Tedy upřímně, to co tady ten hlupec píšící pod nickem Markýsek prováděl je vrchol úchylnosti. Každý potrat těhotné maminky rozruší a je to prostě hra s psychikou citlivých osob. Předpokládám, že si pro komunikaci vybral ty nejcitlivější z nás a v podstatě je citově deprivoval.
Je to zneužití a nepodceňovala bych to, že takováhle zrůdička získala kontakty tolika lidí.

Prostě bych to pro jistotu ohlásila policii, ti zjistí, zda to byla zrůdná hra přes net nebo předstupeň něčeho horšího.
Je lepší nebezpečí nepodceňovat a pro jistotu včas zasáhnout, protože když se to neutne teď, ten člověk to bude opakovat.
Líbí se mu, když ho někdo lituje, když má pozornost a když se někdo trápí taky… …nikdy člověk neví, s čím má tu čest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 13:08

děkujeme!
je to hrozné! jak někdo může zajít tak daleko! a v takovýchto věcech si dělat legraci! a tím zbytečně stresovat ostatní! ubožák! nebo ubožačka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
16.9.08 13:08
misenka píše:
Lexxie - já jsem tu nechtěla řešit, jestli Enka mluvila pravdu nebo ne,ono to už je stejně pasé, jen jsem nechtěla i vůči odstatním aby se tu řešili úmrtní listy dětí atd.

To je presne to co jsem chtela rict svym prispevkem ja..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.9.08 13:11

Jj, je něco jiného si přečíst, že někde na netu řádí různí úchylové a je jiné být toho přímo účasten … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17925
16.9.08 13:13

Zuzi-Je to ale nesparvedlivé že to ještě tak dokázala udělat a na kamuflovat tu fotečku miminečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 13:39

ano. a tím jsem, doufám, přesvědčila i poslední zoufalky, které CHTĚLY věřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová