Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4254
16.9.08 16:35

Holky z naší diskuze říkaly, že byla offline a teď když jsem přišla dom, tak taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
16.9.08 16:36

Já vím,že nebyla.Tak to asi bude všechno tak,jak se zjistilo,když si o tom nechce ani s námi popovídat.Však nám psala,že bude na skypu.A ono prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 16:38

já myslím, že to s tim skypem byl jen takovej tah, jakože neutíká před námi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
16.9.08 16:41

Mirinko - určitě máš pravdu. Přece nenapíše „všechno jsem si to vymyslela“. Pokusila se „zachovat si tvář“ takto veřejně (kdo nemá její skype, nezjistí, že opět lže)… Fakt bych nečekala, že se ještě někdy objeví (pod přezdívkou Markýsek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1642
16.9.08 16:43

Domi, taky nevěřím, že se tu ještě ukáže a když už tak pod jinou přezdívkou a nebo to čte normálně bez přihlášení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.08 16:43

Ahoj všem,

nejprve se omlouvám, jsem na jiném PC a nejde se mi přihásit. Jsem nepřihlášená Lendik, Macík snad potvrdí, že existuji.

Souhlasím s panem Antlem. Já bych to právně řešila. Ať už potřebuje pomoc psychiatra nebo soudu. Je jedno, jestli ubližovala a pomlouvala anonymně přes net nebo fyzickým kontaktem. Vždyť teď samy píšete, jak jste to prožívaly, jak jste se psychicky vyčerpávaly s jejím (jeho) příběhem a teď může mít ještě některá dodatečně nějaké následky. To neberete jako ubližování? Jako újmu, zradu, ponížení? 8O
Já se přiznám, že toto celé znám naštěstí jen od včerejška, ale zasáhlo mě to tak, že jsem visela do pul noci na netu a od rána znovu a dodatečně se mi chtělo vyčerpáním brečet za všechny, které (kteří) to s ní prožívaly a dostaly takovouto ránu.
A ještě k tomu…kdyby to byla zdravotní sestra, tak si musí být vědoma svých následků pro ostatní těhu maminky nebo maminky po potratu.

V dnešním světě se jinak nedá. Internet je způsob komunikace, ale platí stejná pravidla (dobré mravy) jako komunikace jiná…

Toť prostě můj názor a nezlobte se na mě. Lendik

• Citovat
  • Upravit
xyz
3294
16.9.08 16:46

Ahoj všem.
Možná teď píchnu do vosího hnízda:

Nikde tu ale není napsané, že musíte při registraci uvést své pravé jméno. Nikde není psané, že musíte nutně uvádět pravé jméno dítěte, ani není nikde napsané, že musíte uvést svou pravou adresu.

Já se taky snažím zůstat v anonymitě, co jen to jde. Holky na naší zamknuté diskusi vědí pravdu, ale jinak opravdu nemám zájem, aby mě tu, na veřejném serveru ať už náhodně, nebo úmyslně vyštrachala třeba sousedka, nebo sestřenka či kolegyně a četla si tu, jak si tu vylívám srdíčko. Chci se tu poradit, vypovídat, radovat i pobrečet si..... ale nemusí to o mně vědět každý z mého okolí.......
Taky jsem se tu kdysi napálila...... fotka mého bříška v 30.t vyprovokovala pár sprosťáků k nadávkám a od té doby vím, že tady nic ze svého soukromí odhalovat nebudu.

Takže se ta Markéta třeba jmenuje Jana, miminko třeba Majdalénka a rodila třeba v Ostravě. Jen prostě třeba nechtěla, aby si o ní každý z baráku ( z práce) přečetl, jak se cítí.....
A fotit se do novin není povinné, ne? Proč vůbec někoho napadlo pátrat po tom, že nemá fotku v novinách? V mém okolí se nedalo vyfotit několik kamarádek a rozhodně to nejsou žádné podvodnice.

Stejně tak, pokud si pamatuju, neobvinila porodnici ze smrti svého dítěte, tak nevím, jestli na ní ten primař může vůbec nějaké trestní oznámení podávat…

Rozlobilo to určitě každého. I já jsem na to včera koukala jak „z jara“, když Lesina založila novou diskusi..... Rozhodně to není příjemné, ale je to riziko internetu a o to víc riziko veřejně přístupného serveru.

Zorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
16.9.08 17:09
Kamča.dalmatinka píše:
A MOŽNÁ ŽE MARKY TĚCH DĚTÍ NECHALA UMŘÍT VÍC,TEPRVE TET JSEM ZJISTILA ŽE KDYŽ BYLA POPRVÉ TĚHULE,TAK PRÝ ČEKALA DVOJČÁTKA…
Markýsek píše:
Ahoooj
Chtěla bych se kvám taky ještě přidat není ještě moc pozdě?? :D .Máme termín 31.12.Tak se k vám ještě vejdeme :) .Nejdřív jsem chodila na dvojčata,ale minulý týden jsme začala krvácet a pak v nemocnici na ultrazvuku zjistily,že už tam není druhé srdíčko.Druhé mimčo je snad zatím pořádku tak to snad zvládneme ve zdraví až do konce :DMějte se Markéta

Teď jsi objevila Ameriku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
16.9.08 17:11

tam nešlo o to, že nebyla fotka… každé narozené miminko se asi ocitne v tom deníku… určitě mi to potvrdí paní redaktorka..
to byl první signál! a pak k tomu přibývaly další a další.. včetně toho IP přihlášení, když psala, že je v Berlíně… a nebyla to pravda!
ano může to být klidně Jana… ale nevěřím, že by si vymyslela Vanessku… to mi přijde blbé!
ale jest do můj názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 17:28

JIRO JÁ PRÁVĚ MYSLELA ŽE ZUZANA POČÍTALA JAKO DALŠÍ TO V BŘICHU,ŘÍDILA JSEM SE PODLE METŘÍKU A I KDYŽ MARKY ZNÁM PŘEZ ROK,TAK O TOM ŽE NEJDŘÍVE ČEKALA DVOJČATA JSEM NEVĚDĚLA.

XYZ POKUD JE TO TAK JAK PÍŠEŠ,TAK BY MARKY ALE NEMUSELA UTÍKAT,TO BY URČITĚ HNED ŘEKLA ŽE KVULI ANONYMITĚ VŠE POZMĚNILA ABY JÍ NĚKDO NEPOZNAL,ALE ONA SVIM UTĚKEM DALA ZA PRAVDU ŽE VŠE BYLA LEŽ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 17:30

No vývoj týhle diskuse mě teda dostává. 3 děti :roll: :roll: :roll: Tak já vnímala, jen ty 2 a i tak mě to bralo :(

Jasně, řešit to přes právníka je na jednu stranu drsný, ale zase by to bylo pro případnýho dalšího člověka, co by si chtěl vymejšlet, slušný poučení.

Souhlas s xyz, že údaje si můžem vymyslet, já jsem třeba Františka z jižní Moravy a budu tvrdit, že jsem někdo jinej a bydlím třeba v Praze, ale jakmile si vymyslím dítě a nechám ho umřít a krmím s tím další holky, co to začnou řešit a utěšovat mě a můžou tím trochu třeba i vynervit svoje děti, tam to vidím jako dost trestuhodnou záležitost.

Když jsem to řešila s kámoškou, tak celkem nevěřila a když jí teď řeknu o tom třetím dítěti, bude mě mít za cvoka, kterej tady uvěří všemu :roll: Ale ta fotka s těma brejlema, tu jsem viděla dneska poprvý a tý bych myslím neuvěřila. I když vysvětlení, já chci bejt inkognito je taky logický :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.9.08 17:32

TY JO,TAK JÁ TAKY VĚDĚLA JEN O DVOUCH CO MĚLA V METŘÍKU,JE TO ČIM DÁL HUSTĚJŠÍ.

PUPÍK 8O

• Citovat
  • Upravit
Mae
1631
16.9.08 17:32

Ak se zapojuju i já…proč jí nezkusíte zavolat,když máte někdo telefonní čísla, zda je tel.vypnutý, nebo kdo se ozve? A přes to číslo přece policie pozná kde se ta osoba nachází,kdo to je…i když je to simka…pokud ji už teda nezahodila.
Když jsem kukala na fotku jak je focená s břichem, divila jsem se, proč má u toho turban na hlavě a brýle…teď už je jasné proč..měla to vymyšlené do detailu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 17:33

Souhlasím s Kamčou, fajn, nahlásím, trochu jsem si upravila informace o tom, kde bydlím nebo jak se jmenujou mý rodinný příslušníci a udělala jsem to, že nechci bejt tak snadno dohledatelná. To se dá pobrat. Ale musí tam bejt ten moment, že se přiznám nebo vysvětlím nebo pošlu SZ nebo cokoli!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
16.9.08 17:35

víte,xyz, já nejsem ten typ novináře, co se honí za senzacemi. nepotřebuji to, mám docela dobré místo editorky webového deníku a jméno si už taky nepotřebuji dělat, je mi 49 let a něco už mám za sebou. píšu už jen to, co spadá do sféry mých zájmů, přátelům o jejich spolcích, a píšu málo, nemám na to čas, vůbec nemám čas, web mi zabere někdy i 14 hodin denně. tohoto případu jsem se ujala právě proto, aby po něm neskočil nějaký mladý uspěchaný kolega bez životních zkušeností a unáhleným soudem někomu neublížil. v tomto směru jsem také podala první informaci - žádné dítě v hk nezemřelo a markýsek píše stále z jedné adresy, i když tvrdí, že píše z různých míst a počítačů (bratrův notebook v nemocnici, berlín).
ano, máte pravdu, člověk na sebe nemusí prozrazovat vše. ale to neznamená, že nutně musí lhát. mohu napsat syn, nemusím psát jiřík, mohu psát manžel, nemusím ho jmenovat. mohu napsat - odjela jsem rovnou na kliniku, protože jsem dopředu věděla, že by tam mé novorozeně převáželi, ale nemusím si vymýšlet, že to je hradec. jakýkoliv přesný údaj může vždycky narazit na někoho, kdo poměry zná. a ten vás okamžitě bude mít za lhářku. prosím, a myslím to vážně, vaše připomínka byla velmi seriózní, máte-li chuť a čas (já tomu obětovala několik nocí, ale „naštěstí“ mám alergické astma, tak se po nocích stejně budím :lol: ) a pročtěte si všechny ty markýskovy příspěvky. je v tom tolik nelogického, že vás to ted - s citovým odstupem - okamžitě flákne přes oči. ne, markýsek není žena, která jen dbala o své soukromí. markýsek je lhář. označení bezcitná bestie se :,-(ististickými sklony bych tady asi neměla používat, co? Dobře, zůstaneme u toho lháře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová