Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
16.9.08 22:07

A kdyby se ta osoba jsem chtěla dostat,tak to udělá ,takže nějaké zamezení přístupu nepomuže,ale myslím že ona-nebo on už jsem nikdy nepřijde nebo alespon nebude nikde vystupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
16.9.08 22:10

christabel , obávám se, že pokud se to nebude jako trestný čin řešit, to je přes policii, tak k „dopadení“ Markýska nikdy nedojde, poskytovatel netu ( z jedné IP) však musí uchovávat spoustu informací o všech svých „podnájemnících“, tj. napojených počítačích. A zjistit, z kterého počítače vysílal Markýsek, by nebyl pro policii problém.
Jinou cestou to podle mě není možné zjistit, ale třeba mě adimini opraví.

A jsem pro to, aby byl Markýsek odhalen. Pokud je to člověk nemocný, má se léčit, pokud je zvrhlý, musí počítat s následky.
V případě, že nějaký úchyl znásilní dítě, mi taky nepřijde jako chudák jen proto, že měl těžké dětství a všichni se mu smáli - když dám jeden přehnaný případ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
16.9.08 22:11

Kdo máte tel. číslo na Markýska, mohli by jste mi jej poslat do SZ? Potřebuji si jen něco ověřit. Díky S:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
16.9.08 22:13

Kamčadalmatinka , věřila bych spíš tomu, že " s jídlem roste chuť" :?

Zuzano , na článek jsem taky zvědavá, kdyby byla potom možnost hodit odkaz? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
16.9.08 22:14

Tak já myslela, že touhle dobou už tu bude nějaký zá:,–(ní odhalení :roll: :roll: :roll: No nevadí, snad se to už rozsekne a doufám, že se to bude řešit. Ať to má nebo nemá naději, hlavně kvůli varování ostatním… Prostě tohle se dělat nemá a ať to každý ví. A co si pamatuju, tak do dost věcí policie prostě nemůže, pokud to někdo nenapadne. A i když to třeba skončí odložením, zjištěný informace je možno se dozvědět.

Přeju všem klidnější dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 22:16

At je to jak je to,chci vědět kdo mě tahal celou dobu za nos :? a doufám že se to brzy dovim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
16.9.08 22:18

Také já bych to ráda věděla kdo je tak zvrhlý :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
16.9.08 22:24

Pokud existuje cesta, jak potrestat takového zmetka, který si zahrává s city druhých, tak jsem všema deseti pro. A jsem i ráda, že se o to zajímá ta paní redaktorka.

Fuj, když si představím, že za pár let moje dcery budou chodit na chat … jímá mě hrůza, na jaký úchyly můžou narazit! Myslím, že soudně nařídit takové osobě léčbu na psychiatrii by vůbec nebylo od věci!!!

A pořádně bych to rozmázla - třeba by to odradilo ostatní hajzlíky, kteří se nudí někde u kompu a vymýšlejí takovéhle kruté „žertíky“.

Markýsku - jestli tohle čteš - je mi z tebe na blití!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
16.9.08 22:40

Ahojky!

Víte já bych chtěla toho člověka prostě jenom vidět.

Nedokážu si představit, jak může někdo takový vypadat.

Víte mně jenom strašně mrzí, že mně muj starší syn viděl tolikrát kvůli té osobě plakat a utěšoval mně.

Takže nejsem znechucená z toho, že Markýsek ublížil mně, ale mým dětem.

Když jsem se cítila provinile, že já mám zdravé dítě a té chudince se to nepoštěstí. Možná by časem „zabila“ i Jiříka.

Já se k tomu všemu nechci moc vyjadřovat.
Některými z vás jsem tu byla i já obviněna, že jsem lhářka.
Ani jsem nestihla dočíst celou diskusi, ani jsem nečetla vaše obvinění a musela jsem jim čelit.

Je mi z toho všeho ouzko, i za holky co opravdu přišly o své miminko a takhle se vracely do těch strašných chvil zpátky.

Katty a ostatní, je mi vás tak moc líto.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
16.9.08 22:44

Také si vubec nedokážu představit jak takový člvěk muže vypadat,stále o tom přemýšlím jestli je to žena- muž stará -mladá atd..Proč to dělala??proč se vetřela mezi nás??proč z nás tahala vše to bolestivý??Proč nás utěšovala??Mám dost otázek a myslím že asi zustanou na vždy nezodpovězený :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.9.08 23:43

Se mi ani nechce, ale jo..je to pár vteřinek, tak proč ne… Markýsku , jsi pěkné pako a potřebuješ pár facek!Absolutně žádný soucit!
Nazdar…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
17.9.08 00:20

No tak to je mazec!V životě by mě nenapadlo že by si někdo moh něco takového vymyslet?Co jí, nebo ho k tomu vedlo.No lidi jsou už všelijaký, ale tohle je trochu moc ne?No nic, nebudu se rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.9.08 00:45
aaliana píše:
Uf, tak jsem to konečně dočetla.Holky, co jste tady už delší dobu, pamatujete na Stefinku? Chodila do TPP, měla dvě kamarádky, jedna pracovala na dětském aru. Dala nám dokonce fotku kámošky, jak stojí vedle inkubátoru. Byla tam taková spousta tragedií, kterýma nás krmila až toho bylo nakonec trochu moc a pak se to profláklo. Šíleně rychle smazala všechny příspěvky. Nevím proč, ale řekla bych, že je to stejná osoba a až se na ní zapomene, objeví se zas. Už tenkrát jsem uvažovala, jestli jen toužila po našem soucitě a pozornosti, nebo testovala, kolik jí toho lidi uvěří.

Stefinka to není a ji bych nepodezírala. Myslím, že ona nechtěla nikomu ublížit, celé to bylo zamotané…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
17.9.08 06:33

Tak jsem pochopila, že spousta lidí tady to nebere vážně, zas tak moc se přece nestalo (tím tady myslím server obecně). Asi podle toho, do jaké míry je kdo do celé kauzy vtažen. Já nejsem zainteresovaná tolik, jak by se podle mých reakcí mohlo zdát, ale „biju“ se za lidi, kteří do toho byli vtažení víc a které sice znám taky „jen“ díky tomuhle serveru, ale mám je ráda.
Tohle přece nebyl jen vtípek typu, kdy se pár puberťaček baví nad reakcema na svůj přitroublý dotaz: neměla jsem sex, mám zpoždění tři dny, negativní test, ale přesto: myslíte, že mohu být těhotná? Tohle trvalo dlouho a bylo promyšlené.

Člověk, který tohle plánoval a připravoval je zcela duševně vpořádku, jen si z nás vystřelil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
17.9.08 08:02

Ahoj holky,tak jsem nad tím zase celou noc přemýšlela,dokonce jsem se probudila dřív a znovu četla diskuzi o Vanesse,jak tam psala i jako její babička apod,já to prostě nemůžu pobrat.Kdyby to fakt trvalo třeba týden,ale ROK???? :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová