Markýsek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
15.9.08 23:45

jejda, to je lepší než kdejaká detektivka v televizi. Třeba už je mezi námi … uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: pod novým nickem a my to nevíme ........... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25926
15.9.08 23:46

maliko taky me to uz napadlo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:46
lenula píše:
Byla v koši! To dítě na sobě nemá nic, je nahé, je jen přikryté strakatou dečkou a je na strakaté podušce…

Hodíš ji sem? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 23:47
:lol: :lol: :lol:

Škoda, že tohle je realita. :? :? :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928

LENI HODÍŠ JÍ SEM??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54

prosím, pošlete mi tu fotku.
zuzana.plockova@denik.cz
na tuhle adresu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
15.9.08 23:48

Tak mám ji znovu vložit, když mi nepatří a byla Lesinou smazaná??? Neporuším tím něco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:49

Katty..byla jsem o minutu rychlejší :lol: :wink: asi telepatie…nebo logika? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:50

Myslím, že pokud ji nebueš vydávat za svoje dítě,nic neporušíš.ale nechcu do toho kecat adminům :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.9.08 23:51
malika píše:
Vymenim parek s hortici za zbytek Pikaa :lol:
Co to pořád jíš? Co to je Pikao?

Ty neznas Pikao? na com jsi vyrostla..Pikao, jesenka atd..
http://www.gigapult.cz/…ig/pikao.jpg /> Akorat ja ho mam v plechovce jako je Salko..nebo Tatra.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
15.9.08 23:51

Holky, co to vyvadite… kdyz jsem zacala cist celou tuhle story…tak jste meli napsano jen asi sest stran a ted 8O 8O 8O 8O 8O no to nepujdu spat snad do rana?????? Me to tak vsechno nadzvedlo…ze jsem uplne z toho :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
15.9.08 23:52

Je to hnus, a člověk který to dělal, ať už mužského nebo ženského rodu je zvrhlík a asi i nějaký úchyl. Nechápu a asi ještě dlouho se z toho nevzpamatuju…
Náhodou jsem zase po nějaké době zabrousila do ŽPP a tam to četla. je to až neuvěřitelné co si člověk pro vlastní zábavu vymyslí a ubližuje tolika lidem. Lidem, se kterými si píše takovou dlouhou dobu. Vždyť přijít o miminko je tak bolestivé a nikdy na to nezapomeneme.Já určitě ne…
Jak jsem psala: nechápu a nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
15.9.08 23:53

jestli si nepřejete, aby ta osoba dále na server chodila, můžete požádat admina o zakázání IP adresy. je to běžná praxe, my tu možnost v deníku (a všechny zpravodajské servery) máme také. zakazuje tak třeba přístup notorickým sprostákům, a tak. a že markýsek nemá jiný komp k dispozici, to už víme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
15.9.08 23:53

Ahoj Maji…ty asi víš kdo je Markýsek viď?Jsi přece jen na emiminu už nějaký pátek :wink: To je šok co?Mrkys byla v dubnu 2009…jsem tam taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.9.08 23:54

já si myslím že je dobře že jsem Marky muže,alespon vidí co spusobila a kolika lidem ublížila :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová