Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jejda, to je lepší než kdejaká detektivka v televizi. Třeba už je mezi námi … uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pod novým nickem a my to nevíme ........... ![]()
lenula píše:
Byla v koši! To dítě na sobě nemá nic, je nahé, je jen přikryté strakatou dečkou a je na strakaté podušce…
Hodíš ji sem? ![]()
prosím, pošlete mi tu fotku.
zuzana.plockova@denik.cz
na tuhle adresu
Tak mám ji znovu vložit, když mi nepatří a byla Lesinou smazaná??? Neporuším tím něco???
Katty..byla jsem o minutu rychlejší
asi telepatie…nebo logika? ![]()
Myslím, že pokud ji nebueš vydávat za svoje dítě,nic neporušíš.ale nechcu do toho kecat adminům ![]()
malika píše:Co to pořád jíš? Co to je Pikao?
Vymenim parek s hortici za zbytek Pikaa
Ty neznas Pikao? na com jsi vyrostla..Pikao, jesenka atd..
http://www.gigapult.cz/…ig/pikao.jpg /> Akorat ja ho mam v plechovce jako je Salko..nebo Tatra.. ![]()
Holky, co to vyvadite… kdyz jsem zacala cist celou tuhle story…tak jste meli napsano jen asi sest stran a ted
no to nepujdu spat snad do rana?????? Me to tak vsechno nadzvedlo…ze jsem uplne z toho
![]()
Je to hnus, a člověk který to dělal, ať už mužského nebo ženského rodu je zvrhlík a asi i nějaký úchyl. Nechápu a asi ještě dlouho se z toho nevzpamatuju…
Náhodou jsem zase po nějaké době zabrousila do ŽPP a tam to četla. je to až neuvěřitelné co si člověk pro vlastní zábavu vymyslí a ubližuje tolika lidem. Lidem, se kterými si píše takovou dlouhou dobu. Vždyť přijít o miminko je tak bolestivé a nikdy na to nezapomeneme.Já určitě ne…
Jak jsem psala: nechápu a nepochopím.
jestli si nepřejete, aby ta osoba dále na server chodila, můžete požádat admina o zakázání IP adresy. je to běžná praxe, my tu možnost v deníku (a všechny zpravodajské servery) máme také. zakazuje tak třeba přístup notorickým sprostákům, a tak. a že markýsek nemá jiný komp k dispozici, to už víme.
Ahoj Maji…ty asi víš kdo je Markýsek viď?Jsi přece jen na emiminu už nějaký pátek
To je šok co?Mrkys byla v dubnu 2009…jsem tam taky ![]()
já si myslím že je dobře že jsem Marky muže,alespon vidí co spusobila a kolika lidem ublížila ![]()