Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
TAk..
možná si některé ze staré bandy všimly, že sem sice chodím, ale defakto nepřispívám.
Ovšem na tuto diskuzi jsem byla upozorněna a přiznávám, že mě nadzvedla ze židle. Nebudu číst celou diskuzi, protože pro mě je todle hrozně bolavé téma a holky, které si nás pamatují, tak vědí proč a vědí, co jsme si ve fakultce zažily. A přesto klobouk dolů, lepší nemocnici neznám.
Pokud někdo,kdokoliv dokáže na toto téma „vtipkovat“, neví, s čím si zahrává. Nikdy bych nikomu nepřála ani zlomeček toho, co jsem zažila, ale Boží mlýny melou..pomalu, ale melou a několikanásobně.
Nejhorší, co na tom vidím je, že je tu hodně holek, které opravdu miminko předčasně narozené měly a nikdy už nebudou mít klidné další těhotenství, protože už to v nich bude..a takhle se zbytečně straší další těhulky.
Nepřeju, fakt ne..ale zamysli se nad sebou a zkus si uvědomit, co jsi udělala..
Miselline - po pěti letech ![]()
lesino:počkej,chceš mi říct,že Kammi psala ze stejné adresy jako Markýsek?No tak to je vážně gol!!! ![]()
Pokud si Markýsek vše vymyslela, pak je to opravdu až morbidní a jestli můžu mluvit za všechny holky, co přišly o mimi:
Nechápu tu osobu, kterou mohlo napadnout lhát zrovna v diskuzích, kde ženy ztrácí to nejcennější. V těchto diskuzích jsme si jedna druhé nápomocnou, navzájem se podporujeme, utvrzujeme, že příště (v dalším těhotenství) to vyjde a konečně se dočkáme vytouženého miminka a najednou je tu někdo, kdo naši pomoc a důvěru takto zneužije. Je to hnus a před takovým člověkem si musím odplivnout!
Z mého příspěvku je jasné, že přestávám věřit v Markýska, jak se tu popisovala. Bohužel, Marky… Je mi líto, ale vše hraje proti Tvým kartám. Už jsi to přehnala. Pohár lží prostě přetekl. Myslím, že budeš nějaká nešťastná holčina, co si v životě prošla něčím hrozným a teď potřebuje, aby ji všichni litovali. Ale měla jsi to řešit jiným způsobem, existují psychologové a ne takto ubližovat jiným svými lži…
Ty jo. Psala i jako svá sestra?
Holky umíte si představit, co to musí dát práce „ošéfovat“ tolik diskuzí a vymyslet si tolik příhod, ještě i s použitím rodiny? ![]()
Je teda pravda, že když do Vanessčiny diskuze psala ta babička, že jí tu diskuzi našel vyhledávač, když hledala něco o nedonošencích, bylo mi to trochu divné, ale tváří v tvář událostem jsem to prostě nepitvala.
Je to síla. ![]()
sajso:no já to právě nechápu,mít vymyšleno tolik scénářu a pamatovat si co jsem kde napsala?!
Ale dyk sem davala fotky… jak markysek, tak kammi…vsechny jsem videla… akorat ted je nemuzu najit…
holky to jsou události co?
no je fakt, že jsem byla u toho kdy anonym zasáhl poprvé a byl to šok! zrovna markýsek popisovala jak je v nemocnici.. to víte všechny jsme se za ní bily jak lvice!!! jak je nespravedlivý! nevím holky dejte sem poslední příspěvek od Markýska.. holky jí radily, ať z diskuse neodchází, že tím nahraje anonymovi.. ale za chvíli byla pryč! a pak holky hledaly fotky co kdysi vložila — a ty jsou taky pryč!!!!
je to vše hrozné…
Nedá mi to nereagovat, jsem si jistá, že údajná sestra byla v únor 2009, a má dceru Charlottu a žije v anglii, mám pocit, že vkládala i fotku se sestrou, ale nemám už čas to hledat…
No, ale jsem úplně znechucená, si říkám je tohle vůbec možné????????????????????????????????????????????????
tak už jsem teda pochopila, o co jde, dotyčná yb zřejmě měla vyhledat psychiatra…
Nicméně nechápu, proč se kolem toho točí nějaká novinářka?? Jako chce o tom psát a proč? Já vím, že je to hnus,si takto vymýšlet a bohapustě lhát zrovna o takových citlivých věcech, chodíme sem, protože nám tu je fajn, potřebujem si vzájemně poradit a poplkat…to je jasné. ale zároveň jsme na veřejném webu a člověk musí tak trochu s tím počítat, že sem můžou nakukovat různí „úchyláci“ a kdovíkdo další…Už tu nějaká diskuse byla, např. „jak z toho ven“ a byla to jako krutá sranda, někdo se děsně bavila nadzvedl ze židle x holek včetně mě… ale neznám celé pozadí toho případu, ani po tom pátrat nebudu, jen jsem chtěla říct, že mě to moc nepřekvapí, viz např. to, co tuším před týdny proběhlo na BC mezi Matulienkou a Irmou…
holky se bavily, že právě na fotkách si všimly prvních nesrovnalostí! a všechny jsou smazané… nenajdeš Teruš..
gamal:sestra byla v září 06,ještě nedávno řešila,že je se Charlotkou v nemocnici,tak jsme jí držely palce,no je mi z toho fakt zle,samé katastrofické scénáře.
davmi píše:
sajso:no já to právě nechápu,mít vymyšleno tolik scénářu a pamatovat si co jsem kde napsala?!
davmi no přesně. To by mi zabralo celé dny.
Nechápu a asi ani nemůžu. ![]()
kristain vysvětlení je v prvním příspěvku. Novinářka se okolo motá proto, že se na jejich Deník obrátil nědo z emimi, proč nemají v seznamu narozených miminek Vanessku. Ověřovali její narození a už to jelo.
Holky uvedomujete si,ze ta soba musi byt uplnej machr pres pc a net..behem chvilky vsechno zrusi a vymaze..
Lesino a je mozny ze se sem prihlasi znova jak nova uzivatelka? myslim ze stejnyho pc? prijdete na to?
a já si s tou kammi psala…to je vrchol, to musí být fakt nějaký úchyl…nemám slov
tohle je nechutné a vymyslet tak zrůdné scénáře zapojit do toho úmrtí miminka
jsem z toho úplně v šoku asi právě pro ztrátu Filípka a ještě se ,,bavit" jak jí tady holky pomáhaly. Škoda našich slz pro takového člověka
![]()