Marodíme o Vánocích, jak to máte vy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
22.12.17 12:52

Vyplňuji přihlášku do klubu - my bychom mohly být v předsednictvu :-D.
Jedeme týden před Vánoci nemoc komplet všichni - už 5 rokem za sebou. Sice „jenom“ virozy s rýmou a kašlem, ale otravuje to život neskutečně.
Takže všem marodům (členům klubu) přejeme brzké uzdravení a snesitelně prožitý Štědrý den bez návštěvy pohotovosti! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
22.12.17 12:57

My jsme loni chytili campylobactera takže paráda dva dospěli a tříletá malej půl roční byl ok pac to jídlo snama nejedl jen jsme teda měli co dělat aby jsme se o nej postarali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
22.12.17 12:59

@enny3 muj syn ma uz rok a pul neustale horečku pred mesicem a pul se to zhoršilo nemohl v klidu dychat hrozne sýpal vysel mu pneumokok a streptokok. Prelecili ho atb..a co nejrychleji mandli vytahli. Vanoce nevanoce to jde stranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
22.12.17 13:03
@lucenka píše:
My měli před pár lety všichni luxusní střevní chřipku… První Vánoce, kdy jsem 5 kilo shodila :)
Letos chrchlá kluk… Zítra máme odjíždět na dovolenou. Tak snad se moc nezhorší.

to jsem měla loni. Zážiteček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.12.17 13:17

Ja jsem dneska volala na vysledky steru a malej ma masivniho streptokoka v nose, nastesti ma od stredy atb, protoze v noci plakal i kvuli usim, tak oni snad budou dobri. Atb ma i starsi, ve skolce onemovnelo kolem 10 deti streptokokem.. Horsi je, ze to prechazi na me a mam pocit ze na Stedry den to mozna tak vygraduje:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
22.12.17 13:30
@baracon píše:
@enny3 muj syn ma uz rok a pul neustale horečku pred mesicem a pul se to zhoršilo nemohl v klidu dychat hrozne sýpal vysel mu pneumokok a streptokok. Prelecili ho atb..a co nejrychleji mandli vytahli. Vanoce nevanoce to jde stranou.

No tak snad to pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
22.12.17 13:35

Máme doma roční holčičku. Letos jsou to v podstatě její druhé Vánoce, ale první, ze kterých relativně něco má. A co myslíte? Má 39°C horečky, už prospala půl dne… :roll: a rozhovor s doktorkou zněl jasně. Pokud se to do neděle nezlepší nebo pokud to stoupne nad 39 tak okamžitě na pohotovost. Supeeeeer Vánoce :think:
Takže všem kolegům marodum přeji co nejpohodovejsi svátky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
22.12.17 14:02

@Malike ty brdo, jsem na tom stejne, vcera jsem byla pro antibiotika na anginu, ale uz dnes muzu trochu fungovat, tak jsem rada. Lezela jsem ut a st a to jsem nebyla schopna niceho. Deti maji uz mesic rymu a kasel a s mladsi jsem byla pro jistotu u dr a nastesti jen viroza. Snad budem v nedeli v pohode :?
Vsem preji brzke uzdraveni :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.12.17 15:59

Manzel byl dnes s dcerou predskolackou u detske. Po roce je nemocna, zacala nam kaslat, chrcet, mela i teplotu v noci. Celou dobu chodi do skolky bez ztraty kyticek a ted moribundus. Tak jsem mu rikala, aby radeji jeli k detske dneska, ze nez o Vanocich vyhledavat nekde pohotovost.
K nasim pojedeme mezi svatky na par dni.
Ale nam uz dlouho nemocna nebyla. Obcas je treba bacil na budovani imunity.
Ted krome kasle mi prijde ok.
Varila jsem ji krom co dr.dala cibulovy caj a koupila tymian, ten je dobry.
Nastesti neni snih, aby ji nemrzelo, ze do nej nesmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.12.17 16:11
@Kelsey píše:
Manzel byl dnes s dcerou predskolackou u detske. Po roce je nemocna, zacala nam kaslat, chrcet, mela i teplotu v noci. Celou dobu chodi do skolky bez ztraty kyticek a ted moribundus. Tak jsem mu rikala, aby radeji jeli k detske dneska, ze nez o Vanocich vyhledavat nekde pohotovost.
K nasim pojedeme mezi svatky na par dni.
Ale nam uz dlouho nemocna nebyla. Obcas je treba bacil na budovani imunity.
Ted krome kasle mi prijde ok.
Varila jsem ji krom co dr.dala cibulovy caj a koupila tymian, ten je dobry.
Nastesti neni snih, aby ji nemrzelo, ze do nej nesmi.

Prubneš tu návštěvu i když je nemocná? To si teď taky říkám zda jo nebo ne.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.12.17 16:32

Malike
Ano
My pujdeme/pojedeme k rodine, takze jo.
Nez se tam dostanem bude ok. Manzel chce jet 26-27. A to se doma nalozime do auta a tam vysedne, prejde hned do tepla. Zitra ma dojit na navstevu znama. Rikala, ze ji to nevadi, ze mala kasle. Ale holka neni ve stavu, ze by lezela, jak malatna, normalne si hraje. Dokonce ji. Kdyz je katastroficka, tak po dobu co je ji moc zle nikdy neji, jen ovoce. Rano nez jsem odchazela, tak si rekla o mandarinku a banan. A odpol.uz jedla i muj prac.obed. Jestli ji rano skrabalo v krku. Dala ji kalobu a stoptusin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.12.17 16:38

@Malike jsem te blbe citovala nebo se mi to nejak na mob. smazalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
22.12.17 16:43

@Kelsey no to mi se máme sejít už 24..tak nevím ale zatím má lehce zvýšenou tak je to dobrý.
Já se snad vyhrabu když mám antibiotika. Vanoce s rodinou si odmítám nechat odpustit kvůli nějakému haj.lu co na nás vlez. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
22.12.17 17:15

S teplomerem ne, ale s ortezou na noze :? Jsem blbe doslapla, kdyz jsem lezla nahoru do skrine pro vanocni darky :lol: Hlavne ze deti jsou OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.17 17:21
@Anonymní píše:
Vloni jsme vezli 23.12. mamu na infekcni s akutni zloutenkou z masa, takze doufam, ze mame na par let dopredu s nemocema na Vanoce vybrano. Sedet den pred Stedrym dnem pet hodin na pohotovosti, aby nam vubec nekdo rekl, proc zezloutla jak citron a je ji blbe jak nikdy, byl vazne zazitek :roll: Anonym - udaje o zdravotnim stavu.

prosím Tě, jak to chytla? To slyším poprvé :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+