Masáž hráze - jedni chválí, jiní kritizují

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65334
22.12.09 12:18

Tak já nemasírovala a střižená jsem nebyla…jen asi 3 stehy vnitřní o kterých jsem ani nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
22.12.09 14:04

Myslím, že na to nikdo nedokáže odpovědět, ale myslím si, že masírovaním nic nezkazíš. My byly skoro ve stejnou dobu tehotné 4 kamarádky a ani jedna jsme nemasírovaly a výsledek tři bez nástřihu a já nástřih až po lopatky 8-o . Ale porod. asistentka říkala, že holt nesmím při mých proporcích rodit dítě takových rozměrů a že by mi žádná masáž nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
22.12.09 14:20

Tak my jsme také masírovali - já teda ne, protože jsem si tam pořádně nedosáhla :nevim: , ale manžel ano, a to poctivě. Nemůžu teda říct, že by to bylo příjemné, popravdě to i docela bolelo :roll:, ale rozhodně se nám to vyplatilo. Obešla jsem se bez nástřihu a věřím tomu, že bez masáže by to tak nedopadlo. Manžel kromě masáže tkáň i roztahoval prstama, postupně strčil dovnitř celou ruku, a to bylo teda drsné. Ale ten rozdíl oproti čtyřem prstům, když jsme s masáží začínali byl fakt obrovský :palec: . Takže já věřím, že to smysl má a že to pomůže. Samozřejmě hraje roli i velikost hlavičky a elasticita kůže, ale myslím, že tím nic nezkažíš :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí