Masterchef - soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
31.8.12 21:42

Já bych teda řekla, že ten mladej kluk s těma „domácíma“ špagetama z toho ještě vyváznul dobře. :twisted:
Jsou protivný, ale očividně dobrý jídlo docenit umí.
Nicméně velmi pohlreichovský tón, očividně je to teď „v módě“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
31.8.12 21:46

Zrovna jsem chtěla taky založit diskusi, jestli se vám to líbí, protože mě zatím vůbec, přijdou mi ty hodnotící kuchaři nesmírně arogantní a důležití jak h…o na palici :cert: :cert: :cert:
Tak jak @Gladys píše, mě ten pohlreichovský tón vadí :roll:

Já jsem se na tuto show docela těšila, že se naučím nějaké nové finty.. na Farmu jsem se nekoukala ani na tu Pláž či co, no a na toto se už asi taky nebudu :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
31.8.12 21:47

Ten český kuchař Šubrt byl občas v Tescomě na nově a už tam mě točil, je mi nesympatický. To co tam předvádí tihle tři je děsný. Ponižují lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sylviii
31.8.12 21:49

Chudak jak ho strapnili

• Citovat
  • Upravit
26833
31.8.12 21:49

Blbci, já bych si kuře s broskví dala hned :cert: :mrgreen: A přesně jak píše @Slalomacka těšila jsem se na nějaký finty a zatím to vidím tak, že to jdu do ložnice zalomit k prckovi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
31.8.12 21:51

Taky jsem myslela že se něco nového přiučim, třeba jak je vaření s italem, jsem okoukala pár vychyzávek a dobré, třeba se tohle pak rozjede, ale zatím jen urážky no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
31.8.12 21:52

Mě by spíš zajímalo, co někteří ti lidi čekají, že jim s takovýma blafama asi řeknou… takže nechápu, proč tam vůbec lezou a tím porotu provokujou k takovýmu hodnocení…

Je pravda, že z těch sprosťáren a arogance by mohli porotci ubrat, ale na druhou stranu se jim nedivím. A to, že opravdu dobré a hezky vypadající jídlo umí ocenit, už tu někdo psal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.8.12 21:52

Co to bylo toto 8o s jídlem házet o zem :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.12 21:53

Jsou moc drsný, ale o tom to asi je, cim sprostejsi a arogantnejsi, tim vetsi sledovanost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
31.8.12 21:53

Mně třeba nevadí určitá přísnost, ono když je to selanka, tak je to nuda, ale zase snad existuje i nějaký jiný styl než pan Pohlreich (na Ano šéfe jsem koukala, celkem mě to i bavilo, ale tam to bylo komplexnější přeci jen, tak se to dalo), ne že by mi vadil, ale tak zase ta nápodoba je stejně trapná jak to kuře s broskví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
31.8.12 21:54

@LadyTommy hruza že? normální hovada, co se nnaprosto chovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
31.8.12 21:56

Nevim, jsme v Cechach a jsou tam amateri. Nevim, proc zazdivat ceskou vybornou kuchyni necim z ciziny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
31.8.12 21:57

Nechápete, že to maji ve scénáři?
já se jim teda v mnoha případech ani nedivím. od toho, aby utěšovali toho, kdo jim tam přinese vysušené kuřecí prso, tam fakt nejsou,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.8.12 21:57

Gladys - souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.8.12 21:59

Štvou mě všichni tři, přijde mi že jim někdo řekl že musí být sprostí a arogantní a oni se o to snaží za každou cenu i když jim to nejde. K Polreichovi mi ta sprostá mluva aspoň sedí, ale od těhle mi to přijde ubohý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!