Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych teda řekla, že ten mladej kluk s těma „domácíma“ špagetama z toho ještě vyváznul dobře. ![]()
Jsou protivný, ale očividně dobrý jídlo docenit umí.
Nicméně velmi pohlreichovský tón, očividně je to teď „v módě“ ![]()
Zrovna jsem chtěla taky založit diskusi, jestli se vám to líbí, protože mě zatím vůbec, přijdou mi ty hodnotící kuchaři nesmírně arogantní a důležití jak h…o na palici
![]()
Tak jak @Gladys píše, mě ten pohlreichovský tón vadí ![]()
Já jsem se na tuto show docela těšila, že se naučím nějaké nové finty.. na Farmu jsem se nekoukala ani na tu Pláž či co, no a na toto se už asi taky nebudu ![]()
Ten český kuchař Šubrt byl občas v Tescomě na nově a už tam mě točil, je mi nesympatický. To co tam předvádí tihle tři je děsný. Ponižují lidi.
Blbci, já bych si kuře s broskví dala hned
A přesně jak píše @Slalomacka těšila jsem se na nějaký finty a zatím to vidím tak, že to jdu do ložnice zalomit k prckovi ![]()
Taky jsem myslela že se něco nového přiučim, třeba jak je vaření s italem, jsem okoukala pár vychyzávek a dobré, třeba se tohle pak rozjede, ale zatím jen urážky no
Mě by spíš zajímalo, co někteří ti lidi čekají, že jim s takovýma blafama asi řeknou… takže nechápu, proč tam vůbec lezou a tím porotu provokujou k takovýmu hodnocení…
Je pravda, že z těch sprosťáren a arogance by mohli porotci ubrat, ale na druhou stranu se jim nedivím. A to, že opravdu dobré a hezky vypadající jídlo umí ocenit, už tu někdo psal…
Jsou moc drsný, ale o tom to asi je, cim sprostejsi a arogantnejsi, tim vetsi sledovanost ![]()
Mně třeba nevadí určitá přísnost, ono když je to selanka, tak je to nuda, ale zase snad existuje i nějaký jiný styl než pan Pohlreich (na Ano šéfe jsem koukala, celkem mě to i bavilo, ale tam to bylo komplexnější přeci jen, tak se to dalo), ne že by mi vadil, ale tak zase ta nápodoba je stejně trapná jak to kuře s broskví ![]()
@LadyTommy hruza že? normální hovada, co se nnaprosto chovat ![]()
Nevim, jsme v Cechach a jsou tam amateri. Nevim, proc zazdivat ceskou vybornou kuchyni necim z ciziny.
Nechápete, že to maji ve scénáři?
já se jim teda v mnoha případech ani nedivím. od toho, aby utěšovali toho, kdo jim tam přinese vysušené kuřecí prso, tam fakt nejsou,
Štvou mě všichni tři, přijde mi že jim někdo řekl že musí být sprostí a arogantní a oni se o to snaží za každou cenu i když jim to nejde. K Polreichovi mi ta sprostá mluva aspoň sedí, ale od těhle mi to přijde ubohý.