Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LadyTommy píše:
nenapsala bys tu, jak se dělá ten pravý pudink prosím? už se na to dlouho chystám
určitě, ale né hned, z hlavy to nedám, mám to někde napsaný a teď už se mi v tom nechce hrabat, takže zítra, jo? ![]()
@beckie píše:
určitě, ale né hned, z hlavy to nedám, mám to někde napsaný a teď už se mi v tom nechce hrabat, takže zítra, jo?
jj, vydržím, nebudu ho vařit teď v noci ![]()
@palapa píše:
Nevim, ale zatim je to tedy blbost, nic v tom nevidim
jen me zajima, co ti tri maji za sebou, ze jsou tak chytri
Souhlas
![]()
No tak minimálně toho dokázali víc než paní s tvarůžkama, že jo. Šéf kuchaři nejsou zvyklí se s něčím crcat a většinou jsou prostě " ostří "
, každopádně je ale třeba si uvědomit, že je to show. Paní se smažákem taky prošla prvním castingem a proč asi? Protože na poprvé uvařila jídlo hodné kuchařky a na podruhé se jí to nepovedlo? To asi těžko. Pořad musí zvedat ze židle, zaujmout. A po pravdě. Kdyby tam paní Tvarůžkovou poplácali po zádech, omluvili se jí, že bohužel nepostoupí a poděkovali jí za účast, tak se můžu dál koukat jen na připitomělé Prostřeno, kde se takovéto stylové krmě vaří dnes a denně. Stejně tak kuře s broskví…to jako dneska ještě někdo dá do pusy?
![]()
@beckie píše:
Stejně tak kuře s broskví…to jako dneska ještě někdo dá do pusy?![]()
![]()
Dá
ale doma přes týden. V restauraci bych si to nedala ani náhodou.
@omites no tak ono, když člověk ogriluje čerstvou broskev, doplní to kvalitním sýrem, šťavnatým kuřecím steak, přidá čerstvý pepř, růžovou sůl a maličko drcených chilli papriček, tak si to dovedu představit…ale kompotovačka a eidam, to je moje smrt, ještě to zalít uhem a úplně se vidím, jak to jako holčička dlabu na nějaké rodinné oslavě
![]()
Jj, ten blondak varil v Tescoma s chuti na Nove. Tovite, jsou to odbornici na slovo vzati a musi byt prisny, aspon to ma grady.Me se to zatim libu. Je fakt, ze toho pana s kurecim a broskvi mi bylo lito. :_)
Tak docela to šlo, vadí mi jak tam lidi ponižojou, ale na druhou stranu přijít s kuřecím prsem s broskví??:-( to je opravdu trapné samo o sobě. Nejvíc se mi líbila ta ženská s tím jehnečím mnam:-)
Oni mají určitě to chování podle formátu, ale hrajou to tak trapně a afektovaně, že se to úplně míjí účinkem. Další díl už nesleduju, včera jsme to v půlce vypli - bylo mi trapně i za ně. Zahlídla jsem pak ještě ukázky k dalšímu dílu - to jako myslí vážně, že kopírují krájení cibule z na nože a nikdo si toho vůbec nevšimne - chtělo by to aspoň vlastní nápad ![]()
@novo123 TAk ono taky nakrájet cibuli je základní věc a měl by jí mít v malíčku každý profík. Celkově krájení a rychlost přípravy jsou dost důležité faktory, takže nevím, co by sis představovala, že je nechají na rozstřel nafukovat balonky?
![]()
Ahoj, včera jsem taky koukala a moc mě to nezaujalo… čekala jsem od toho víc. Uznávám, že někteří účastníci byli trapní, ale bytostně nesnáším přehnané ponižování lidí a hlavně plýtvání jídlem
Určitě by se pro to, co porotě „nevonělo“ našlo lepší využití, než s tím házet po zemi ![]()
Ale dám tomu ještě šanci, čekala jsem, že v pořadu najdu inspiraci a užitečné rady, tak se třeba dočkám později ![]()
Tak tedka běží na TV barandov - recept na bohatství, mě přijde že se tedka tyhle programy vyrojily a je to na stejné brdo, jo tady to uvádí Banáčová, snad to píši dobře, s Marešem uváděla to zpívání ![]()
@Pajkax Tak ono se moc originálního vymyslet nedá, prostě lidi vařej a kdo to trošku umí tak vyhraje, konec příběhu ![]()
Každopádně Banáčová je super, docela mě baví její styl humoru, pořad je příšerný, ale ona mě opravdu pobavila.
Ted tam byl jeden co fakt byl děsnej, ale sprostý na něj nebyli - přišel s obalenými špagety v trojobalu a uvnitř ryba
… ale sprostě na něj nemluvili
@Pajkax To jsem viděla. Recept na bohatství hadra
. Připomnělo mi to The big bang Theory, kdy Wolowitz říká, že jeho máma vaří na Den Díkuvzdání krocana nadívaného bučkem nadívaným rybou. ![]()