Masterchef - soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
1.9.12 00:33
@LadyTommy píše:
nenapsala bys tu, jak se dělá ten pravý pudink prosím? už se na to dlouho chystám

určitě, ale né hned, z hlavy to nedám, mám to někde napsaný a teď už se mi v tom nechce hrabat, takže zítra, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
1.9.12 00:35
@beckie píše:
určitě, ale né hned, z hlavy to nedám, mám to někde napsaný a teď už se mi v tom nechce hrabat, takže zítra, jo? :mrgreen:

jj, vydržím, nebudu ho vařit teď v noci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.9.12 00:42
@palapa píše:
Nevim, ale zatim je to tedy blbost, nic v tom nevidim :(
jen me zajima, co ti tri maji za sebou, ze jsou tak chytri

Souhlas :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.9.12 00:53

No tak minimálně toho dokázali víc než paní s tvarůžkama, že jo. Šéf kuchaři nejsou zvyklí se s něčím crcat a většinou jsou prostě " ostří " :mrgreen:, každopádně je ale třeba si uvědomit, že je to show. Paní se smažákem taky prošla prvním castingem a proč asi? Protože na poprvé uvařila jídlo hodné kuchařky a na podruhé se jí to nepovedlo? To asi těžko. Pořad musí zvedat ze židle, zaujmout. A po pravdě. Kdyby tam paní Tvarůžkovou poplácali po zádech, omluvili se jí, že bohužel nepostoupí a poděkovali jí za účast, tak se můžu dál koukat jen na připitomělé Prostřeno, kde se takovéto stylové krmě vaří dnes a denně. Stejně tak kuře s broskví…to jako dneska ještě někdo dá do pusy? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
1.9.12 00:59
@beckie píše:
Stejně tak kuře s broskví…to jako dneska ještě někdo dá do pusy? :nevim: :nevim: :nevim:

:mrgreen: ale doma přes týden. V restauraci bych si to nedala ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.9.12 01:04

@omites no tak ono, když člověk ogriluje čerstvou broskev, doplní to kvalitním sýrem, šťavnatým kuřecím steak, přidá čerstvý pepř, růžovou sůl a maličko drcených chilli papriček, tak si to dovedu představit…ale kompotovačka a eidam, to je moje smrt, ještě to zalít uhem a úplně se vidím, jak to jako holčička dlabu na nějaké rodinné oslavě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
1.9.12 07:50

Jj, ten blondak varil v Tescoma s chuti na Nove. Tovite, jsou to odbornici na slovo vzati a musi byt prisny, aspon to ma grady.Me se to zatim libu. Je fakt, ze toho pana s kurecim a broskvi mi bylo lito. :_)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
1.9.12 08:33

Tak docela to šlo, vadí mi jak tam lidi ponižojou, ale na druhou stranu přijít s kuřecím prsem s broskví??:-( to je opravdu trapné samo o sobě. Nejvíc se mi líbila ta ženská s tím jehnečím mnam:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
1.9.12 08:56

Oni mají určitě to chování podle formátu, ale hrajou to tak trapně a afektovaně, že se to úplně míjí účinkem. Další díl už nesleduju, včera jsme to v půlce vypli - bylo mi trapně i za ně. Zahlídla jsem pak ještě ukázky k dalšímu dílu - to jako myslí vážně, že kopírují krájení cibule z na nože a nikdo si toho vůbec nevšimne - chtělo by to aspoň vlastní nápad :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4132
1.9.12 10:18

@novo123 TAk ono taky nakrájet cibuli je základní věc a měl by jí mít v malíčku každý profík. Celkově krájení a rychlost přípravy jsou dost důležité faktory, takže nevím, co by sis představovala, že je nechají na rozstřel nafukovat balonky? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
1.9.12 13:01

Ahoj, včera jsem taky koukala a moc mě to nezaujalo… čekala jsem od toho víc. Uznávám, že někteří účastníci byli trapní, ale bytostně nesnáším přehnané ponižování lidí a hlavně plýtvání jídlem :cert: Určitě by se pro to, co porotě „nevonělo“ našlo lepší využití, než s tím házet po zemi :nevim:
Ale dám tomu ještě šanci, čekala jsem, že v pořadu najdu inspiraci a užitečné rady, tak se třeba dočkám později ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
1.9.12 13:23

Tak tedka běží na TV barandov - recept na bohatství, mě přijde že se tedka tyhle programy vyrojily a je to na stejné brdo, jo tady to uvádí Banáčová, snad to píši dobře, s Marešem uváděla to zpívání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.9.12 13:27

@Pajkax Tak ono se moc originálního vymyslet nedá, prostě lidi vařej a kdo to trošku umí tak vyhraje, konec příběhu :mrgreen:
Každopádně Banáčová je super, docela mě baví její styl humoru, pořad je příšerný, ale ona mě opravdu pobavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
1.9.12 13:33

Ted tam byl jeden co fakt byl děsnej, ale sprostý na něj nebyli - přišel s obalenými špagety v trojobalu a uvnitř ryba :mrgreen:… ale sprostě na něj nemluvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.9.12 13:38

@Pajkax To jsem viděla. Recept na bohatství hadra :-). Připomnělo mi to The big bang Theory, kdy Wolowitz říká, že jeho máma vaří na Den Díkuvzdání krocana nadívaného bučkem nadívaným rybou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí