Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo… moderátorka… vůbec se nehodí do téhle show. Postavou, komentováním, celkovým vzhledem. A myslím, že si vystačej porotci sami - nevím na co tam je zbytečně další osoba, která se objeví jen na pár vysílacích minut a řekne pár vět - které se opakují skoro v každém díle. Semtam užďubne sousto - řekne „hm..dobrý“.
@blackmarse píše:
@LadyAnnBH @monika32cožééééé…no, tak na to bych se vyprdla…
Taky na to prdím
![]()
@monika32…máš recht…
, stejně jsi o nic nepřišla
…akorát teda o Peštovou…
![]()
@TuLin píše:
No jo… moderátorka… vůbec se nehodí do téhle show. Postavou, komentováním, celkovým vzhledem. A myslím, že si vystačej porotci sami - nevím na co tam je zbytečně další osoba, která se objeví jen na pár vysílacích minut a řekne pár vět - které se opakují skoro v každém díle. Semtam užďubne sousto - řekne „hm..dobrý“.
Dle mého názoru se to netýká jen paní Peštové ( která se mi jako modelka líbí, ale méně už jako moderátorka), ale i dvou porotců, kteří jsou mi opravdu nesympatičtí (jak vzhledem, tak i projevem). Vlastně kvůli českým porotcům jsem pořad přestala sledovat. Sice chápu, že mohou být mistři ve svém oboru, ale mě, jako divačku, naprosto odradili. Pro mě nemají přirozenou autoritu a u jednoho mi silně vadil pištivý hlas. Raději než prožívat muka a snažit se to přetrpět, je prostě nesleduji. Ovšem dodávám, že je to pouze můj názor a pokud jsem se tímto dotkla jiné divačky, která má jejich plakát vylepen nad postelí, tak to značí pouze to, že naštěstí má každý člověk jiný vkus a může si vybrat kdo je mu sympatický a na co se bude či nebude dívat.
Shodou okolností - jediný díl, který jsem viděla, ukazoval nafoukanost dvou českých soutěžících - fotograf z Prahy + blonďák ( a člověk aby se pomalu styděl za to, že jako Čecha jej reprezentují zrovna tito dva - zřejmě nejsem vhodný typ pro sledování jakýchkoliv reality show
)
Jaký je váš názor? (Alespoň zjistím že to tak necítím sama - nebo naopak, třeba jsou oblíbení, pouze mně nesedli…
).
V patek vypadla Zuzka a Igor… igor ten klobouk dolu jak dal eliminaci ale Zuzka ta to totalne posrala…
Jinak moderatorka jako modelka super ale do poradu se vubec nehodi a je tam naprosto zbytecna!!
A k porotcum ty jsou super malinko mi obcas vadi pan Subrt ale ti dva druzi nemaj chybu:)
Jinak nejvice fandim Markovi
@anonymka XYZ píše:
Dle mého názoru se to netýká jen paní Peštové ( která se mi jako modelka líbí, ale méně už jako moderátorka), ale i dvou porotců, kteří jsou mi opravdu nesympatičtí (jak vzhledem, tak i projevem). Vlastně kvůli českým porotcům jsem pořad přestala sledovat. Sice chápu, že mohou být mistři ve svém oboru, ale mě, jako divačku, naprosto odradili. Pro mě nemají přirozenou autoritu a u jednoho mi silně vadil pištivý hlas. Raději než prožívat muka a snažit se to přetrpět, je prostě nesleduji. Ovšem dodávám, že je to pouze můj názor a pokud jsem se tímto dotkla jiné divačky, která má jejich plakát vylepen nad postelí, tak to značí pouze to, že naštěstí má každý člověk jiný vkus a může si vybrat kdo je mu sympatický a na co se bude či nebude dívat.
Shodou okolností - jediný díl, který jsem viděla, ukazoval nafoukanost dvou českých soutěžících - fotograf z Prahy + blonďák ( a člověk aby se pomalu styděl za to, že jako Čecha jej reprezentují zrovna tito dva - zřejmě nejsem vhodný typ pro sledování jakýchkoliv reality show)Jaký je váš názor? (Alespoň zjistím že to tak necítím sama - nebo naopak, třeba jsou oblíbení, pouze mně nesedli…
).
No, já to sleduji, ale že bych se zrovna musela věšet kvůli tomu, že mi jeden díl uteče, to ne. ![]()
Co se týče moderátorky, to už jsem tady psala, takže se opakovat nebudu.
No a co se týče toho „fotografa“, taky jsem to zde zmínila, takového vychcánka bych hnala sviňským krokem.
Jinak mi začíná lézt na nervy Adriana - od samotného počátku si je jista a nesnáším to její „já, já, já…“. ![]()
Ahoj ![]()
taky pravidelně sledujeme doma, moc se mi líbí porotci a nemám ráda Marka, fandím hlavně Míši a těším se na dnešní díl, za chvilku na Markíze začne
![]()
Ahojky
,
jojo, ta Míša je dobrá, to je opravdu holka od „fochu“…
Je taková nenápadná myška, ale talent fakt má. ![]()
Jo, ten Marek je takový pekelník.
Tak třeba už vyletí, no…aby nás tam už netontok, už je tam až tak příliš dlouho. ![]()
@blackmarse píše:
@IvkaHAhojky
jojo, ta Míša je dobrá, to je opravdu holka od „fochu“…,
Je taková nenápadná myška, ale talent fakt má.
Jo, ten Marek je takový pekelník.Tak třeba už vyletí, no…aby nás tam už netontok, už je tam až tak příliš dlouho.
No aby právě Marek dneska nevyhrál tu postupku do finále o kterou hrají
a pak to vyhraje
![]()
@IvkaH…probůh..nestraš… stejně všichni ví, že tam nejlepší není on. ![]()