Masterchef - soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30707
24.11.12 13:46

@LadyAnnBH @monika32

cožééééé…no, tak na to bych se vyprdla… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
24.11.12 13:51

No jo… moderátorka… vůbec se nehodí do téhle show. Postavou, komentováním, celkovým vzhledem. A myslím, že si vystačej porotci sami - nevím na co tam je zbytečně další osoba, která se objeví jen na pár vysílacích minut a řekne pár vět - které se opakují skoro v každém díle. Semtam užďubne sousto - řekne „hm..dobrý“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
24.11.12 13:51
@blackmarse píše:
@LadyAnnBH @monika32cožééééé…no, tak na to bych se vyprdla… :P

Taky na to prdím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
24.11.12 13:53

@TuLin…joooooooo a ty její „sykavky“..to je dílo, panečku… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
24.11.12 13:53

@monika32…máš recht… :palec:, stejně jsi o nic nepřišla :pankac:…akorát teda o Peštovou… :mrgreen: :lol: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
25.11.12 09:45

Holky prosím kdo vypadl v pátek?? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymka XYZ
25.11.12 11:21
@TuLin píše:
No jo… moderátorka… vůbec se nehodí do téhle show. Postavou, komentováním, celkovým vzhledem. A myslím, že si vystačej porotci sami - nevím na co tam je zbytečně další osoba, která se objeví jen na pár vysílacích minut a řekne pár vět - které se opakují skoro v každém díle. Semtam užďubne sousto - řekne „hm..dobrý“.

Dle mého názoru se to netýká jen paní Peštové ( která se mi jako modelka líbí, ale méně už jako moderátorka), ale i dvou porotců, kteří jsou mi opravdu nesympatičtí (jak vzhledem, tak i projevem). Vlastně kvůli českým porotcům jsem pořad přestala sledovat. Sice chápu, že mohou být mistři ve svém oboru, ale mě, jako divačku, naprosto odradili. Pro mě nemají přirozenou autoritu a u jednoho mi silně vadil pištivý hlas. Raději než prožívat muka a snažit se to přetrpět, je prostě nesleduji. Ovšem dodávám, že je to pouze můj názor a pokud jsem se tímto dotkla jiné divačky, která má jejich plakát vylepen nad postelí, tak to značí pouze to, že naštěstí má každý člověk jiný vkus a může si vybrat kdo je mu sympatický a na co se bude či nebude dívat.
Shodou okolností - jediný díl, který jsem viděla, ukazoval nafoukanost dvou českých soutěžících - fotograf z Prahy + blonďák ( a člověk aby se pomalu styděl za to, že jako Čecha jej reprezentují zrovna tito dva - zřejmě nejsem vhodný typ pro sledování jakýchkoliv reality show :think: )

Jaký je váš názor? (Alespoň zjistím že to tak necítím sama - nebo naopak, třeba jsou oblíbení, pouze mně nesedli… 8) ).

• Citovat
  • Upravit
2195
25.11.12 11:28

V patek vypadla Zuzka a Igor… igor ten klobouk dolu jak dal eliminaci ale Zuzka ta to totalne posrala…
Jinak moderatorka jako modelka super ale do poradu se vubec nehodi a je tam naprosto zbytecna!!
A k porotcum ty jsou super malinko mi obcas vadi pan Subrt ale ti dva druzi nemaj chybu:)

Jinak nejvice fandim Markovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
renat2
25.11.12 12:06

@Luciet2 díky ;)

• Citovat
  • Upravit
30707
25.11.12 12:23
@anonymka XYZ píše:
Dle mého názoru se to netýká jen paní Peštové ( která se mi jako modelka líbí, ale méně už jako moderátorka), ale i dvou porotců, kteří jsou mi opravdu nesympatičtí (jak vzhledem, tak i projevem). Vlastně kvůli českým porotcům jsem pořad přestala sledovat. Sice chápu, že mohou být mistři ve svém oboru, ale mě, jako divačku, naprosto odradili. Pro mě nemají přirozenou autoritu a u jednoho mi silně vadil pištivý hlas. Raději než prožívat muka a snažit se to přetrpět, je prostě nesleduji. Ovšem dodávám, že je to pouze můj názor a pokud jsem se tímto dotkla jiné divačky, která má jejich plakát vylepen nad postelí, tak to značí pouze to, že naštěstí má každý člověk jiný vkus a může si vybrat kdo je mu sympatický a na co se bude či nebude dívat.
Shodou okolností - jediný díl, který jsem viděla, ukazoval nafoukanost dvou českých soutěžících - fotograf z Prahy + blonďák ( a člověk aby se pomalu styděl za to, že jako Čecha jej reprezentují zrovna tito dva - zřejmě nejsem vhodný typ pro sledování jakýchkoliv reality show :think: )Jaký je váš názor? (Alespoň zjistím že to tak necítím sama - nebo naopak, třeba jsou oblíbení, pouze mně nesedli… 8) ).

No, já to sleduji, ale že bych se zrovna musela věšet kvůli tomu, že mi jeden díl uteče, to ne. :mrgreen:
Co se týče moderátorky, to už jsem tady psala, takže se opakovat nebudu. :zed: No a co se týče toho „fotografa“, taky jsem to zde zmínila, takového vychcánka bych hnala sviňským krokem. :cert: Jinak mi začíná lézt na nervy Adriana - od samotného počátku si je jista a nesnáším to její „já, já, já…“. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.11.12 21:12

Ahoj :mavam:
taky pravidelně sledujeme doma, moc se mi líbí porotci a nemám ráda Marka, fandím hlavně Míši a těším se na dnešní díl, za chvilku na Markíze začne :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
26.11.12 21:17

@IvkaH

Ahojky :mavam:,

jojo, ta Míša je dobrá, to je opravdu holka od „fochu“… :pankac: Je taková nenápadná myška, ale talent fakt má. :potlesk:
Jo, ten Marek je takový pekelník. :cert: Tak třeba už vyletí, no…aby nás tam už netontok, už je tam až tak příliš dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.11.12 21:20
@blackmarse píše:
@IvkaH

Ahojky :mavam:,

jojo, ta Míša je dobrá, to je opravdu holka od „fochu“… :pankac: Je taková nenápadná myška, ale talent fakt má. :potlesk:
Jo, ten Marek je takový pekelník. :cert: Tak třeba už vyletí, no…aby nás tam už netontok, už je tam až tak příliš dlouho. :mrgreen:

No aby právě Marek dneska nevyhrál tu postupku do finále o kterou hrají :cert: :cert: :cert: a pak to vyhraje :zed: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
26.11.12 21:22

@IvkaH…probůh..nestraš… stejně všichni ví, že tam nejlepší není on. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.11.12 22:44

@blackmarse