Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejvíc mě naštvalo to jak hodil o zem ten talíř s tím kuřecím platkem s broskví a sýrem
taková chuťovká a oni to tak zničí ![]()
@Anonymka sisi píše:
Nejvíc mě naštvalo to jak hodil o zem ten talíř s tím kuřecím platkem s broskví a sýrem![]()
taková chuťovká a oni to tak zničí
@zrofka píše:
Taky koukáme.. nevím..jestli si hrajou na Polreicha..nebo co? je to hrozný..ty jejich sprosté kecy… škoda, že nedavají něco jiného…
Napadlo mě úplně to samé, jestli si na něj náhodou nehrají
![]()
Já teda musím naprosto souhlasit se Žížala1 ![]()
Je fakt, že těch vulgarismů je tam občas až moc, ale nadruhou stranu - my to vidíme už sestříhané, ale kdybych seděla půl dne někde ve studiu a snažila se najít kreativního kuchaře, který mě má zaujmout něčím fakt originálním a hlavně chutným, tak by mi při pohledu na smažený syrečky nebo kuřecí plátek s broskví a se sýrem taky nějaký to sprostý slovo ulítlo ![]()
Ani nemám pocit, že by tam někdo opovrhoval českým jídlem, právě naopak z klasického guláše byli všichni přímo nadšení a vepřová panenku také ohodnotili kladně a moc jim chutnala.
Viděla jsem i zahraniční verzi MasterChefa a moc se mi líbily, tak doufám, že i ta naše bude „světová“ ![]()
@checule myslíš, že jsou za ten honorář tak strašně upřímně naštvaný?
Je to šou a musí to být zajímavý pro lidi- a lidi by to asi tolik nebavilo, kdyby nepadala sprostá slova, neházelo se talířem s jídlem o zem
.
No, viděla jsem asi 20 min a por mě další pořad, který asi nebudu sledovat…
Snad si zasloužíme lepší pořady, ne?
Ale jo, dobré jídlo ohodnotili správně, s tím souhlasím, ale ta kritika mi přišla někdy až neúměrná, nevím, ale nemám ráda ponižování, to mi příjde ubohé. Celkově to bylo dost hrané no
ale příště určitě taky zapnu, pořád od toho doufám dobré recepty a něco zajímavého.
jinak chodívám na výborné syrečky plněné švestkou se šťouchaným bramborem, ale je fakt, že trojobal už nikoho moc neoslní. Jako domácí běžný oběd je to super, ale víc nic. stejně tak kuře s broskví…
Ten gulášek vypadal úžasně ![]()
@LadyTommy já to miluju- syrečky v trojoobalu, ale chápu, že tím oslnit asi nikdo nemůže…
Jen moc nechápu to shození talíře na zem…
@byron píše:
@LadyTommy já to miluju- syrečky v trojoobalu, ale chápu, že tím oslnit asi nikdo nemůže…Jen moc nechápu to shození talíře na zem…
nejpodlejší mi přišlo, jak hodil to kuře s broskví před těma lidma na zem, to se mi nelíbilo
jinak jak píšeš o vulgaritě, mně vadí, že se na tom zakládá většina reality show… kam ten náš svět spěje
ze všech blbostí jsem začala sledovat až farmu, konečně něco, kde lidi ukázali, že i umí pracovat, ale ke konci už taky sázeli na vulgarismy, pomluvy a úplně mi tím zkazili dojem.
Já doufám, že tady až se udělá užší výběr těch nejlepších, tak budou přísní, ale ne ubozí a nebudou se po nikom vozit.
@LadyTommy no právě, ale lidi budou koukat na to, co se jim nabídne… Podle mě je to podcenování diváka a neochota vymyslet něco inteligentního, tak nafrkat talentový soutěže, reality šou… Já na farmu nekoukala, nemůžu hodnotit…
Třeba tenhle pořad nebude tak špatnej, mně ale ty lidi moc nesedli, ani Peštová
Mimochodem, kdybyste se přihlásily, co byste uvařily? a třeba i jídlo, co neumíte, ale rády jíte?
já kdybych uměla, tak jsem si zamilovala v jedné restauraci vepřovou panenku s višňovou omáčkou a grilovaným hroznovým vínem ![]()
a ze svého vaření, to bych asi neměla odvahu s ničím, možná s gulášem, ale já jsem hrozný patlal a neuměla bych to tak pěkně vyskládat na talíř, ač si myslím, že vařím chutně
@LadyTommy já bych v životě nikomu dospělýmu cizímu neuvařila, jen nejlepším kamarádkám.
Nazdobit to taky neumím.
Já se pouštím do obyčejných jídel, různě masa na zelenině, umím dobrou sekanou bych řekla, spíš si vymýšlím
Měla jsem se účastnit, ale vzdala jsem to, tak alespoň koukám. Dva české kuchaře znám, slováka vůbec. Chovají se ale úplně stejně jako téměř všichni profi kuchaři, jak mají velkou odpovědnost a musí vést tým k naprosté dokonalosti, tak neznají slitování. Dlouho jsem pracovala v jedné z nejluxusnějších rest. v Praze a tamní šéf byl normální gestapák. Pokud nikdo neodnesl jídlo z výdeje do minuty, tak vše letělo na zem jedním tahem ruky apod. No jsou to šílení géniové, ale vědí, co dělají.
Já bych se teda neodvážila vařit pro nikoho cizího, tím spíš ne pro profesionály!! ![]()
LadyTommy já to taky neumím tak krásně naservírovat, přitom vařit umím docela obstojně
Ovšem kdyby mi někdo hodil talíř pod nohy a řekl mi, že je to nechutná sr**ka a ať raději zametám chodníky, tak už si v životě neuvařím ani čaj ![]()
Já dělala králíka na šalvěji s omáčkou z bílého vína, pečené česnekové paličky, ciabattu a jako dezert pravý žloutkový puding s omáčkou z domácího bezového sirupu. Vařím pořád a všem a hrozně mě to baví, ale master chef byl časově hrozně náročný, a já byla v době prvního castingu těsně po porodu, tak jsem dala přednost rodinně. Ale jestli bude opakovačka, jdu do toho znovu.
@beckie píše:
Já dělala králíka na šalvěji s omáčkou z bílého vína, pečené česnekové paličky, ciabattu a jako dezert pravý žloutkový puding s omáčkou z domácího bezového sirupu. Vařím pořád a všem a hrozně mě to baví, ale master chef byl časově hrozně náročný, a já byla v době prvního castingu těsně po porodu, tak jsem dala přednost rodinně. Ale jestli bude opakovačka, jdu do toho znovu.
nenapsala bys tu, jak se dělá ten pravý pudink prosím? už se na to dlouho chystám