Masterchef - soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
paloma2
7.12.12 22:41

zklamání

VÁŽENÍ, JAKO POROTA JSTE OPĚT ZKLAMALY, MÍŠA BYLA O HODNĚ LEPŠÍ NEŽ TEN BUZÍČEK. A TEN SLOVENSKÝ POROTCE, U NĚJ BYCH ASI NEJEDLA, JE TO PODRAZÁK, VŠICHNI JEDLY AŽ SE JIM DĚLALY BOULE A POTOM JENOM KRITIZOVALY, KONČÍM Z TĚMITO SOUTĚŽEMI, ZASE JSTE SE VYZNAMENALY.

• Citovat
  • Upravit
1048
7.12.12 22:42
@KrisKa2 píše:
Ja jen nejak nechapu, jak tam Misa muze byt, kdyz ma tak male dite a udajne maji byt tri mesice jiz bez rodin. Nevite o tom nekdo neco?

taky jsem se dneska nad tím pozastavila, když tam za nima přišli rodiny a její malé miminko… to porodila a šla do soutěže ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234

Taky jsem z výsledku hodně zklamaná :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
751

Celá soutěž mi pripadala dost ujeta. A ten konec vůbec, jak můžou 3blbci, který maj rozdílný chute než většina lidí muze rozhodnout o vítězi? A hlavně, vsadím se, že minimálně pulce národa by tahle jídla ani ne :nevim: chutnaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.12.12 22:44

Míša má 2 děti ne? jednu tu malinkou holčičku a pak ještě kluka, aspoň ho myslím měla na kkonci v náručí. Tipovala jsem, že mezi dětmi má rozdíl max. 1,5roku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
7.12.12 22:45

Taky jsem zklamaná:(Radši Míša i když ta mi zas neseděla že odešla na takovou dobu od tak malého dítka ale byla mi sympatičtější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
7.12.12 22:47

Co mi třeba vadilo, jak furt kritizovali, že má někdo jídlo málo/hodně slané.. přece každý má jiné chutě, já třeba solím strašně málo a chlap hodně, takže to radši osolím míň a chlap si to dosolí na talíři, v každé restauraci je na stole solnička a pepřenka, tak nechápu, proč zrovna u té soli dělali furt takový tyátr :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
7.12.12 22:50

Taky jsem byla zklamana…fandila jem Míši…škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.12.12 23:01

Hlavni jidlo noveho Masterchefa bude kosti s batatou na chilli, neda se to jist, ale vsechny to bavi, ted neni moderni rikat : to mi chutna, ale to me bavi… Jsem strasne zklamana, uz se nebudu divat na takove souteze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.12.12 23:41

Taky jsem fandila Míše.
Ale mám jiný postřeh. Když Pešťovou posadíte k jídlu a necháte ji hodnotit, tak se to dá i poslouchat. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
8.12.12 09:09

Taky jsem se divila, že uměla mluvit a dokonce říct svůj i svůj názor 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
9.12.12 12:11

Taky nejsem s vítězem spokojená, celkově jsem nebyla spokojená s tím, jak se to hodnotilo, ty body. Měli se také podívat, jak se jim vedlo v průběhu celé soutěže, Petr byl mnohokrát v eliminaci, prostě je to nespravedlivé a vyhrát měla opravdu Míša. Ale co se dá dělat, myslím si, že ona se neztratí a pokud bude mít zájem někde vařit, tak se o ni poperou :)
A ohledně té kuchařky, někde jsem na netu četla rozhovor s Petrem a ten tam o tom mluvil a prý v té kuchařce budou recepty všech 20ti účastníků :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
27.3.19 22:23

Já fandím skupině, kde je dáma s rakovinou a gentlman bez prstů. Komu fandíte vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
28.3.19 10:35

Dáma s rakovinou tam už není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.20 14:21

Myslím si, že tento pořad je pouze o dvou soutěžících. Ošklivka Pavlínka a více opálený Slovák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí