Masterchef - soutěž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5130
31.8.12 22:00

@jessikka nechápu, je to hnus jak se chovají, věci se dají říct i jinak a myslím že by neuškodila trocha pokory a inteligetnejsi kritiky :nevim: a pokud opravdumají slovo od slova ve scénáři, pak jsou ještěě větší hovada, že na to přistoupili :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.12 22:02

:lol: ten je dobrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
31.8.12 22:12
@palapa píše:
Nevim, jsme v Cechach a jsou tam amateri. Nevim, proc zazdivat ceskou vybornou kuchyni necim z ciziny.

souhlas :palec:
nic proti italským či francouzským či jakým kuchyním, ale takhle opovrhovat třeba olomouckýma syrečkama, chlap to ani neochutnal, už to hází na zem.. olomoucký syrečky taky nejím, nějak nebyla příležitost a samé mě to neláká si koupit, ale třeba někde na návštěvě bych asi ochutnala
No tohle škoda slov :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
31.8.12 22:15

Taky jsem to na chvíli zapla :roll:
Jako chápu, že tu hrubost a aroganci (nebo co to je :nevim: ) mají nadirigovanou ve scénáři, ale házet s jídlem o zem, jakýmkoliv, at je to sebevětší blaf, to je teda moc!

Příspěvek upraven 31.08.12 v 22:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.8.12 22:16
@Slalomacka píše:
souhlas :palec:
nic proti italským či francouzským či jakým kuchyním, ale takhle opovrhovat třeba olomouckýma syrečkama, chlap to ani neochutnal, už to hází na zem.. olomoucký syrečky taky nejím, nějak nebyla příležitost a samé mě to neláká si koupit, ale třeba někde na návštěvě bych asi ochutnala
No tohle škoda slov :|

myslíš ty obalované tvarůžky? To bylo něco šíleného. Jak si může myslet, že s trojobalem udělá díru do světa? Česká kuchyně přece nemůže být jenom tahle šílená úprava jídla - oplácat moukou, vajíčkem a strouhankou a usmažit v kupě tuku :nevim: Já bych to taky hodila na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
31.8.12 22:16

Holky, ale to je hřích takový pořad vysílat před nocí… mám chuť udělat nájezd na ledničku, zvlášť když vidím ta poslední jídla :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
31.8.12 22:18

To přece ale není o opovrhování jidlem…
Co jako paní s tvarůžkama čekala? Naplácat trojobal umí i náš tříleťák - to přece není kuchařský umění :cert:

Ti porotci se mi líbí čím dál víc. Kdo umí, postoupil i bez sprostých slov nebo komentáře vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
31.8.12 22:20

Hele tak me se to nakonec docela zalibilo.Na zacatku mi to prislo takovy umele vulgarni ale nakonec docela dobry..Priste zapnu znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
31.8.12 22:21

@omites Přesně tak.

A teď jdu vyplenit ledničku a už se těším na příště. Mám pekelnou chuť na rizoto s parmezánem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
31.8.12 22:27

Jééé, já tam měla učitele, ale měl smolika, škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
31.8.12 22:29

Taky mi přišli zbytečně moc drsní a vulgární..ale věřím, že to mají ve scénáři..ikdyž to v některých pasážích vyšlo dost vyumělkovaně..
Ale házet talířem o zem, to mně přijde příliš. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
31.8.12 22:29

Mě se to líbilo…trocha arogance sice ano, ale mají to určitě v náplně práce :think: jen mi z toho vyhládlo a lednička prázdná :cert: a je škoda, že nepublikují ty recepty na netu, spoustu bych ráda vyzkoušela udělat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
31.8.12 22:30

Tak je mi jasné, že z jejich pohledu tvarůžky v trojobalu jsou asi blaf, ale mohli to říct kultivovaně, nebo třeba i rázně, ale ne takhle - mě se to osobně nelíbilo, ale to je věc názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
31.8.12 22:31

Koukám jako amatérského kuchtíka mě to celkem zajímá, od Radka Šubrta bych kritiku nevzala, je to člověk co vařil z „nekvalitních a levných“ surovin CLEVER v pořadu o vaření za pár kaček. To neberu, pro prachy dělá i to co sám zavrhuje. Vařil tam špagety Clever mimochodem nejhorší a nejhnusnější na trhu a říkal výborná večeře za pár kaček, kdyby to někdo uvařil jemu tak ho pošle někam. Přitom za prachy tvrdí lidem jak je to super takhle vařit. Je to prodejenej člověk bez charakteru a teď kritizuje ostatní, proto ho nemusím. Neříkám že je špatnej kuchař, ale rozhodně je špatnej charakter.
Co se týče stylizace pořadu, tak borci profi kuchtíci mají nějakej scénář, musí být hnusní aby to bylo zajímavý, taková Amerika po Česku, to je teď moderní hlavně co se týče televizní zábavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
31.8.12 22:37

@papavlinka33 jo to bude ten pořad, z kterého si ho pamatuji!!! Věděla jsem, že někde vařil, ale nemohla jsem si vybavit kde. Napadla mě jenom ta Tescoma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí