Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@kaja00 píše:
No a uz jsem se odtajnila a nedobrovolne![]()
![]()
![]()
![]()
blbej mobil
to máš jedno ![]()
jinak je jedno jak to chceš nosit, ale záleží jestli se víc češeš když je máš rozpuštěné. Měla jsem spolužačku a ta si vlasy česala po každé vyučovací hodině a měla je fakt hrozný, asi jsem ji nikdy neviděla bez mastných vlasů ![]()
Jak už tu bylo řečeno, kondicionér v žádném případě k hlavě nebo nedej bože na pokožku
tím se zmastí vlasy šíleně
Potom, nečesat každou chvíli, tím se masíruje pokožka hlavy a produkuje víc mazu
To samý platí o stálém sahání do vlasů
Nejsem teda zastáncem patlat si na vlasy domácí věci, ale opravdu pomáhá citron nebo kopřiva, popř. heřmánek, a nebo potom, jestli by ti nevadilo „investovat“ tak nechat si udělat jakoby volnou trvalou, nebo prostě trvalou vlasy přelít, ta vysušuje a od maštění dost pomáhá
Ještě co relativně pomáhá je vlasy natužit, vyfoukat, lakovat
Lak a tužidlo taky vysušují ![]()
@Aletheia no cesu si je rano a vecer…po telocviku ktery mame 2krat v tydnu taky…ale jen pro upravu ![]()
@kaja00 píše:
@Aletheia no cesu si je rano a vecer…po telocviku ktery mame 2krat v tydnu taky…ale jen pro upravu
tak to je v pohodě
hele zkus ty kopřivy a uvidíš ![]()
@Tena90 dekuji
mela jsem preliv…ale jen asi dva mesice..pak se postupem casu smi/yl
a me pripada ze se mi predtim mastili min ale asi neee
a meliry pomahaji?
@kaja00 píše:
@Kleris26 jj zkousela..ale jen schauma a me nepomohl :-/
Já mám Garnier Fructis..tak nevím ![]()
@Aletheia jj a koprivovy sampon nebo jake koprivy? A za jake jsou ceny?
kde se daji sehnat?
![]()
@kaja00 Melíry ani nějak ne, páč nejsou na pokožce. Ty ti vysuší jen vlasy
Ale je fakt, že potom nejsou ty mastný vlasy tolika vidět
Ono celkově peroxid vysuší
Takže i u toho přelivu, ač tam bývají slaboučké (3%) tak to drobet pomůže ![]()
Jinak s těma kopřivama, koupíš v lékárně kopřivový čaj, uvaříš, necháš vyluhovat, vychladnout a přelívat tím hlavu ![]()
@Tena90 jj
a to pri kazdem myti? Nebo jen obcas? A sampon take? A kondicioner nakonec? A kolik toho caje?
![]()
@kaja00 Jak často si myješ vlasy? Každý den? Oni jak vysušují, tak bys to taky za chvíli mohla mít horší než lepší, takže bych to řešila ob mytí, ze začátku můžeš při každém mytí, pak ob, pak klidně ob 2-3 mytí… Prostě to nepřehánět
A když si nebudeš mýt vlasy každý den, taky to trochu pomáhá od obrovského maštění
Ale tohle se snadno radí, hůř dělá ![]()
@kaja00 Jo a kondicionér po kopřivách a jak říkám, hlavně do dýlek, né na hlavu
A toho čaje… no…
Tak nějak odhadem ![]()
@Tena90 myju si je obden, tedy treba v nedeli vecer a pak v utery vecer
![]()