Máte dvě práce, jak to stíháte?

Anonymní
9.7.13 09:44

Máte dvě práce? Jak to stíháte?

Máte dvě práce? Jaké a jak to stíháte?
Jsem úředník (od 8 - 17h povinná prac. doba) a do toho dělám jediného redaktora obecního zpravodaje (32 stran A4, měsíčník), takže občas musím dělat i o víkendech a často jsem v práci třeba do 19h, když nestihám. Vydělám si cca 12 čistého měsíčně, ale hodně mých známých mluví o tom, že mají třeba dvě práce, ale to jsou např. architekti, co si domů berou navíc návrhy něčeho lehčího atd. Co máte vy?
Také bych si chtěla něco najít a přivydělat na hypotéku a tak, ale kvůli své pracovní době nemůžu jít vykládat zboží ani nic podobného :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11296
9.7.13 09:49

Měla jsem dvě práce, od 8 do 16 jsem trčela v kanclu jednoho týdeníku, úterky do 19 až 20 hodin, a když jsem přiklusala z práce tak jsem sedla k práci pro další firmu a dělala jsem třeba od 17, 18 hod do 21 - 22 hod…musela jsem toho nechat, příjmy sice slušný, ale bylo to na budk ua brzy bych se zbláznila…teď dělám jen jednu práci, vydělávám prd a vořech ale jsem v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101679
9.7.13 09:55

Tak já mám práci jen jednu, ale k tomu 2 malinké děti, taže je to taky sranda… pracuju hlavně po nocích a ve chvilkách, kdy buď spí nebo se zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bobina5
9.7.13 09:58

Mám dvě práce, pracuji na vedoucí pozici, dělám 14-16 hodin denně, 5 dní v týdnu. Mám 21000 a nějaké drobné čistého. Strava a nápoje zdarma. Projezdím asi 4-5 tisíc. Takže žádná výhra to taky není. Po večerech občas ještě dohazuji kšefty jedné kamarádce co vlastní firmu, průměrně tak 1-2 dny v týdnu, z toho mám 10 procent. Kolikrát je to ale víc než moje výplata, což je nelogické a štve mě to, ale to jistý kšeft takže se na stálou práci vykašlat nemůžu a nechci utratit úspory, kdybych zůstala bez příjmu.
Jsme domácnost o dvou lidech, žádné půjčky, dluhy ani hypotéka. Přítel pracuje jako řidič a taky je pořád pryč, vydělá tak 18000 čistého. Náklady na bydlení a domácnost včetně telefonů a internetu bez benzínu jsou cca 12000. Nežijeme si špatně až na ten čas, který nám prostě chybí. Vídáme se 1-2 dny v týdnu, toť vše.

• Citovat
  • Upravit
12743
9.7.13 09:59

Měla jsem dvě práce několikrát. Největší hardcore bylo když jsem dělala souběžně sestru na dvou místech. Na plný úvazek jsem dělala od 8 do 17 a na částečný v nemocnici. Měla jsem tak 8-10 služeb měsíčně. Když jsem měla noční tak jsem ráno v 8 vyrazila do práce, pak rovnou na službu v nemocnici od 19 do 7 a hned zase ráno do druhé práce kde jsem skončila v 17. Volný víkend jsem měla tak 1× za měsíc a to bylo teda fakt maso. Vůbec nechápu jak jsem to dávala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.13 10:02

Dřív jsem dvě práce měla a už nikdy víc! Mateřská pro mě tehdy byla cestou do ráje :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.7.13 10:06
@bobina5 píše:
Mám dvě práce, pracuji na vedoucí pozici, dělám 14-16 hodin denně, 5 dní v týdnu. Mám 21000 a nějaké drobné čistého. Strava a nápoje zdarma. Projezdím asi 4-5 tisíc. Takže žádná výhra to taky není. Po večerech občas ještě dohazuji kšefty jedné kamarádce co vlastní firmu, průměrně tak 1-2 dny v týdnu, z toho mám 10 procent. Kolikrát je to ale víc než moje výplata, což je nelogické a štve mě to, ale to jistý kšeft takže se na stálou práci vykašlat nemůžu a nechci utratit úspory, kdybych zůstala bez příjmu.
Jsme domácnost o dvou lidech, žádné půjčky, dluhy ani hypotéka. Přítel pracuje jako řidič a taky je pořád pryč, vydělá tak 18000 čistého. Náklady na bydlení a domácnost včetně telefonů a internetu bez benzínu jsou cca 12000. Nežijeme si špatně až na ten čas, který nám prostě chybí. Vídáme se 1-2 dny v týdnu, toť vše.

Proč je to nelogické?

• Citovat
  • Upravit
bobina5
9.7.13 10:11

@ncc1701 Protože tím dohazováním kšeftů kamošce si vydělám kolikrát víc a trvá to pár hodin, kdežto v práci jsem pořád a nenese to tolik.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.7.13 10:11

Jinak já mám jen jednu práci a mateřskou, ale přítel má vlastní firmu a ještě teď, i když jen na dobu určitou, řídí ještě jednu. Vídáme se dohromady hodinu denně (půl hodiny ráno, než odejde, a půl hodiny večer, než usnu - domů chodí kolem půl dvanácté, vstává cca v devět). Pracuje i o víkendech. Zrovna dneska jsme si stihli říct, že nemůže dělat ani jednu práci pořádně, že musí vypadat jako mafián, když má pět služebních telefonů a do každého se hlásí pod jiným názvem firmy. Taky jsem mu dávno řekla, že kdybychom se rozešli, vlastně se pro mě a dítě nic nezmění, akorát peněz bychom měli míň. Ale citově ani časově bychom nijak nestrádali. Někdy (často) závidím těm, co mají chlapa ve čtyři doma, i když jim domů přinese jen na nájem a jídlo. No a když se nedaří nebo se mu něco nepovede, umíte si představit, jak napjatá atmosféra doma je :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.7.13 10:12
@bobina5 píše:
@ncc1701 Protože tím dohazováním kšeftů kamošce si vydělám kolikrát víc a trvá to pár hodin, kdežto v práci jsem pořád a nenese to tolik.

Mně to nelogické nepřijde, naopak :-) Plat obchoďáka je leckde hodně zajímavý :-)

• Citovat
  • Upravit
9649
9.7.13 10:12

Mam dvouletou dcerku, provozujeme kavarnu, kde jsem si vzala normalne jedny sichty, coz znamena kratky dlouhy tyden, vzdy od osmi do osmi. Spolupracuji externe s firmou, zabyvajicim se verejnym minenim plus chodim vypomahat nasim do jejich hospody, aby penize nedavali cizim lidem, kdyz mi zbude cas… :oops:

Jsem tak stastna, dcera byva hodne u otce, ja nikoho nemam a travila bych volny cas povetsinou doma sama a to bych silela.

Jo, jeste ted frcim na redukci hmotnosti, takze kazdy den cvicim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.13 10:13

@ncc1701 A jakou práci děláš vedle mateřské?

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.7.13 10:14
@Anonymní píše:
@ncc1701 A jakou práci děláš vedle mateřské?

Mám obchod s outdoorem a noži Wenger

• Citovat
  • Upravit
bobina5
9.7.13 10:20

Závidím lidem co vídám cestou do práce, jak se procházejí po vesnicích, matky sedí s kočárkama a klábosí. Mají asi míň peněz, ale ten čas…Dokonce závidím i těm důchodcům co chodí krmit ptáky. Mají to tak všichni manažeři. Jen to nikdo nepřizná. Mám svou práci ráda a baví mě, ale někdy jsem uplně dead hlavně z těch lidí podřízených, nejhorší je práce s lidma- svatá pravda. Nesmím na sobě dát nic znát, když mě někdo vytočí, když jsou konflikty atd. Naštěstí jsem flegmatik, jinak bych už byla někde na pakárně. To jen tak na okraj…

• Citovat
  • Upravit
bobina5
9.7.13 10:21

@Barca12345 Asi pracujeme ve stejném oboru

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat