Máte kuchyň ve venkovském stylu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10872
29.8.13 09:57

Já chci bílou kuchyň doladěnou pouze doplňky do trochu provance stylu… zkusím najít fotku, která se mi líbila - „lajkovala“ jsem nedávno na FB ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
29.8.13 10:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
29.8.13 10:09

Chtěla jsem, ale nesehnali jsme dvířka s MDF fólií, která by se mi zamlouvala. Takže nakonec máme takovou klasiku. Ale s kachlákama :pankac: Kuchyň máme spojenou s obyvákem, tam nábytek zatím pořízený nemáme, tak jsem zvědavá, jestli se nám to podaří časem nějak doladit a víc navodit venkovský styl.

Nemáte nějaký tip na osvětlení? Potřebuji lustr, stropní i nástěnné. Ještě jsem nenarazila na komplet, který by se mi do tohohle stylu líbil a zároveň měl všechen typ osvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
29.8.13 10:13

Holky, když jsme u toho, nemáte tip na nějaké pěkné diskusní fórum nebo přehlednější skupinu a bydlení a zahradě? Já znám jen střechu a na karkuli fakt nejsem zvědavá :poblion:

@Diblík3 světla ve slušné cenové relaci jsou problém, já mám dočasně pár kousků z ikei, ale přestříkávala jsem si je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
29.8.13 10:19

Já mám vybraná světla z La Patia… takže zatím dáme nějaký levnější a budu šetřit ;-) Na prodejně je větší výběr než maj na netu ukázky http://www.lepatiolifestyle.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
29.8.13 10:20

Mám toto, můžu poskytnout kontakt na truhlářství, jsou to smrková dvířka z masivu, cena 2500 kč za čtvereční metr dvířek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.8.13 10:51

@Temaho Ta kuchyň je krásná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
29.8.13 10:54
@Damael píše:
Inspirace:https://www.google.cz/search?…

super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
12.10.13 11:17

Holky, nemáte někdo kuchyň styl venkov jen z různých skříněk? Máme tu starou linku a chtěla bych si nějak levně udělat tu kuchyň jinak a stylově. Prostě to tak nějak poskládat, aby to vypadalo hezky, na celou linku zatím není. Díky za nápady. Říkám si, jak by vypadala myčka a sporák, které nejsou vestavěné v takové kuchyni. Asi jako rána pěstí na oko :think: nějak nejsou nápady, jak to vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
20.4.14 21:12

Holky přemýšlím nad kuchyní z masivu, jak se vám udržuje? Není to náročnější než mdf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
20.4.14 21:37

Mám kuchyň komplet z masivu a bez problémů, jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
20.4.14 22:00

@Janulin A jak ji čistíš, nějakou speciální leštěnkou na dřevo? Nepracuje to dřevo…tzn. nemění časem barvu nebo „neroztahuje“ se nebo „nesmršťuje“, když na to třeba něco vyleješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.4.14 23:03

Taky mám kuchyň z masivu, už 10 let a je pořád stejná, oproti mamce, která má lamino a vymývání je na ní znát. Umývám jenom švédskou utěrkou a vyleštím suchým hadříkem, ono na ní stejně není nic vidět, žádné otisky a tak… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
21.4.14 11:15

@Leduška zatím jsem na ní nenašla žádná negativa, otírám jí pouze vlhčeným hadříkem a pak přejedu suchým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
21.4.14 17:21

Díky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie