Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já chci bílou kuchyň doladěnou pouze doplňky do trochu provance stylu… zkusím najít fotku, která se mi líbila - „lajkovala“ jsem nedávno na FB ![]()
Chtěla jsem, ale nesehnali jsme dvířka s MDF fólií, která by se mi zamlouvala. Takže nakonec máme takovou klasiku. Ale s kachlákama
Kuchyň máme spojenou s obyvákem, tam nábytek zatím pořízený nemáme, tak jsem zvědavá, jestli se nám to podaří časem nějak doladit a víc navodit venkovský styl.
Nemáte nějaký tip na osvětlení? Potřebuji lustr, stropní i nástěnné. Ještě jsem nenarazila na komplet, který by se mi do tohohle stylu líbil a zároveň měl všechen typ osvětlení.
Holky, když jsme u toho, nemáte tip na nějaké pěkné diskusní fórum nebo přehlednější skupinu a bydlení a zahradě? Já znám jen střechu a na karkuli fakt nejsem zvědavá ![]()
@Diblík3 světla ve slušné cenové relaci jsou problém, já mám dočasně pár kousků z ikei, ale přestříkávala jsem si je
Já mám vybraná světla z La Patia… takže zatím dáme nějaký levnější a budu šetřit
Na prodejně je větší výběr než maj na netu ukázky http://www.lepatiolifestyle.com/
Mám toto, můžu poskytnout kontakt na truhlářství, jsou to smrková dvířka z masivu, cena 2500 kč za čtvereční metr dvířek.
@Damael píše:
Inspirace:https://www.google.cz/search?…
super!
Holky, nemáte někdo kuchyň styl venkov jen z různých skříněk? Máme tu starou linku a chtěla bych si nějak levně udělat tu kuchyň jinak a stylově. Prostě to tak nějak poskládat, aby to vypadalo hezky, na celou linku zatím není. Díky za nápady. Říkám si, jak by vypadala myčka a sporák, které nejsou vestavěné v takové kuchyni. Asi jako rána pěstí na oko
nějak nejsou nápady, jak to vyřešit.
Holky přemýšlím nad kuchyní z masivu, jak se vám udržuje? Není to náročnější než mdf?
@Janulin A jak ji čistíš, nějakou speciální leštěnkou na dřevo? Nepracuje to dřevo…tzn. nemění časem barvu nebo „neroztahuje“ se nebo „nesmršťuje“, když na to třeba něco vyleješ?
Taky mám kuchyň z masivu, už 10 let a je pořád stejná, oproti mamce, která má lamino a vymývání je na ní znát. Umývám jenom švédskou utěrkou a vyleštím suchým hadříkem, ono na ní stejně není nic vidět, žádné otisky a tak… ![]()
@Leduška zatím jsem na ní nenašla žádná negativa, otírám jí pouze vlhčeným hadříkem a pak přejedu suchým