Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Český inkasní není špatný, alespoň se snaží. Nedoporučuji profi-cz, jsou to lemplové ![]()
A ty s nimi máš nějakou zkušenost? Firem je dost, ale podvodných, tak chci něco zaručenýho. díky
Profidebt si myslím, že jsou dobrý… Mám teda s nima zkušenost „z opačný strany barikády“, ale jsou tvrdí ![]()
Profidebt je nejhorší firma jsou to lichváři a měli by tu firmu zrušit. jsou to lichváři a z lidí tahají nehorázné peníze. at jdou do p…
Jsou to vyděrači. jestli si myslí že budu platit uroky ze smlouvy o dohody a ze směnky. tak at na to zapomenou jenom urok ze směnky dělá 90tisíc, není v tom započítana jistina a další výdaje s exekucí jak je možné že mi jdou takové uroky. jistina byla 81tisíc, celkem mi dělá pohledávka 200tisíc deně mi jde urok 120kč. jsou to lichváři. aby byla taková smluvní pokuta za dva roky na smluvní pokutě mám 90tisíc, co je to za společnost. proboha. toto je volající do nebe. co se v tomto státě děje. nejlepší je uprchnout do zahraničí jak tady.
@ssssssssssss píše:Úrok ze směnky vám můžou počítat pouze ve výši 6%. Jestli máte ale s nimi nějakou další smlouvu tak budou po vás chtít to co je v ní podepsáno. Že to jsou lumpové ale rozhodně nepopírám.
Jsou to vyděrači. jestli si myslí že budu platit uroky ze smlouvy o dohody a ze směnky. tak at na to zapomenou jenom urok ze směnky dělá 90tisíc, není v tom započítana jistina a další výdaje s exekucí jak je možné že mi jdou takové uroky. jistina byla 81tisíc, celkem mi dělá pohledávka 200tisíc deně mi jde urok 120kč. jsou to lichváři. aby byla taková smluvní pokuta za dva roky na smluvní pokutě mám 90tisíc, co je to za společnost. proboha. toto je volající do nebe. co se v tomto státě děje. nejlepší je uprchnout do zahraničí jak tady.
Já jsem jim podepsala blankosměnku, dohodu o uznání dluhu a rozdodčí doložku. byla to největší chyba co jsem udělala v životě. byla to blbost.do konce života si to budu vyčítat. neměla jsem těm LUMPUM nic podepisovat. jenže to už nejde vrátit zpět. jak bych ráda vrátila čas. bohužel.
Dobrý den, dala jsem jim svou pohledávku, zaplatila jsem jim postupně 25tis. a již čtvrt roku se nic neděje a jednatelka je hnusná do telefonu, že nemá čas, že má jednání.
Hlavně proboha ne EKP - vyberou peníze a tím to končí, nakonec ještě udělají podvodníka z Vás.
Omlouvám se za anonym.
Mamka se zadlužila - až předlužila. Exekuce, atd… No, svěřila se, až když byly její dluhy závratný. Asi dva rokysituaci nějakým stylem řešíme, a konečně splácí vše a dluhy začínají ubývat. Jednu půjčku měla u GE multiservis. Ti tu pohledávku prodali PROFIDEBTu. ( ze 44tis bylo rázem asi 113tis.) No co už, splácíme to, řádně a včas. Dnes jí PROFIDEBT poslal tuto SMS:
Vážený kliente, dne 1.10. vám byla zaslánanabídka dohody o narovnání s odpuštěním 40% dlužné částky V případě zájmu nás kontaktujte na tel. č…
No, odpuštění 40% je pro nás v tuto chvíli asi 38tis. Dobré by byly. Než tam zavoláme - co to je dohoda o narovnání? To by to chtěli doplatit okamžitě? Víte někdo?
Myslím, že to budou chtít doplatit jednorázově. Taky mi něco takovýho nabízeli, s tím rozdílem, že mně nabídli odpoustit půlku…
Pro případné další čtenáře, které zajímá dohoda o narovnání od PROFIDEBTu: Nevolala jsem tam, mamce přišel dopis, že pokud okamžitě uhradíme 60% dluhu, tak nám těch 40% odpustěj. Takže další Anonymní měla pravdu. Akorát mě neskutečně naštvali. kdyby mamka měla peníze, tak by se její dluh nedostal k vymahačům. No ni, c tak splatíme vše po 3 tis. Jo, ještědodali, že věří, že této lákavé nabídky využijeme. ![]()
Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s firmami na vymáhání dluhů? Jsem věřitel a chtěla bych dostat své peníze zpět.
Znáte? Euroinkasní, EKP Praha nebo Český inkasní servis? děkuji za jakékoliv info