Máte někdo zkušenost s AAA auto?

4853
11.1.13 20:23

Máte někdo zkušenost s AAA auto?

Ahoj, chceme koupit auto, vlastně dvě-jedno pro manžela na dojíždění do práce, jedno jako rodinné a spíše pro mě a děti. Koukáme na stránky AAA auto, máme i předběžně vybráno, ale někdo nám právě AAA rozmlouvá :think:.Máte někdo zkušenost? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35857
11.1.13 20:26

Osobní nemám, všichni ale tvrdí, že by si tam nic nekoupili a přitom tam je věcně plno lidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
11.1.13 20:27

@pikola No právě :think: a hlavně jakou zaručujou kvalitu snad úplně všeho, člověk je z toho jelen 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
11.1.13 20:29

Je to jedna z nejhorších možností, kde koupit auto. Za sebe doporučuji kupovat auta od finančních společností po operativním leasingu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511
11.1.13 20:30

Kamarad koupil auto které ma dvě win. Jedno v ČR, druhé v Canade.. Prave se to řeší, a AAA mají bobky aby se jim neudělalo špatné jméno. Komunikace hrozná. Jeden vezme řidičák, druhej občanku, třetí zase něco. :/ auto máme moc pekny to jo, ale na protiucet jsou to pekny svine!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
11.1.13 20:31

Pokud by to nebylo na úvěr a měla jsi sebou dobrého automechanika, proč ne. Kazdopadne počítej s tím, že auto bude naleštěné a vychvali ti ho do nebes. Realita může být jinde.
My tam většinou chodili jen okukovat, měli jsme vybrané auto a já potřebovala vědět, zda se do něj přítel vejde :mrgreen: bylo to spiš takový divadlo.

Příspěvek upraven 11.01.13 v 20:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.1.13 20:32

Vím jen že rodiče už 3× brali auto na protiúčet a vždy OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
11.1.13 20:33

@Misi-nnka na protiúčet nechceme, kamarádka tam chtěla prodat auto-prolezli ho úplně komplet a nevzali ho od ní-že až ho dá do pořádku-bylo to Santafé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
11.1.13 20:36

Jo, mám. Přítelův kolega tam pracoval, takže že ve smlouvě chybí údaj o počtu ujetých km (ne tachometru), výměny rádií, zatajování vad, o kterých když to někdo přišel reklamovat, řekli, že si to způsobili špatným zacházením atd. A my máme taky jednu zkušenost, a sice dávali jsme auto do aček, nefungovala klima, vyskakovala zpátečka, převodovka před rozsypaním. Najeto skoro 300tkm. Dostali jsme za tenhle vrak 30 a za týden už stálo v Ostravě, vyleštěny, s půlkou km, za 80. Takže u nás z aček ani dálniční známku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345

Pracoval mi tam švára, a z toho co vyprávěl, jaký se tam praktikují praktiky na zákazníky, mi to stačí na to, abych se tomuto bazaru vyhla velkým obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1511

Jen jsem chtěla říct, ze to jsou vydridusi a mají ve všem bordel. Od komunikace po auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
11.1.13 20:37

Já teda bych spíš volila jinou variantu(osobní zkušennost), ale na špatné auto můžeš narazit kdekoliv pokud nejsi uplný profi odborník na auta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4853
11.1.13 20:40

Ty jooo holky, tak to čumim 8o, ještě, že máte všichni někoho, co tam dělali :palec: @Seizdra Taky máme takovej trochu vrak-že bysme tam aspoň něco prodali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.1.13 20:43

Chtěli jsme kupovat. Kdysi. Stačilo. Jedním slovem - nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
11.1.13 20:44

S AAA auto máme špatnou zkušenost, při výkupu auta. Přes telefon nabízeli cenu 120tis, když jsem jim auto dovezli (80km), otočili a nabídli 85.
Zbytečná cesta, ale přes telefon nás ujišťovali, že nám těch 120fakt dají :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel