Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Já když jji doplatila tak mě to ukončil hned je tam myslím 15 dní na to ale v tomto případě bych napsala email nebo dopor dopis exekutorovi a pokud ani tak neodpoví podala bych stížnost na exekutorskou komooru. A dopis o tom že je exekuce už ukončená mu došel?
Né nepřišlo mu nic, jen do zaměstnání mu poslal dopis, že už má exekuci ukončenou a tak mu jí účetní přestala strhávat. Pak s ním ještě několikrát mluvil, naposledy před svátky a to mu tvrdil, že už mu peníze posílá, že je má dokonce na svém účtě a hned následující den odesílá. To jsem jako fakt nechápala, když mi to brácha říkal, že exekutor má peníze dlužníka na svém soukromém účtu…ale prý v čechách běžná praxe.
No peníze samozřejmě nedorazilu a od té doby není exekutor k zastižení, tak mi to jako fakt příjde divný.
No tak to je hopdně divné já je rovnou posílala na účet exekutorského úřadu at si zavolá na exekutorskou komoru nebo vyhledá exekurskou poradnu vezme vše co má ohledně exekuce a tam už mu řeknou co a jak a jestli nepostupuje exek špatně oni si někdy myslí že můžou vše totiž
@Anonymní píše:
No tak to je hopdně divné já je rovnou posílala na účet exekutorského úřadu at si zavolá na exekutorskou komoru nebo vyhledá exekurskou poradnu vezme vše co má ohledně exekuce a tam už mu řeknou co a jak a jestli nepostupuje exek špatně oni si někdy myslí že můžou vše totiž
Když jsi se dozvěděla o exekuci, tak jsi měla v doporučeném dopise o Příkazu k úhradě také podklady k platbě? Nebo jsi po doručení Příkazu volala exekutorovi a ten ti číslo účtu řekl sám? Díky
Ahoj všem, mám prosbu… můj bratr měl exekuci, řádně jí hned zaplatil, ale exekutor mu stejně zablokoval i stavební spoření. Exekutor tvrdil, že má na ukončení exekuce po doplacení 30 pracovních dnů a potom, že mu peníze uvolní.
Je to už 2 měsíce a exekutor není k zastižení a na vzkazy, které mu bratr nechává u jeho asistentky nereaguje.
Nevíte někdo jak postupovat a hlavně jaká je zákonná lhůta na ukončení exekuce?