Ukončení exekuce

Anonymní
11.1.13 13:55

Ukončení exekuce

Ahoj všem, mám prosbu… můj bratr měl exekuci, řádně jí hned zaplatil, ale exekutor mu stejně zablokoval i stavební spoření. Exekutor tvrdil, že má na ukončení exekuce po doplacení 30 pracovních dnů a potom, že mu peníze uvolní.

Je to už 2 měsíce a exekutor není k zastižení a na vzkazy, které mu bratr nechává u jeho asistentky nereaguje.

Nevíte někdo jak postupovat a hlavně jaká je zákonná lhůta na ukončení exekuce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.1.13 14:02

Já když jji doplatila tak mě to ukončil hned je tam myslím 15 dní na to ale v tomto případě bych napsala email nebo dopor dopis exekutorovi a pokud ani tak neodpoví podala bych stížnost na exekutorskou komooru. A dopis o tom že je exekuce už ukončená mu došel?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 14:28

Né nepřišlo mu nic, jen do zaměstnání mu poslal dopis, že už má exekuci ukončenou a tak mu jí účetní přestala strhávat. Pak s ním ještě několikrát mluvil, naposledy před svátky a to mu tvrdil, že už mu peníze posílá, že je má dokonce na svém účtě a hned následující den odesílá. To jsem jako fakt nechápala, když mi to brácha říkal, že exekutor má peníze dlužníka na svém soukromém účtu…ale prý v čechách běžná praxe.
No peníze samozřejmě nedorazilu a od té doby není exekutor k zastižení, tak mi to jako fakt příjde divný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 14:32

No tak to je hopdně divné já je rovnou posílala na účet exekutorského úřadu at si zavolá na exekutorskou komoru nebo vyhledá exekurskou poradnu vezme vše co má ohledně exekuce a tam už mu řeknou co a jak a jestli nepostupuje exek špatně oni si někdy myslí že můžou vše totiž

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.1.13 18:50
@Anonymní píše:
No tak to je hopdně divné já je rovnou posílala na účet exekutorského úřadu at si zavolá na exekutorskou komoru nebo vyhledá exekurskou poradnu vezme vše co má ohledně exekuce a tam už mu řeknou co a jak a jestli nepostupuje exek špatně oni si někdy myslí že můžou vše totiž

Když jsi se dozvěděla o exekuci, tak jsi měla v doporučeném dopise o Příkazu k úhradě také podklady k platbě? Nebo jsi po doručení Příkazu volala exekutorovi a ten ti číslo účtu řekl sám? Díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel