Máte obchod na Facebooku/znáte někoho, kdo má?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Neuvědomuju si, že bych někoho takového znala, ale myslím, že pokud budeš chtít, aby se to více rozšířilo a hlavně rychle, budeš muset investovat do reklamy na FB. Nemyslím, že ti to kámoši budou sdílet ve velkém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znám, tedy paní měla rozjetý obchod již na mimibazaru a teď ho rozšířila i na FB
- Citovat
- Upravit
Jo, mam hned několik známých, kámošů, bývalých spolužaček, co takhle fungují - sekáče, domácí výrobky atd.. je to dobrý způsob, FB je dneska hodně mocný…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě, na fb je toho mraky. Zkus to prostudovat. Mne dokonce bez potřeby souhlasu přidala moje kamarádka na Facebooku do jedné skupiny, takže jsou asi různé formy prezentace. Takže stačí říct par aktivním kamarádkám rict, ty přidají své přátele a šanci je hodně. Člověk se vždycky mrkne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladateko můžu se zeptat z jakého jsi kraje? Sháním prodejce na Vánoční jarmark u nás v Křelově a líbily by se nám produkty Tvého zaměření.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný večer. Prosím anonymně. Mám tu kamarádky, které zatím neví, co mám v plánu, a chci si to prozatím nechat pro sebe.
Vyrábím různé věci, převážně šité/háčkované + něco navíc (třeba vánoční ozdoby apod.).. Přivydělávám si tím občas na trzích našeho města. Ale ty jsou jen občas a já bych chtěla prodávat kdykoli. Na Fleru už jsem, ale nejsem tam rozkřiknutá. Napadl mě FB obchod. Dala bych svým přátelům pozvánky, někdo by se snad chytil, třeba by pozvali někoho dalšího. No a velká výhoda by byla, že každou nově přidanou věc by viděli na své zdi.
Máte někdo něco podobného? Nebo znáte takový obchůdek? Jak se mu daří?
Jak dlouho trvalo, než se dostal do povědomí více lidí? Chtěla bych to stihnout do Vánoc kvůli těm ozdobám. Koupily byste si něco přes FB? A kolik si tím přivyděláte, když něco takového máte?
Děkuji za odpovědi a postřehy