Zelený ječmen fa Medicol z DM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.1.15 15:57

@Krrysa šak právě toho mlíka je míň, respektive akorát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.1.15 16:48

Jecmen z dm bych teda nepila, silne pochybuju, ze to bude jen ta plnohodnotna lehce stravitelna stava. V dm to bude levne, takze spis drcena trava, ktera je pro nas nestravitelna a nadela v tele jen paseku, a to nemluvim o tom, jak hnusne to bude na chut

• Citovat
  • Upravit
14110
10.1.15 16:58

@Lízo-s-chobotnicí sem se přepsalal, řekla bych, že po něm bude mlíka víc :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
10.1.15 22:35

Nejde o to, že je z dm. Ten ječmen je značky medicol a prodává se i v obchodech se zdravou výživou a v lékárnách. Piji ho přes rok a pomohl mi. Ne vždy cena =kvalita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.15 08:49

Koukni se na srovnani vyrobku mladeho jecmene, treba na zelenem zdravicku. Je tam slozeni kvalita vs cena atd.

Tak jestli ti dela dobre drcena trva, tak teda dobrou chut. Koukni se na tabulku srovnani. Medicol je temer na konci :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Verun83
11.1.15 08:51

Tabulka porovnava 36 produktu mladeho jecmene a medicol je 31. Nejde mi sem hodin odkaz. Takze to k cene vs kvalite. Kdybys pila opravdu stavu, tak poznas tu kvalitu i podle chuti.

• Citovat
  • Upravit
90
11.1.15 11:33

Asi jste nepochopila termíny. Nejde o trávu… Ale způsob zpracování.
Zpracování ječmene a použité termíny:
Vyšťavená šťáva - Vznikne vylisováním lístků
ječmene a následným kontrolovaným odpařením
vody.
Drcená tráva - Vznikne sušením ječmene a jeho
následným nadrcením/namletím.

Jasně vyšťavená šťáva bude jistě lepší, ale trávu opravdu nepiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
11.1.15 11:40

Tabulku na zdravíčku jsem si našla. Ale nikde jsem nenašla pořadí. Je srovnávací. Autor píše, že v uvedené tabulce žádný produkt neupřednostňuje.. Ale mohu se mýlit jsem na mobilu a nemuselo mi to najet vše :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.15 13:17

http://m.zelenyobchod.cz/…ho-jecmene-/

A vy jste stale nepochopila, ze stava a drcena trava je proste co se kvality tyce uplne neco jineho. Je videt, ze jste koupila prvni jecmen, a nic jste si o tom nezjistila

• Citovat
  • Upravit
Verun83
11.1.15 13:21

A ano, pokud pijete drcenou travi z jecmene, pijete travu, obsahuje travni vlaknini a ta je pro nas nestravitelna. takze si tim jen zatezujete traveni. Navic ani nevite, kolik jakych vitaminu pijete, vyrobce je totiz neuvadi. Ale je to vase vec, ja vim co piju, a radsi si priplatim za kvalitu, nez abych sidila sve telo.

• Citovat
  • Upravit
90
11.1.15 13:43

Dobrá dobrá nehadám se sváma, že pijete něco horšího nebo lepšího. Ani tu nic nepropaguju a není to můj první ječmen. Měla jsem podle vás i kvalitnější značky, ale u tohoto jsem zůstala, když jsem si v jisté době dražší (asi kvalitnější) nemohla dovolit a výsledek byl stejný. Proto říkám, že za mě medicol ano. Mě prospěl ^_^

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.15 14:23

U kvalitního zeleného ječmene nemúžou být stejné výsledky jako u méně kvalitního. Dohadování se jestli ječmen z usušených výhonků nebo ze šťávy není to nejdůležitější o co se má člověk zajímat. Většina prodávaných ječmenů u nás jsou v podstatě znehodnocené zmetky. Ať už ze šťávy nebo z trávy. Aby to nebyl zmetek, který mi může v nejhorším i poškodit zdraví, tak musí být dovezený letecky. Ale na to dovozci kašlou, letecky to stojí moc peněz. Ale vyplatí se trochu připlatit a koupit si to od firmy, která ječmen dováží letecky. Poznáte to i po chuti a hlavně výsledky jsou mnohem lepší. A nemůžete si ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
25.3.17 10:30

Ahoj holky, přihodí mi někdo zkušenosti? Má cenu ho kupovat? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
25.3.17 13:20

Ja piju od greenwey…ale ja ho mam za rozumnou cenu.ja myslim, ze zalezi cemu clovek veri…ja ho kupuju, protoze je tam kazda sarze kontrolovana na obsah plisni. a verim, ze je nejkvalitnejsi..kdybych verila, ze nejkvalitnejsi bude z lekarny, kupuju tam. v dm bych asi nekupovala, ale pokud ma nekdo dobre zkusenosti, proc ne…ja bych se bala tech skrytych plisni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková