Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Máte někdo zkušenosti s virtuálním operátorem open call? Nabízí dost levné volání v tuzemsku i do zahraničí, je to síť Vodafone.
@Janča333 píše:
Máte někdo zkušenosti s virtuálním operátorem open call? Nabízí dost levné volání v tuzemsku i do zahraničí, je to síť Vodafone.
ja mam neco podobnyho Bonerix v siti O2 a super tarif za korunu a volani asi za 2 kc za min. volila jsem z toho duvodu ze mam sluzebak takze mi to staci. do toho co pises jsme nesli, protoze jsme s vodafonem nemeli na dost mistech signal ![]()
@darlene Oni asi všichni ty virtuálové budou na stejno, důležitý že to je levný. S Vodafonem problém nemáme. Hlavně si chceme přenést číslo a měli by to mít i zadarmo, spoustu operátorů chce za to platit. Tak ještě pouvažujeme. Díky ![]()
Neni za co
my jsme prechazeli od O2 takze to bylo v pohode. Ale ted moje svagrova prechazi od tmobile k bonerixu a musela se akorat vyplatit ze smlouvy a cislo ji zustane stejny.tak stastnou ruku ve vyberu preji
![]()
OpenCall mobile sráží ceny roamingu hluboko pod hranici nastavenou Evropskou unií a to od 1.7.2014…na cesty super