Máte zkušenosti s Ekonomickými stavbami, a.s.?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.11 19:17

EKONOMICKÉ STAVBY

AHOJKY ŽANETO
POKUD MŮŽETE TAK ODEJDĚTE JINAM.
VŠECHNO VYPADÁ SKVĚLE ALE JE TO JEN MAZÁNÍ MEDU KOLEM PUSY.
KDYŽ SI SPOČÍTÁŠ KOLIK BYS DALA ZA DOMEK OD NICH A KDYŽ SI KOUPÍŠ SAMOSTATNĚ PROJEKT NĚKDE JINDE A POSTAVÍŠ SVÉPOMOCÍ TAK TÍM UŠETŘÍŠ VELKÉ PENÍZE
MY JSME SI VYBRALI N 14/2 ZA 2 850 000 ALE CHTĚLI JSME JINÉ CIHLY,TEPELNÉ ČERPADLO,PODLAHOVÉ TOPENÍ,A JINÉ VĚCI.CO SE STALO?
CENA SE VYŠPLHALA NA 3 800 000.ZRUŠILI JSME DODÁVKU CELÉ STAVBY POUZE NA HRUBOU UZAVŘENOU STAVBU A TO NÁM SPOČÍTALI NA 2 100 000.CHCEME ODSTOUPIT OD SMLOUVY O DÍLO ALE UŽ BUDEME MUSET PLATIT PROJEKT TEN JE ASI 470 000,TAKŽE ASI 10 NÁSOBNĚ DRAŽŠÍ NEŽ JINDE A JE JEŠTĚ NEKVALITNÍ.
JEŠTĚ SE POTOM MUSÍ PLATIT 15% Z OBJEDNANÉ DODÁVKY,TAKŽE MNE TO PŘÍJDE ZHRUBA VŠECHNO NA 900 000 KČ.MÁM ALE SPOČÍTANÉ ŽE HRUBOU STAVBU DO MILIONU POŘÍDÍM A ZBYTEK UŽ JE OTÁZKA ASI 1,5-1,7 MILIONU KČ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sfdtr
5.9.11 13:36

ES nikdy více

• Citovat
  • Upravit
pavel gvtcasdcxsdr
18.12.11 19:42

blbost

To že na stavbě jsou mokré procesy neznamená do budoucna plísen!!! Barák normálně vyschne a nikdy tam plísen nebude. Cihla je cihla a tu ničím nenahradíš.

• Citovat
  • Upravit
hanzelka78
18.12.11 19:55

cihly

Každej si za něčím stojí.Někdo za cihlou někdo Ytong nebo jiný systém.Hlavně aby byl výsledek pro každého takový jaký chce aby byl .Já se přikláním k Ytongu.

• Citovat
  • Upravit
big
5.2.13 16:48

Skusenosti z Ekonomické Stavby

• Citovat
  • Upravit
14
19.3.14 12:07

Videa

Ahoj, nemá někdo uležené videa z youtube.com už se někdo postaral o jejich odstranění. Mohl by je někdo nahrát na nějaký server? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 14:15

Ekonomky nechci kritizovat, nemám s nimi zkušenosti. Ale co čtu je děsivý. Jen mě šokuje, že majitel takový firmy dávno neručí, ale co chceme, žijeme v bordelu a ne právním státe Taky jsme chtěli vypadnout z paneláku do domku, ale po prolustrovani katalogů ruznych firem (ceny totiž byly bez DPH a základovky + litani po úřadech kvůli stavebnímu povolení) jsme nakonec koupili starší menší RD nedaleko Prahy s výhledem na pasoucí se koníčky. Dohromady nas to i s rekonstrukcí a pozemkem vyšlo na cca 2.5mil Kč včetně zařízení. Rekonstrukci jsme dělali svépomocí s místním šikovným řemeslníkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.11.14 14:12

Dobry den. Smim se zeptat o kolik se stavba prodražila? Kolik měsíčně splácíte a o kolik se splátka navýšola oproti původnímu p4edpokladu? Vím, že jsou to osobní otázky, ale pokud Vám to nevadí, tak budu šťastný za odpověď. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí