Máte zkušenosti s Kratomem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
159
17.10.22 18:39

Spíš bych zůstal u kofeinu, kratom dost zatěžuje játra a způsobuje dost závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.12.22 13:39

@Ou
To mluvíš z vlastní zkušenosti nebo jen jedna baba povídala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.12.22 13:40

@Ou
To mluvíš z vlastní zkušenosti nebo jen jedna baba povídala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.12.22 13:43

Zkoušel sem i 8,5g. A opět bez účinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.12.22 13:44

@Koblizkova1980 Kratom ti na vše co jsi napsala může pomoct. Pokud ho ale začneš brát každý den, přestane fungovat a při velkých dávkách denně si vypěstujes mírnou závislost. Závislost která je naprosto nesrovnatelná s opiáty. Kratom beru každý den již 3roky kvůli add.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.12.22 13:55
@Smith686 píše:
@Koblizkova1980 Kratom ti na vše co jsi napsala může pomoct. Pokud ho ale začneš brát každý den, přestane fungovat a při velkých dávkách denně si vypěstujes mírnou závislost. Závislost která je naprosto nesrovnatelná s opiáty. Kratom beru každý den již 3roky kvůli add.

Kratom nemůže přestat fungovat, protože on ani nefunguje. Je to prostě placebo. 100× opakovaná lež. Kdo to může vědět lépe než ten kdo to zkusil. Zkusil sem to asi 5× a ani jednou sem nic nezaznamenal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.12.22 14:03

@Franta43 :lol: takže už tři roky beru placeno 🤣 tak to jsem nevěděl 🤣 a podle mě to ani neví mých 1200 zákazníků. No nic párkrát se nadechnu a budu zase v pořádku. Ale teď vážně kolik prodejců si vyzkoušel, rozdíl v kvalitě v ČR je obrovská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.12.22 15:08

Možná oba čekáme od kratomu něco jiného. ty čekáš snížení bolestí a já to že z introverta udělá extroverta aspon na pár hodin.

edit adminem - umazáno jméno obchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116404
5.12.22 13:07
@Jendadva píše:
Mám bolesti kyčlí, beru to dva roky, od začátku ca 5g/den, teď se snažím to držet do deseti, hodně cestuju, někdy to zapomenu nebo vytratím a pak třeba týden nespím, dokud to nedostanu.
Je to super látka, ale musí se vážit každý gram, střídat typy a výrobce. Pro toho kdo nemá bolesti bych to nedoporučil, nebo max 1-2× týdně do 5g. Nakopne to, ale po 4-6 hod to je pryč a přijde únava. Mluvím o zeleném.
Začít 2-3g do mála vody zamíchat a dolít džusem.
Kvalitní je nejlepšíkratom a rajkratomu.
Opravdu zodpovědně!!!

Tahni s tou propagací drog někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.12.22 13:24
@aiwwa píše:
Tahni s tou propagací drog někam.

Kratom dokáže pomoct lidem, kteří už ztratili víru v normální život. A kde jiné léky nezabírají, takže někam táhněte akorát vy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116404
5.12.22 13:31
@Smith686 píše:
Kratom dokáže pomoct lidem, kteří už ztratili víru v normální život. A kde jiné léky nezabírají, takže někam táhněte akorát vy!

Víš o tom, že můžeš mít jen jeden nick?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.12.22 13:58
@aiwwa píše:
Víš o tom, že můžeš mít jen jeden nick?

To sice nevím ale asi to tak bude. Pravděpodobně si myslíš že tady vystupuji pod několika nicky. Není nic jednoduššího než kontaktovat admina těchto stránek a upozornit ho na své podezření. Admin vás svou odpovědi asi zklame :wink: Přeji úspěšně vyřešení tohoto zapeklité ho případu 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116404
5.12.22 14:02
@Smith686 píše:
To sice nevím ale asi to tak bude. Pravděpodobně si myslíš že tady vystupuji pod několika nicky. Není nic jednoduššího než kontaktovat admina těchto stránek a upozornit ho na své podezření. Admin vás svou odpovědi asi zklame :wink: Přeji úspěšně vyřešení tohoto zapeklité ho případu 🤣

Mně je to jedno jestli fetujes, tvoje volba. Ale když už tomu děláš reklamu, minimálně si zjisti pravidla webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41433
5.12.22 14:02
@Smith686 píše:
Kratom dokáže pomoct lidem, kteří už ztratili víru v normální život. A kde jiné léky nezabírají, takže někam táhněte akorát vy!

tím že z nich udělá závisláky? :think: závisláci normální život nemají, to fakt nee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.12.22 15:50
@aiwwa píše:
Mně je to jedno jestli fetujes, tvoje volba. Ale když už tomu děláš reklamu, minimálně si zjisti pravidla webu.

Drahá slečno či paní, mě je taky jedno jak moc jste na tom s inteligenci, co mi ale jedno není jak mě označujete a z čeho mě obviňujete. V dnešní době si pojem svobody a demokracie vykládá mnoho lidí tím způsobem že si může o druhém říct cokoli a obvinit ho z čehokoli. Dejte si na to pozor, může se vám to vymstít. Mějte krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová