Matematická biologie a biomedicína
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Biomedicína určitě - obor budoucnosti, který se už dnes víc a víc uplatňuje.
Matematická biologie - to úplně nevím, co si pod tím představit..
Ale vypadá to, že tě asi táhne matematika a biologie, okrajově medicína - mrkni na stránky ČVUT, fakulta biomedicínského inženýrství FBMI. Je tam obor pro programátory všech medicínských strojů a zařízení, od ultrazvuku, po magnetické rezonance, tomografii, robotiku, protetiku apod.
- Citovat
- Upravit
Predpokladam, ze vybiras i podle lokality - Brno.
Masarykova univerzita je kvalitni univerzita. Myslim, ze oboji (matematicka biologie a biomedicina) muze byt zajimave, pokud se nechces primo zabyvat lecenim lidi, ale napr. zpracovat modely sireni nemoci, statistiky, zpravovavat data z vedeckych vyzkumu, takze i vedecke zamereni, kdyz te to bude bavit, muzes rozjet vedeckou karieru - ostatne, oni tam maji posane, co obor obnasi - urcite to bude dynamicky obor, ve kterem se budes prubezne vzdelavat cely zivot.
Jak jsem si to precetla, hned bych to sla studovat
Jsem taky prirodovedne zamerena a nemuzu si ztezovat.
Pokud se naucis dobre programovat a pracovat s daty, muzes to pak vyuzit uplne jinde, prinejhorsim i v nejake bance nebo pojistovne (kupodivu v tech vyssich pozicich pojistoven casto nesedi ekonomove, ale absolvetni technickych ci prirodovednych oboru, co umi logicky myslet)
Ty nazvy oboru zni pro nezkusene nekdy dost nejasne, je potreba si najit, co bys potom delala, jake bude uplatneni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrkněte na různé portály, kde nabízejí práci. Třeba takový obor biomedicinsky technik zní strašně fajn a ve skutečnosti toho uplatnění moc není, a pokud ano, tak to není moc dobře placené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, brzy nás doma čeká rozhodování o studiu na VŠ. Našla jsem plno zajímavých oborů, se kterými ale nemám zkušenost.
Na první pohled se zdá, že by mohly mít dobré uplatnění v budoucnu.
Co myslíte? Třeba matematická biologie a biomedicína.
https://www.muni.cz/…-biomedicina