Mateřská vyrozumění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PaníBovaryová ale to v tom papiru by stejne nebylo, tam by bylo, ze priznavaji a max jaka je denni castka. A tu si zjistis i z bankovniho vypisu, pokud ti chodi na ucet, nebo pokud slozenkou tak je ta denni castka napsana na ni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka1309 za leden teprve bude materska chodit, bohuzel ucetni by to mela poslat co nejdriv, ale ja jsem nastupovala 10. a ona to poslala az kdyz delala vyplaty za ten mesic, takze to zbytecne drzela 3tydny u sebe. Ja jsem si na zacatku dalsiho mesice zavolala na ossz (vim ze to bylo asi 6. ) pabi mi rekla ze to teprve od ucetni doslo, kdyz jsem ji vylozila, ze jakse situace ma, zustala jsem ze dne na den sama, takmi to asi spocitali nejak rychleji a penize jsem mela na uctu pouze o tyden pozdeji nez byl termin v dalsi mesice
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
hm, ale já neznám tu průměrnou výši hrubé mzdy za poslední rok - máme pohyblivou položku mzdy. A taky jsou tam vyloučené doby - nemocenská a tak. Proto jsem chtěla mít v ruce nějaký podklad, jak to vypočítali, pak bych si to hodila do té kalkulačky.
Budu tam muset zajít se zeptat.
A co bys z toho zjistila? Logicky ze stejných čísel vyjde stejná mateřská.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@Verunka1309 Tak pokud jsi na MD od 10. ledna, tak teď teprve chodí peníze za leden, i v případě, že je vše podné zaměstnavatelem včas. Za 1.-10. ledna Ti teď přijde poměrná cast výplaty.
A na účetní v práci přitvrdit a pohrozit šťárou z inspektorátu práce.
ja.vim ze by to teprv melo prijit nemam ani neschopenku do toho9…bohuzel neni paka jak na na.uz jsem to resila ossz a.sami jsou bezradni neni termin nemizou pomoci je cekat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla bych obnovit diskuzi.
Mám dotaz: na MD jsem nastoupila 16.2. Má účetní tvrdí, ze papíry na PSSZ Praha Trojská posílala 23.2.
Dnes jsem volala zda tam ty papíry mají, jelikož v pátek mi na úřadě tvrdily, že tam ještě nejsou. Dnes mi paní řekla, že je tam mají od 5.3. (zajímavé, že najednou to tam mají od 5.3., ale OK) a na vyplacení mají 30 dnů. Stalo se někomu, že peníze poslali dřív jak za 30 dní? Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit