Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, chtěla bych pro přítele koupit novou matraci…ale je to věčný problém, protoze minule jsme investovali…a matrace do pul roku prolezena…ma tam uplne dulek. Tak bych ráda recenzi…mate doma matraci, na ni chlapa cca 90-100 kg a vypadá normálně (ta matrace????)? Doporučte prosím, at nevyhodime opět peníze. Máme oba radši tvrdsi matrace…idealne matrace ne za desetitisice…dekuji
Máme už po druhé matrace od Purtexu a spokojenost. Cenove kolem.peti tisíc za jednu..
Určitě tvrdší matraci, já mám ortopedickou. MPO matrace, využila jsem 1+1 teď už budou 3 roky a pořád jako nové. Předtím taky české výroby, byla moc měkká a byl tam prohlubeň. Já jsem dala na recenze a jsem spokojená. Záleží na velikosti matrace
@Hanka1 a hodíte mi odkaz na tu konkrétní, se kterou mate zkušenosti? Děkuji…potrebujeme 90×200
Zkontroluj vždy váhovou kategorii, pro kterou je určená. Když bude třeba do 100 kg nebrat, ty hraniční meze už tak dobře nefungují.
Za me taky plna spokojenoat s matracemi MPO.mame vic druhu a zadne nemam co vytknout
Dívej se na hustotu pěny. Čím hustší, tím stabilnější a méně se časem proleží (a pochopitelně také dražší).
@Petra67 Doma máme matrace z https://www.maxi-postele.cz/…180-x-200-cm konkrétně tu Eco a jsme nad míru spokojeni, trošku dražší, ale za to kvalitní, mají tam široký výběr