Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@terien píše: Více
Abych pravdu řekla, neznám jediný případ, kdy by se brali po prvním dítěti. Buď před dětmi nebo vůbec
.
Vlastně jedna jo. Ale ta už měla jedno bezdětné manželství za sebou. Tak ta si brala přítele v roce dcery a mají další dítě a jsou spolu dosud. To je ale jiný případ. Tam už jedno manželství bylo. ![]()
Tak snad alespon to bydleni mas podchyceny papirove pul na pul 😂 ![]()
@truelly píše: Více
Já se hlásim… dcera měla tři roky když jsme se brali
. A moje kámoška měla už tedy na svatbě obě dcery.
Já se sem nepřišla hádat se zhrzenýma podvedenýma ženskýma. Co vám je panebože do toho. Nikdo se vás přeci na nic neptal.
@terien píše: Více
A proč teda dávat po chlapovi, když je to údajně fuk? Vždyť to nedává smysl.
@Mika387 píše: Více
Však jasný, klid
Tak na něco ses ptala a jelikož jsi na diskuzním fóru, tak tu lidi vyjadřují i nevyžádané názory k tématu. Stejně si to uděláš podle sebe, neber to tak vážně
@Mika387 se na něco ptala, Janča6 (2. příspěvek) ji odpověděla, co dál řešíte?
@truelly píše: Více
Já jich znám fůru. Taky jsme se brali, když bylo dceři 6.
@Yasmen píše: Více
Já třeba dala to hezčí a to bylo jeho. Kdyby se jmenoval Šourek, měla by příjmení po mně.
Na matriku oba před porodem
, rodné listy, OP, po nás tedy chtěla i jméno a příjmení dítěte. Vubec nevadí že nebudete ještě svoji, já ani jinak neuvažovala a měla jsem jasno, že dítě bude mít příjmení po otci. Vdavat se nikdy nechci
@Yasmen píše: Více
Ptala se snad zakladatelka jaký máme názor na příjmení děti neprovdaných matek?
Rýpat do věcí na které se nikdo neptal +komunikovat pridrzlym způsobem ve stylu „to známe tyhle určitě“je buranstvi ![]()
Nechápu, kde se u některých bere to předpotopní přesvědčení, že se většina mužů snaží vyhnout chomoutu a žena, která ho do něj nedostane, je předem odsouzená k celoživotní nespokojenosti
Pro mě je zásadní, že jsem si láskou svého partnera a naším vztahem jistá. Ne pro každou je svatba vytoužené vyústění vztahu. Já po ní nikdy netoužila, naopak mě představa klasické svatby děsí. Nejsem ráda středem pozornosti, ty přípravy a organizace by mě zabily a vynaložené peníze si raději užiju jinak
Jako host jdu ráda, někdy jsem i dojatá, ale pro mě osobně to není. Pokud se někdy pro svatbu rozhodneme, zajdeme to podepsat na úřad a šmitec. Opravdu se nebojím, že by se partner vykrucoval
Jo a čekáme dítě. Ať si to každý zařídí, jak je mu to příjemné ![]()
@BeruNaty " rodné listy, OP" + doklad, že je budoucí matka těhotná (např. těhotenská průkazka), „po nás tedy chtěla i jméno a příjmení dítěte“ chtít to může, ale není to povinné.
@Heaven8 píše: Více
Jasně. Já taky. Jen mi přijde ponižující to chlapovo příjmení. Nechápu to, kromě teda toho, lézt chlapovi do zadku, což je i příklad jediné holky v mém okolí která to udelala. Tak kde jinde se na to zeptat, než na veřejném fóru? Třeba jednou odpoví někdo tak, že už mi to pak dá pokoj ![]()
@Anonymní píše: Více
spousta ženských si po svatbě jméno nezmění? vážně?
zas tolik jich opravdu nebude…