Maxi-cosi cabriofix novorozenecká vložka

Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16365
17.1.14 13:26

@Berousik a hned vam vydrzi dyl :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
17.1.14 13:29

@quinny :mrgreen: no. Já už včera lustrovala net, koukala jsem po nové, ale dcera ještě nesedí, tak jsem furt dumala co jako mám dělat když je dlouhá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
17.1.14 14:04

Děkuju za rady, zkusim ho tam tedy dat nějak jinak než vždycky, a kdyžtak to vyfotim a hodim vam to sem, abyste mi kdyžtak řekly, že je tam blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
17.1.14 19:43

@sarjen malý měl skoro 4 kg. Nevím kdy jsem vyndala ze sedačky ten klín, ale to polstrování kolem hlavičky měl do skoro 6 měsíců a to už měl přes 7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
23.10.18 20:50

Zkusím oživit diskuzi, mam sedacku Maxi-Cosi cabriofix a malé jsou tři měsíce a kousek. Momentálně má tak cca 5.5 až 6kg (por. vaha2780g) a teďka jak začala byt zima mam pocit jak je více oblečená že už je ji to malé můžu ten klín co má pod zadečkem vytáhnout? Polstrování kolem hlavicky tam nechám, návod k sedacce bohužel nemám je bazárková, tak se chci poradit tady. Ještě jsem to nezkoušela ale myslím si že se zavinovackou se Me tam v zimě už určitě nevleze, ale zase bych ji nerada v autě ohrozila pokud to ještě není vhodné. Třeba máte některá zkušenost. :kytka:
EDIT: překlepy jsem na tel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
23.10.18 21:24

Na zimu byly děti v zavinovačce do sedačky a to už jsme tam vložkou neměli-hlavu držela ta zavinovačka. Věk v té době byl 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
24.10.18 08:44

@Hrozina děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie