Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kriss Tina píše:
No porad se dá se zelvou víc mazlit, než s rybickama, snekama a podobnou akvarijní havetiale z těch chlupatych zvířat, co se daji strčit do klece a chovat doma smrdí všechno.
To jo, želvy jsou super. Ty naše se vždycky běží pomazlit, když k nim přijdu. Nastavují hlavičky a krky na drbání a hlazení. ![]()
@vedma007 píše:
Nebo koně a na toho zase (naštěstí) nemáme dostatečně velkou zahradu
Tak ponika
nebo falabellu ![]()
@vedma007 píše:
Ona by nejraději pandu, ale to asi neklapne no
@vedma007 zase když ale budeš mít králíka ve venkovní kralikarne a brát si ho jen občas na hraní, tak nebude takový ochoceny mazlik. Na to chce ho mít ve stálém kontaktu s potencionalnim mazlitelem a aby byl proste v úzkém kontaktu s vámi. Pak si navykne a chodí za člověkem jak pejsek.
@Havlova píše:
Tak falabelku.
To jsem si musela vygooglit. A teda doufám, že tohle dceři nikdo neporadí ![]()
@Kriss Tina píše:
@Ťarbík01 v teráriu, na volno bych je nepřežila, já se jich bojímnavíc by je děti někde rozslaply
A já myslela, že jsou želvy odolné.
Tak taky nová informace. ![]()
Mě se právě želvy vždycky na návštěvách líbily.
Jen nevím kam chodily ty želvy na WC, když byly na volno.
![]()
Hele a jsou jako nějak trochu společenské nebo jim je vše ukradené? ![]()
@Titty píše:
To jo, želvy jsou super. Ty naše se vždycky běží pomazlit, když k nim přijdu. Nastavují hlavičky a krky na drbání a hlazení.
S nasima se nikdo mazlit nechtěl, já se jich bala, jedno dítě želva pokadila, když si ji dal na ruku, takže skoncila a druhého kousla ![]()
@Lorre Byls někdy v zoo? Medvědi pretlucou všechny okolní pachy a to uz je co říct ![]()
@Lorre píše:
Jak to víš
K těm nemusíš čuchat zblízka, abys to cítil. ![]()
@Tichošlápek píše:
@vedma007 zase když ale budeš mít králíka ve venkovní kralikarne a brát si ho jen občas na hraní, tak nebude takový ochoceny mazlik. Na to chce ho mít ve stálém kontaktu s potencionalnim mazlitelem a aby byl proste v úzkém kontaktu s vámi. Pak si navykne a chodí za člověkem jak pejsek.
To je pravda. Naprosto souhlasím. Se mnou králík v dětství spal. A činčila se mnou byla v posteli taky. ![]()
Ale je pravda, že to byla zvířata od chovatele. Takže fakt od miminka a denní kontakt.
Ta činčila byla nejvíc úžasná. A fakt nebyla cítit. Jen ty chlupy no. ![]()
Když se něco dá ven, tak je to takové polodivoké. ![]()
@Kriss Tina píše:
S nasima se nikdo mazlit nechtěl, já se jich bala, jedno dítě želva pokadila, když si ji dal na ruku, takže skoncila a druhého kousla
Tak ochutnávat nás taky občas zkouší, to jo.
Ale dá se to předem odhadnout, když ji máš napozorovanou.
@Titty píše:
To jo, želvy jsou super. Ty naše se vždycky běží pomazlit, když k nim přijdu. Nastavují hlavičky a krky na drbání a hlazení.
S nasima se nikdo mazlit nechtěl, já se jich bala, jedno dítě želva pokadila, když si ji dal na ruku, takže skoncila a druhého kousla ![]()
@Ťarbík01 Společenské moc nebyly, spis si hledely svého
akorat když jim někdo přinesl něco dobrého se o nej zajímaly
nejvíc společenské zvíře co sem měla, byli potkani, ale ty smrdí no, sice ne nijak strašně, když se pravidelně čistí, ale cítit to je.
@Tichošlápek píše:
@Lorre Byls někdy v zoo? Medvědi pretlucou všechny okolní pachy a to uz je co říct
Nepamatuji si že bych cítil nějaký značný zápach, ale v té zoo jsou všude pachy tak to tak člověk nevnímá ![]()