Mazlíček, který nesmrdí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11864
5.2.24 21:37
@Kriss Tina píše:
No porad se dá se zelvou víc mazlit, než s rybickama, snekama a podobnou akvarijní haveti :lol: ale z těch chlupatych zvířat, co se daji strčit do klece a chovat doma smrdí všechno.

To jo, želvy jsou super. Ty naše se vždycky běží pomazlit, když k nim přijdu. Nastavují hlavičky a krky na drbání a hlazení. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.2.24 21:38
@vedma007 píše:
Nebo koně a na toho zase (naštěstí) nemáme dostatečně velkou zahradu :mrgreen:

Tak ponika :D nebo falabellu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
@vedma007 píše:
Ona by nejraději pandu, ale to asi neklapne no :lol:
:lol: ano ty jsou taky super, ale bohužel ty aspekty co to má splňovat nejdou ruku v ruce. Buď bude smrdět a bude, resp. Budeš uklízet chlupy, nebo něco do terárka co tolik potreb nemá :think:. Ještě mě napadá.. slyšel jsem že někdo má i fretku, ale to vůbec nevím co to obnáší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@vedma007 zase když ale budeš mít králíka ve venkovní kralikarne a brát si ho jen občas na hraní, tak nebude takový ochoceny mazlik. Na to chce ho mít ve stálém kontaktu s potencionalnim mazlitelem a aby byl proste v úzkém kontaktu s vámi. Pak si navykne a chodí za člověkem jak pejsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
5.2.24 21:39
@Titty píše:
Tak ten je vyloženě voňavý! :lol: :lol: :lol:

Jak to víš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4904
@Havlova píše:
Tak falabelku. :mrgreen:

To jsem si musela vygooglit. A teda doufám, že tohle dceři nikdo neporadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
@Kriss Tina píše:
@Ťarbík01 v teráriu, na volno bych je nepřežila, já se jich bojím :mrgreen: navíc by je děti někde rozslaply :lol:

A já myslela, že jsou želvy odolné. :mrgreen: Tak taky nová informace. :mrgreen:
Mě se právě želvy vždycky na návštěvách líbily. :mrgreen: Jen nevím kam chodily ty želvy na WC, když byly na volno. :mrgreen: :think:
Hele a jsou jako nějak trochu společenské nebo jim je vše ukradené? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.2.24 21:40
@Titty píše:
To jo, želvy jsou super. Ty naše se vždycky běží pomazlit, když k nim přijdu. Nastavují hlavičky a krky na drbání a hlazení. :srdce:

S nasima se nikdo mazlit nechtěl, já se jich bala, jedno dítě želva pokadila, když si ji dal na ruku, takže skoncila a druhého kousla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.2.24 21:40

@Lorre Byls někdy v zoo? Medvědi pretlucou všechny okolní pachy a to uz je co říct :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
5.2.24 21:41
@Lorre píše:
Jak to víš :cert:

K těm nemusíš čuchat zblízka, abys to cítil. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42271
5.2.24 21:41

A co nějakého malého ptáčka? Třeba andulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.2.24 21:42
@Tichošlápek píše:
@vedma007 zase když ale budeš mít králíka ve venkovní kralikarne a brát si ho jen občas na hraní, tak nebude takový ochoceny mazlik. Na to chce ho mít ve stálém kontaktu s potencionalnim mazlitelem a aby byl proste v úzkém kontaktu s vámi. Pak si navykne a chodí za člověkem jak pejsek.

To je pravda. Naprosto souhlasím. Se mnou králík v dětství spal. A činčila se mnou byla v posteli taky. :mrgreen:
Ale je pravda, že to byla zvířata od chovatele. Takže fakt od miminka a denní kontakt.
Ta činčila byla nejvíc úžasná. A fakt nebyla cítit. Jen ty chlupy no. :nevim:
Když se něco dá ven, tak je to takové polodivoké. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
5.2.24 21:42
@Kriss Tina píše:
S nasima se nikdo mazlit nechtěl, já se jich bala, jedno dítě želva pokadila, když si ji dal na ruku, takže skoncila a druhého kousla :mrgreen:

Tak ochutnávat nás taky občas zkouší, to jo. :lol: Ale dá se to předem odhadnout, když ji máš napozorovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.2.24 21:43
@Titty píše:
To jo, želvy jsou super. Ty naše se vždycky běží pomazlit, když k nim přijdu. Nastavují hlavičky a krky na drbání a hlazení. :srdce:

S nasima se nikdo mazlit nechtěl, já se jich bala, jedno dítě želva pokadila, když si ji dal na ruku, takže skoncila a druhého kousla :mrgreen:
@Ťarbík01 Společenské moc nebyly, spis si hledely svého :D akorat když jim někdo přinesl něco dobrého se o nej zajímaly :D nejvíc společenské zvíře co sem měla, byli potkani, ale ty smrdí no, sice ne nijak strašně, když se pravidelně čistí, ale cítit to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30964
5.2.24 21:44
@Tichošlápek píše:
@Lorre Byls někdy v zoo? Medvědi pretlucou všechny okolní pachy a to uz je co říct :lol:

Nepamatuji si že bych cítil nějaký značný zápach, ale v té zoo jsou všude pachy tak to tak člověk nevnímá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný