Mbank - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3329
3.8.10 10:43

kuryr je clovek od nich samozrejme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.8.10 10:46

Díky, nějak mi to nebylo jasný… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.8.10 15:50

Holky, to se vážně nic naplatí ani při podpisu smlouvy??? Je mi divný, že mi to i dovezou a ani nic nechtějí 8-o Tohle je v tomhle státě fakt divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.10 15:52

Já jsem s nimi spokojená, jen mě taky nepotěšilo, že změnili sazebník…no, zatím se mě to nějak nedotklo, jsme u nich oba s manželem a celkem spokojení..oproti vydřiduchům z GE, kde jsme byli předtím, je to pohádka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.11.11 12:23

Holky prosím Vás co máte mBank jde se Vám na ní přihlásit?Mi to od rána nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
4.11.11 12:43

Mě to jde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
4.11.11 12:47

Mně to jde také :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
4.11.11 12:47

Děkuji,ale mě pořád ne.A nejde mi to ani z noťasu ani ze stolního pc.Prostě mi píše server nenelezen.Nevím jestli teda nebude nějaká cyba v routeru :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.11.11 22:14
kmacek píše:
mati píše:
okopírovat se sezebníku mi to nějak nejde, tak to zestručním:

výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci do částky 1999,– - za 3 výběry zaplatíš 9,– a za každý další výběr 35,–

výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci 2000,– až 2999,– - 1 výběr zdarma, 2. a 3 výběr za 9,–, 4. a každý další 35,–

výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci 3000,– až 3999,– - 1. a 2. výběr zdarma, 3. výběr za 9,–, 4. a každý další výběr za 35,–

výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci víc jak 4000,– - 3 výběry zdarma a za každý další 35,–
Rozumím tomu dobře, že stačí výběr nebo bezhotovostní transakce případně kombinace obojího? Pokud např. v měsíci srpnu vyberu 5000 Kč z bankomatu, budu mít 3 výběry zdarma?

Ne, výběrů se to netýká. Týká se to plateb kartami. Prostě jestli chceš mít nějaké výběry zdarma, je dobré naučit se platit kartou v krámě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.11.11 22:15
Divnoženka píše:
Já jsem s nimi spokojená, jen mě taky nepotěšilo, že změnili sazebník…no, zatím se mě to nějak nedotklo, jsme u nich oba s manželem a celkem spokojení..oproti vydřiduchům z GE, kde jsme byli předtím, je to pohádka. :palec:

No jo, změna ředitele, změna sazebníku. Ale ještě se nás žádnej poplatek za tu dobu nedotkl. Když se člověk naučí s tím počítat, platit kartou, tak to jde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.2.14 12:17

Holky, co říkáte na novu mbank?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
3.2.14 12:33
@pvmr píše:
Holky, co říkáte na novu mbank?

co je na ní nového?

teda asi to zní rejpavě, ale já se jenom ptám. protože zatím jsem si žádné změny nevšimla, tak po čem se mám pídit, abych pak třeba nebyla nemile překvapena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.2.14 12:36

@sagina no má se měnit celý její vzhled, tak mě zajímalo, jak se na tu změnu díváte :) na mbank je spousta videí, odkazů jak to bude vypadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
3.2.14 12:44

@pvmr nestraš :roll: další účet mám u poštovní spořitelny, ta taky před nedávnem změnila vzhled, naštěstí je tam stále možnost přepnout do původního bankovnictví, akorát že tedy se nejdřív musím přihlásit do nového bankovnictví, a teprve pak můžu překliknout do starého. teď ještě další banka :roll:

takže za mne - novinky jsem neviděla a účet je zatím stále stejný, takže katastrofu budu řešit, až nastane. a ono občas mám pocit, že cokoli se na vzhledu jakýchkoli netových stránek mění, tak většinou JE to katastrofa :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.2.14 12:49

@sagina myslím že nějak do měsíce by mělo být už to nové bankovnictví, ze začátku se půjde taky ještě přihlašovat do starého, ale pak už né… jako mají tam být jakési grafy, a já nevím co ještě, osobně jsem stejného názoru jako ty, takže tahle novinka se mi moc nezamlouvá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat