Mbank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@kerrankin píše:
Ničeho jsem si nevšimla, a pokud z účtu pořád půjdou odesílat peníze, je mi to jedno
jo, to jo, to určitě půjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, dá se provést pravidelná platba z emaxu na mkonto? Jsem z toho nového IB magor
zadám pravidelnou platbu, ciknu na emax, pak vpravo zadám trvalá platba, naskočí mi kalendář, ale okamžitě se změní účet z kterého chci peníze přeposlat (tedy emax) na mkonto. Nevíte někdo jestli se to vůbec dá, popřípadě jak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, dá se provést pravidelná platba z emaxu na mkonto? Jsem z toho nového IB magorzadám pravidelnou platbu, ciknu na emax, pak vpravo zadám trvalá platba, naskočí mi kalendář, ale okamžitě se změní účet z kterého chci peníze přeposlat (tedy emax) na mkonto. Nevíte někdo jestli se to vůbec dá, popřípadě jak?
Zkuste staré přihlášení
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 mě už se nedá přihlásit na staré
jde nám jen to nové
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla bych taky poprosit o radu? Kam se v tom novém bankovnictví dá napsat zpráva pro příjemce? Když rozšířím ty platební symboly, tak tam to není, a ani jinde to nevidím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr Tady dole je nabídka na staré přihlášení
https://online.mbank.cz/cs/Login
Klepnutím přejdete na přihlašovací stránku staré verze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodíme zásadně na staré přihlášení. To nové je asi pro nějaké inženýry ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
@pvmr Tady dole je nabídka na staré přihlášení Klepnutím přejdete na přihlašovací stránku staré verze
opravdu mi nejde se přihlásit, přišla už mi i zpráva že uzavřeli staré IB
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr píše:
opravdu mi nejde se přihlásit, přišla už mi i zpráva že uzavřeli staré IB
Ty vojcle, to mě zabije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 píše:
Ty vojcle, to mě zabije
no fakticky a v tom novém v tom se jen sv. ňa vyzná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, vstupuju do diskuse.
Rád bych někam uložil peníze, které škudlím jako železnou rezervu jednak na splacení úvěru ze stavebního spoření, jednak šetřím na auto.
Teď je mám na běžném účtu u ČSOB, což znamená, že je znehodnocuje inflace a byl bych rád, aby byly trochu rozumněji úročeny.
Četl jsem o mKontu, ale tam mám jeden problém: Jestli tomu rozumím, tak to 3% úročení a další výhody (počet bezplatných výběrů z bankomatů) jsou podmíněny obratem na platební kartě. Je to tak?
To je pro mne dost problém, protože jsem dost konzervativní a kartou neplatím: Vyberu peníze z bankomatu a platím jimi. A nehodlám to měnit.
Je to tedy opravdu podmíněno tím obratem na platební kartě?
Byl bych rád, kdyby mi někdo tedy doporučil, kam peníze uložit, aby se úročily rozumněji, než na BÚ, ale přitom abych na ně v případě nutnosti dosáhl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr První si musíte poslat peníze na mkonto a pak provést pravidelnou platbu kde chcete. Myslím si, že z emaxu ani nešlo posílat na jiný účet než mkonto, ale nejsem si jistá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit