Mbank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@fenny
Já se změnou jména a OP byla na pobočce. Zkus zavolat na linku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lejaa Zkusím, dík. Já byla posledně taky na pobočce, ale to jsem ještě bydlela v Praze a teď to mám trochu z ruky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fenny já myslím, že teď po novému jde tahle změna provést přes IB
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni. Chtěla bych si založit účet u mbank, ale jako vedlejší, kam budu spořit nějakou tu korunu a když bude potřeba, tak si ji pošlu na svůj běžný účet a vyberu.Je opravdu vedení účtu zdarma, i když tam nebude obrat a budu si tam posílat třeba 500 korun měsíčně, které tam budou jen ležet a nic jiného se na účtu dít nebude? Díky za odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karara ahoj, vedení účtu u mbank je opravdu zadarmo, ale přijde mi, že na spoření by to chtělo spíš spořící účet - ne běžný… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolik jasně, mBank má spořící na prd…
my máme u airbank, ale hodně vysoký úrok má docela stabilně i sberbank…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně jde o to, aby mi peníze neležely doma. Některý banky mají právě vedení zdarma jen při určitým obratu, o to hlavně mi jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ony se ty peníze na tom účtu dlouho neohřejí, ale chci mít rozdělený hlavní výdaje a to, co zbyde.
Na klasický spoření mám jiný věci. Ale díky všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsu poplatky za ucet? ty me bavis.. jen za podivani se na zustatek v bankomatu chteji 29 kc, za vedeni s etake plati, pokud nemas obrat, za kartu se plati.. ochotni jsou jak hnisava noha…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC píše:
Nejsu poplatky za ucet? ty me bavis.. jen za podivani se na zustatek v bankomatu chteji 29 kc, za vedeni s etake plati, pokud nemas obrat, za kartu se plati.. ochotni jsou jak hnisava noha…
to fakt ne, zadara je kuking na účet na internetbaking, za vedení 0, za kartu 0
edit, mám tam obrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MarieOVMUC nemám tam žádný pekelný obrat, chodí mi tam ubohý rodičák a hned zase odchází pryč, občas nějak drobné příchozí a odchozí platby z prodejů a nákupů a neplatím vůbec žádné poplatky ![]()
I nějaký výběr z bankomatu je tam zdarma - zjišťovat tam zůstatek mě teda ještě nenapadlo, to si kdykoliv zjistím v mailu nebo v internetbanking zdarma
Navíc dneska při založení účtu a splnění nějakých podmínek můžeš dostat nějaký finanční bonus
Příspěvek upraven 22.11.15 v 20:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit