Mbank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@edulanda píše:
@pvmr První si musíte poslat peníze na mkonto a pak provést pravidelnou platbu kde chcete. Myslím si, že z emaxu ani nešlo posílat na jiný účet než mkonto, ale nejsem si jistá.
mě jde ale o to, mám na něco vyčleněnou částku, třeba něco splácím, na emax si převedu dejme tomu 10000 a chci aby mi každý měsíc z toho emaxu pravidelně na mkonto přišlo 1000kč. Jde něco takového?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon Ano, kartou je třeba zaplatit alespoň 4000, pokud chcete mít zadarmo výběr z bankomatu. Záleží na tom, kolikrát z bankomatu vybíráte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr Nevím,ale myslím, že ne.Emax je spořící účet za kterého si musíte poslat tu částku každý měsíc sama. Pravidelné platby lze nastavit jen u mkonta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Nevíte o bance s rozumným úročením, kde by taková podmínka nebyla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edulanda píše:
@pvmr Nevím,ale myslím, že ne.Emax je spořící účet za kterého si musíte poslat tu částku každý měsíc sama. Pravidelné platby lze nastavit jen u mkonta.
no ale právě že ve starým ib to šlo, měli jsme to tak asi před půl rokem a teď by jsme potřebovali zase něco takového nastavit a už to nejspíš nejde, nebo jsme slepí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
myslím, že všechny teď mají nějakou podmínku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Všude už je něco. Mně tahle „moucha“ nevadí, nerada u sebe nosím hotovost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pvmr To nové IB je celé na dvě věci…Já nevím, že čím je něco novější tak to spíš k horšímu. Zlaté staré ib.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@edulanda možná to co chci tam taky je, jen kde
ono je to tak všechno divně pojmenované, že se v tom až tak člověk nevyzná (teda aspoň já)
poprvé jsme hledali kde vůbec se píše variabilní symbol
až po chvilce nás napadlo ciknout na ty platební symboly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nefunguje…oni v noci delali nejakou planovanou odstavku..tak buvi co tam s tim pořád dělají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vim, že byla do 5 do rána odstávka. Chyba teda není na mým přijímači, to jsem ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
změna osobních údajů
Netušíte prosím někdo, když chci nahlásit změnu OP a trvalého bydliště, musím do kiosku nebo to jde i přes net?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit