Mbank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mbanka
Ahojky! Potřebovala bych se zeptat, jak je to s účtem od Mbank. Jak jste s ním spokojení? Pokud si vyplním online žádost, za jak dlouho mi účet založí? Je to u nich opravdu bez poplatků?
Prosím o odpovědi! Díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
právě dneska jsem si všimla, že změnili sazebník, úroky šli taky o dost dolů oproti těm 2,5 kdy jsem si ten účet zřizovala ![]()
nicméně bez poplatků zůstává při takovém běžném nenáročném užívání - nový sazebník: http://www.mbank.cz/…L_8_2010.pdf
zakládala jsem si ho teda u jejich kiosku, ne přes net (nemám obecně důvěru co se týče sdělování osobních údajů atd. přes internet) cca za týden mi došli dopisy (oznámení, karta, PIN)
co se týče ovládání a manipulace v int. bankovnictví, řešení dvou účtů (jeden na platby, jeden „bývávalo spořící“ na zbytek peněz, možnost okamžitého převodu mezi svými účty, okamžitá změna limitu karet když potřebuji) tak spokojenost až na ten pokles úroků
ale holt s tím nic nenadělám a dolů jdou všude..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel ho má,a je spokojenej.Taky to dělal online,je to bez poplatků.Říká,že účet založí hned.Jsou tam prej pak informace,jak postupovat a pak se ti ozvou,kdy ti dají kartu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
platí se za:
mKonto
za 10. a každý další odchozí jednorázový příkaz k úhradě (10 za měsíc je zdarma)
pokud požaduješ papírový výpis nebo jiné jednorázové papírové potvrzení
eMax
za druhou a každou další odchozí platbu ze „spořícího účtu“ (1 odchozí platba na předdefinovaný účet je zdarma)
papírové výpisy a potvrzení na vyžádání
co se týče karty, tak byly zdarma 3 výběry v měsíci, teď to změnily podle vybírané částky (pokud vybereš celkem za měsíc víc jak 4.000,– zůstávají bezplatné 3 výběry, dál viz. odkaz na sezebník)
jinak číslo účtu jsem věděla hned v tom kiosku,
jediná nevýhoda pro mě je nemožnost vkladu hotovosti, jinak spokojenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže musím vybrat víc jak 4000,– měsíčně? Jinak se bude za výběry platit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
okopírovat se sezebníku mi to nějak nejde, tak to zestručním:
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci do částky 1999,– - za 3 výběry zaplatíš 9,– a za každý další výběr 35,–
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci 2000,– až 2999,– - 1 výběr zdarma, 2. a 3 výběr za 9,–, 4. a každý další 35,–
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci 3000,– až 3999,– - 1. a 2. výběr zdarma, 3. výběr za 9,–, 4. a každý další výběr za 35,–
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci víc jak 4000,– - 3 výběry zdarma a za každý další 35,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
s TĚMA 4 TIS NA VYBRÁNÍ MĚ PĚKNĚ SE.OU
JÁ TOTIŽ CŠUDE KDE TO JDE PLATÍM KARTOU A VYBERU TAK MAXIMÁLNĚ 500 MĚSÍČNĚ
A SNÍŽENÍ ÚROKŮ TO MĚ TAKY DOSTALO ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mati píše:
okopírovat se sezebníku mi to nějak nejde, tak to zestručním:výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci do částky 1999,– - za 3 výběry zaplatíš 9,– a za každý další výběr 35,–
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci 2000,– až 2999,– - 1 výběr zdarma, 2. a 3 výběr za 9,–, 4. a každý další 35,–
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci 3000,– až 3999,– - 1. a 2. výběr zdarma, 3. výběr za 9,–, 4. a každý další výběr za 35,–
výběr a bezhotovostní transakce kartou celkem v měsíci víc jak 4000,– - 3 výběry zdarma a za každý další 35,–
Rozumím tomu dobře, že stačí výběr nebo bezhotovostní transakce případně kombinace obojího? Pokud např. v měsíci srpnu vyberu 5000 Kč z bankomatu, budu mít 3 výběry zdarma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak já kartu nepoužívám skoro vůbec ![]()
a ty úroky mě taky tehdy namíchli
takže jsem si zařídila další účet u konkurence, ale jako bežný účet na platby a na penízky k okamžité dispozizi pro strýčka příhodu jsem zůstala u mBank
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kmacek píše:
Rozumím tomu dobře, že stačí výběr nebo bezhotovostní transakce případně kombinace obojího? Pokud např. v měsíci srpnu vyberu 5000 Kč z bankomatu, budu mít 3 výběry zdarma?
Jo, ale maj na mysli bezhotovostní transakce kartou nebo výběr, takže když ten určitý měsíc vybereš třeba 3× 2000,– nebo 1× 5000,– tak neplatíš žádné poplatky - teda já to tak pochopila, já si toho nového sazebníku všimla teprve zrovna dnes, ale píšou tam že ty poplatky nebudou ještě 2 měsíce zákazníkům účtovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tady je kalkulačka http://www.mbank.cz/…article.html?…
U mBank jsem spokojená, až na to snížení úroků a zavedení poplatků, jak psala Mati. Ale pořád ještě dost ušetřím oproti České spořitelně, kde jsem byla předtím
Účet jsem zakládala přes net a do týdne přijel obchodní zástupce, se kterým jsme podepsala smlouvy a další den odpoledne už byl účet aktivní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mati píše:kmacek píše:Jo, ale maj na mysli bezhotovostní transakce kartou nebo výběr, takže když ten určitý měsíc vybereš třeba 3× 2000,– nebo 1× 5000,– tak neplatíš žádné poplatky - teda já to tak pochopila, já si toho nového sazebníku všimla teprve zrovna dnes, ale píšou tam že ty poplatky nebudou ještě 2 měsíce zákazníkům účtovat…
tak jsem se dívala na tu kalkulačku a tam počítaj do té částky pouze „částky zaplacené kartou za měsíc“
takže jim budu pěkne platit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trošku mi nevyhovuje ten kiosek - slečna je prostě jen pošťačka, co sbírá žádosti a kontroluje totožnost. Měli jsme obrovské problémy převést hypotéku - prostě si neustále něco vymýšleli a dávali termíny, které nebyla ochotna plnit naše současná banka. prostě jako kdyby tu hypotéku nechtěli a pořád hledali důvody ..... anakonec se to prostě nepovedlo. Ale co se týče běžného účtu, tak opravdu pohoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžu se ještě zeptat, jak je to s tím kurýrem, co smlouvu přiveze? To je nějaký od nich nebo třeba jen od PPL nebo tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lucyus12 píše:
Takže musím vybrat víc jak 4000,– měsíčně? Jinak se bude za výběry platit?
mabit píše:
s TĚMA 4 TIS NA VYBRÁNÍ MĚ PĚKNĚ SE.OUJÁ TOTIŽ CŠUDE KDE TO JDE PLATÍM KARTOU A VYBERU TAK MAXIMÁLNĚ 500 MĚSÍČNĚ
A SNÍŽENÍ ÚROKŮ TO MĚ TAKY DOSTALO
to je blbost, musi byt vic jak 4000 bezhotovostnich plateb, vybery se do toho nepocitaji. Pokud hlavne platis kartou, tak je to v poradku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit