Mbank - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Moise taky tak
zřídila jsem ten účet i matce, chodí jí tam malý důchod, spořce předtím platila 100 mměsíčně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím poplatkem za kartu mě docela naštvali, mám ten účet jen na posílání peněz, kartu nepoužívám. Nevíte, jestli jde zrušit a mít účet bez karty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
S tím poplatkem za kartu mě docela naštvali, mám ten účet jen na posílání peněz, kartu nepoužívám. Nevíte, jestli jde zrušit a mít účet bez karty?
samo, že jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že ten poplatek 29 Kč za kartu odpadá, když ten měsíc zaplatíš kartou alespoň za 500 Kč
Což teda jsem zatím splnila vždy
@Michelle_M určitě jde využívat účet i bez karty
@matkabagristy máma platí ve spořce mnohem víc, jenže nízkonákladovkám nevěří, takže platí vydřiduchům dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Äha, já to splňuju, matka kartu nemá, vybírám jí prachy skrz můj účet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, obnovuji tema, rusil nekdo z vas ucet u mbank online? dekuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laetti píše:
@Dadu93 ano já právě nedávno
jee,,to jsem rada ze nejsem sama
a staci to vazne jen online?? bojim se kvuli tomu, ze na tech strankach pisou, ze nadale zustavam jejich klientem, tak aby tam neskakalo nejake penale nebo neco..??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to netuším, mě pak po měsíci přišla smska, že účet je zrušen a poslali mi zbytek peněz co na účtu byl na můj nový účet..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laetti píše:
Tak to netuším, mě pak po měsíci přišla smska, že účet je zrušen a poslali mi zbytek peněz co na účtu byl na můj nový účet..
no to me prave dnes prila taky, ale nejak vic sem se v tom vrtala, a u nich na strankach je napsano, ze pokud se ucet zrusi online, zustavate stale klientem mbank. tak me prave zajima co je ten,,klient,,..jako jestli jsme stale u nich v databazi nebo co to je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakt jo? Tak to se musím na to mrknout… ale bez účtu nevím jak bych mohla být stále klientem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laetti píše:
Fakt jo? Tak to se musím na to mrknout… ale bez účtu nevím jak bych mohla být stále klientem…
vidim to tak, ze tam budu asi muset zitra zavolat.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
banky
Ono je to vesměs stejné, Mbank funguje dobře, stejně jako Air bank- ta už však nemá možnost odmítnout poplatek za výběr, jen 3× a dost:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit