McDonalds - práce hostesky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Souhlasím s tím co napsaly holky přede mnou,u nás se to taky dodržovalo přísně žádné nalakované a dlouhé nehty, vždy upravené vlasy (holky sepnuté do culíku nebo drdolu) čistá vyžehlená uniforma,žádné tetování na viditeném místě ani piercing. Náušnice jen malé a bez kamínků.
Jnak to vše platilo nejen pro McD ale i pro KFC kde jsme také nějakou dobu pracovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi jsem tam chvíli pracovala a pamatuju si,že jsem si na službu musela vždycky sundat prstýnek,naušnice i řetízek!Nosili jsme takový kšilty a nesměl nám z toho vykukovat ani vlásek.Přišlo mi to jako hrozná buzerace a myslím,že dneska to tak přísný neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
McDonalds - práce hostesky
Ahoj holky,
chci se zeptat - jaká je práce hostesky u McDonald´s ? Ptám se těch, kdo jste tam jako hosteska pracují / pracovaly. Náročnost, vaše zkušenosti a tak … a jak snášíte / snášely jste být celý den v uniformě a přiškrcená u krku ? Jak dlouhé jste měly směny ? Díky
- Citovat
- Upravit
nemám dobré zkušenosti. Nejen že to bylo fyzicky náročné, ale šikanózní jednání nadřízených bylo šílené
nesnáším, když se ke mně někdo chová jako kdybych byla totální nicka. Možná to bylo tím, že jsem měla větší vzdělání než oni a všichni to věděli, protože jsem to blázen napsala do životopisu
měla jsem to jen jako brigádu, ale ostatní na tom nebyli asi o moc lépe. Prostě makej do padnutí nebo vypadni řečeno dost nevybíravím způsobem. Dělala jsem to tři měsíce a déle jsem to psychicky nezvládla. ( a to si nemyslím, že bych byla nějaká cíťa)
snad je to jen ojeďinělé a případně přeji hodně štěstí ![]()
- Citovat
- Upravit
Zažila jsem úplně to samý
Práci v mekáči už nikdy,berou tam svý zaměstnance jen jako stroje a ta buzerace
Musíš se ptát,když chceš jít na záchod,mě to dokonce kolikrát vůbec nedovolili,když není co dělat,musíš i sama najít nějakou práci,nebo ti daj nesmyslně a ponižujíce mýt hadrem nohy od židlí.Já začínala nejdřív v kuchyni,pak na kase,nakonec jsem z pytlů třídila odpadky.Před směnou sundat prstýnky,naušnice,řetízky-hrůza,děs.NIKDY VIC!!!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše: …když není co dělat,musíš i sama najít nějakou práci,nebo ti daj nesmyslně a ponižujíce mýt hadrem nohy od židlí…
Tohle je v Americe úplně normální a nepřijde mi na tom nic divného ani ponižujícího (a tohle je americká firma, takže mě nepřekvapují americké móresy).
Dělala jsem mimo jiné v cukrárně a v restauraci a v obou zaměstnáních se netolerovalo, aby se tam někdo jenom tak rýpal v nose, protože bylo vždycky co dělat - i kdyby to mělo být mytí výlohy
Nějak mi to nepřišlo divné, protože kdy jindy to udělat? Přesčas by tam asi nikdo zůstat nechtěl a když je nával, tak to dělat nebudu, že jo ![]()
Pardon, za OT, když jsem v Mekáči nedělala, ale nedalo mi to a přijde mi zvláštní, co přijde některým lidem divné
U švagrové v obchodě se též uklízí a umývají kachličky a spol., když není co dělat a ani to není americká firma
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mě to teda ponižující přišlo,za tu almužnu,co jsem tam brala a navíc jsem tam nedělala uklízečku,ale chtěli ušetřit,tak to holt musel udělat třeba někdo z kuchyně.Přijde mi teda dost divný,že by třeba prodavačka vytírala,myla kachličky nebo záchody-na to jsou snad uklízečky,ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:mahdalka píše: …když není co dělat,musíš i sama najít nějakou práci,nebo ti daj nesmyslně a ponižujíce mýt hadrem nohy od židlí…Tohle je v Americe úplně normální a nepřijde mi na tom nic divného ani ponižujícího (a tohle je americká firma, takže mě nepřekvapují americké móresy).
Dělala jsem mimo jiné v cukrárně a v restauraci a v obou zaměstnáních se netolerovalo, aby se tam někdo jenom tak rýpal v nose, protože bylo vždycky co dělat - i kdyby to mělo být mytí výlohy
Pardon, za OT, když jsem v Mekáči nedělala, ale nedalo mi to a přijde mi zvláštní, co přijde některým lidem divnéNějak mi to nepřišlo divné, protože kdy jindy to udělat? Přesčas by tam asi nikdo zůstat nechtěl a když je nával, tak to dělat nebudu, že jo
U švagrové v obchodě se též uklízí a umývají kachličky a spol., když není co dělat a ani to není americká firma
![]()
![]()
ja jsem delala hostesku v McD's zhruba pred 17 lety, ale v Londyne. nikdo se na nas nepovysoval, byli jsme super parta lidi a makali jsme! nikomu neprislo divny delat praci navic, popr. ‚uklizet‘, pac to bylo v naplni prace. podle me v podobnych firmach ani uklizecky jako takove nejsou. vsechno dela personal.
obsluha, jednani se zakaznikem musela byt rychla a na urovni. o to vic jsem byla rozcarovana, kdyz jsem zabrousila do McD's po navratu v Cr
.
muj nazor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky přijďte někdy dělat k nám do čínské firmy, to se budete teprve divit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gabi.design píše:
Holky přijďte někdy dělat k nám do čínské firmy, to se budete teprve divit.
Věřím tomu,že já bych se určitě divila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam brigadu v Mc, alene v CR, jsem ve Svycarsku. Jsem v restauraci v centru docela velkeho mesta. U nas jsou hostesky na kase a pak delaji odpoledne narozeninove party pro deti. Ale stane se, ze je treba poslou do kuchyne. Uklizecky neexistuji, veskery uklid zajistuje personal a chce se, aby kazdy umel vse - uklid, kuchyne, kasa… u nas je to sice peknej srumec, hodne prace, ale s vedenim se da vyjit dobre a zadnou sikanu jsem nezazila. je to o lidech, hodne zalezi do jakeho kolektivu lidi se dostanes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše:gabi.design píše:Věřím tomu,že já bych se určitě divila
Holky přijďte někdy dělat k nám do čínské firmy, to se budete teprve divit.
Já ze začátku taky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja byt tebou, tak to zkusim a uvidis. Je to narocna prace, ale zalezi vzdy na lidech. Muzes narazit na dobrou partu a jako buzeraci to brat nebudes. Jsou ale lidi, kterym ta prace vubec nesedne. Je to spis pro studenty strednich skol, ti tam vice zapadnou.
- Citovat
- Upravit
Já bych to alespoň zkusila. ![]()
Mám teď také brigádu, ale u oblečení.. a nepřijde mi divné, že musím vytírat, utírat prach nebo zametat.
Navíc u toho jídla je to ještě něco jiného, přece jen do špinavého bych se najíst nešla..a určitě je to běžná praxe, že „krám“ nemá uklizečku.. Takový luxus si nemůže dovolit kdekdo a navíc, když to může udělat i „někdo z kuchyně“.. co by ne… ![]()
Jinak ta šikana.. to je určitě o lidech.. Moje kamarádka dělá také v Mc a dokonce si to tam skoro chválí.. Dokonce mi řekla, kolik si vydělá a mě se to zdá dost OK (s ohledem na to, že tu u nás se průměrný plat pohybuje někdo kolem 11000 Kč) - ona má víc..
Mimo to - každá koruna dobrá a přestrpět si těch pár hodin v práci se dá.. ![]()
Na druhou stranu, pokud se na to necítíš, nechoď tam.. Upřímně řečeno já bych do Mc dělat nešla.. Ten celodenní smrad rádoby hamburegů… ![]()
- Citovat
- Upravit
mahdalka píše:
Tak mě to teda ponižující přišlo,za tu almužnu,co jsem tam brala a navíc jsem tam nedělala uklízečku,ale chtěli ušetřit,tak to holt musel udělat třeba někdo z kuchyně.Přijde mi teda dost divný,že by třeba prodavačka vytírala,myla kachličky nebo záchody-na to jsou snad uklízečky,ne?![]()
Vidíš a přece se to děje
A v Americe obzvlášť. Třeba v té restauraci - přišli jsme hodinu před otevíračkou (otevíralo se až v 5 odpoledne - vyloženě jakože na večeři), hosteska třeba vysávala, já jsem byla taková pomocná servírka nebo jak by se to u nás řeklo, tak jsem dala prát ubrusy, pak přehodit do sušičky, vyžehlit, co jsem měla od včerejška… Žádný prádelní servis. Někdy jsem žehlila i šéfovi košili, když měl večer rande (a on si mě za to vážil, bo Američanky neumí žehlit
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit