McDonalds - práce hostesky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
adeelka
4.3.11 14:47

McDonalds - délky směn

Ahoj všem, já už se jednou ptala na zkušenosti s prací hostesky, ale ještě se zeptám - jak je to s flexibilností směn ? Mám na LS rozvrh takový, že by to docela bodlo :-) … A ta flexibilita platí pro všechny, nebo hostesky to mají „náročnější“ ? Díky

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
4.3.11 15:54

Flexibilita je pro vsechny stejna. Jednoduse reknes kdy muzes pracovat a oni se musi ridit podle toho.

• Citovat
  • Upravit
10726
4.3.11 16:18

Mc D. maji hostesky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adeelka
5.3.11 00:49

ano, mají

• Citovat
  • Upravit
3336
6.3.11 13:20

Jj, i hosteska si může diktovat směny…

Jen se chci zeptat - ty nastupuješ někde v McD rovnou jako hosteska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikuuska
18.3.11 09:19

zkušenosti s prací v Mekáči

Ahoj holky, jaké máte zkušenosti s prací v Mekáči v ČR ? Díky Nika :-)

• Citovat
  • Upravit
13503
18.3.11 09:20

Pred cca tydnem tady byla stejne diskuze,co treba pohledat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22001
18.3.11 09:24

Diskuse na toto téma tady za poslední měsíc byly nejméně tři.

Pokud ses tu s tím jako nováček ještě nesetkala - stačí zadat příslušný výraz do „hledání v diskusi“ a vyjede Ti všechno k danému tématu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenávidím Mcdonald
28.4.13 14:06

Já pracuju v McDonaldu asi jen ani né 10 směn a už to tam nenávidím :poblion: Když jsem nastupovala, tak to bylo super, chválili mě když jsem měla první směnu v kuchyni. Jenže pak to začalo, asi na šesté směně mě tam hlídala jedna holka, co mě furt buzerovala :! a to jsem šla jenom na záchod :evil: prej jsem jí to měla říct… (bylo zajímavé, že jsem předtím nikomu nic říkat nemusela).Takže jsme se tam pohádali a druhý den jsem měla mít směnu, ale ten denmi Mcdonald(někdo z manažerú)napsal fakt nádhernou sms - „Dnes nechod dik“ jako kdyby tu smsku napsali hezky tak mlčim, ale tohle už je příliš!! jenom kvůli tý čůze jsem neměla směnu, protože samozřejmě ona je tam ta co má navrh, protože tam dělá ze sebe debílka už 3 roky…
A jako já bych přežila jednu směnu, ale tohle se nestalo jen jednou…stalo se mi to už několikrát a někdy i takovým způsobem, že jsem tam přišla už oblečená, připravená pracovat a manažer mi řekl, že mě tam nepotřebuje a že můžu jít domů :zed: no měla jsem sto chutí mu něco říct.

• Citovat
  • Upravit
Nenávidím Mcdonald
28.4.13 14:06

Já pracuju v McDonaldu asi jen ani né 10 směn a už to tam nenávidím :poblion: Když jsem nastupovala, tak to bylo super, chválili mě když jsem měla první směnu v kuchyni. Jenže pak to začalo, asi na šesté směně mě tam hlídala jedna holka, co mě furt buzerovala :! a to jsem šla jenom na záchod :evil: prej jsem jí to měla říct… (bylo zajímavé, že jsem předtím nikomu nic říkat nemusela).Takže jsme se tam pohádali a druhý den jsem měla mít směnu, ale ten denmi Mcdonald(někdo z manažerú)napsal fakt nádhernou sms - „Dnes nechod dik“ jako kdyby tu smsku napsali hezky tak mlčim, ale tohle už je příliš!! jenom kvůli tý čůze jsem neměla směnu, protože samozřejmě ona je tam ta co má navrh, protože tam dělá ze sebe debílka už 3 roky…
A jako já bych přežila jednu směnu, ale tohle se nestalo jen jednou…stalo se mi to už několikrát a někdy i takovým způsobem, že jsem tam přišla už oblečená, připravená pracovat a manažer mi řekl, že mě tam nepotřebuje a že můžu jít domů :zed: no měla jsem sto chutí mu něco říct.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat