Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, prosím nevíte někdo, kde najdu tuto paní doktorku? pracovala v: Dům zubní péče o dítě a rodinu
Nad Olšinami 4, Praha 10 - Strašnice, ale už tam není a pochopitelně nechtějí říct, kam odešla,… jako jediná dokázala jednat s mou dcerkou, která má teď kaz a jiná paní doktorka, která paní doktorku Horynovou nahradila ho jaksi přehlédla ![]()
tak se nám tam už nechce,…
děkuji moc Verča
@vermace píše:
Dobrý den, prosím nevíte někdo, kde najdu tuto paní doktorku? pracovala v: Dům zubní péče o dítě a rodinu
Nad Olšinami 4, Praha 10 - Strašnice, ale už tam není a pochopitelně nechtějí říct, kam odešla,… jako jediná dokázala jednat s mou dcerkou, která má teď kaz a jiná paní doktorka, která paní doktorku Horynovou nahradila ho jaksi přehlédla
tak se nám tam už nechce,…
děkuji moc Verča
S dětmi jsme byly minulý týden prvně v Arbesdentu u Dr. Horynové. Chtěla jsem se zeptat, jaké máte s paní doktorkou zkušenosti?
Pro všechny, kdo sháníte dětskou zubařku Horynovou - od 10.11. bude opět v Domě zubní péče V olšinách a zatím má volno, protože narychlo opustila stávající ordinaci pro neshody s majitelem. Potkala jsem sestřičku, snad to tak bude. To jsem fakt ráda, moje děti jí zbožňují a vůbec se jí nebojí. Bude dělat i dospělé, ale ty nejsou na pojišťovnu.