MDDr. Aneta Horynová

111
18.3.14 13:19

MDDr. Aneta Horynová

Dobrý den, prosím nevíte někdo, kde najdu tuto paní doktorku? pracovala v: Dům zubní péče o dítě a rodinu
Nad Olšinami 4, Praha 10 - Strašnice, ale už tam není a pochopitelně nechtějí říct, kam odešla,… jako jediná dokázala jednat s mou dcerkou, která má teď kaz a jiná paní doktorka, která paní doktorku Horynovou nahradila ho jaksi přehlédla :evil:
tak se nám tam už nechce,…
děkuji moc Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2970
18.3.14 13:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
15.6.14 17:39
@vermace píše:
Dobrý den, prosím nevíte někdo, kde najdu tuto paní doktorku? pracovala v: Dům zubní péče o dítě a rodinu
Nad Olšinami 4, Praha 10 - Strašnice, ale už tam není a pochopitelně nechtějí říct, kam odešla,… jako jediná dokázala jednat s mou dcerkou, která má teď kaz a jiná paní doktorka, která paní doktorku Horynovou nahradila ho jaksi přehlédla :evil:
tak se nám tam už nechce,…
děkuji moc Verča

S dětmi jsme byly minulý týden prvně v Arbesdentu u Dr. Horynové. Chtěla jsem se zeptat, jaké máte s paní doktorkou zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.11.14 10:55

dr.Horynová

Pro všechny, kdo sháníte dětskou zubařku Horynovou - od 10.11. bude opět v Domě zubní péče V olšinách a zatím má volno, protože narychlo opustila stávající ordinaci pro neshody s majitelem. Potkala jsem sestřičku, snad to tak bude. To jsem fakt ráda, moje děti jí zbožňují a vůbec se jí nebojí. Bude dělat i dospělé, ale ty nejsou na pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.