Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky a maminky, mam mozna trapny dotaz, ale radeji si to overim nez neco podelat
Mam doma mesicni holcicku a plne kojim, chtela bych si dojit po 6tinedeli konecne na dodelani meliru po x dlouhe dobe. Nevadi to nejak pri kojeni? Vim ze v tehu nedoporucovali.. Ale do mlika se to snad nijak dostat nemuze, nebo??? Moc diky!
Já taky a všichni se velice divili, jak to, že mám nový melíry, když sem těhotná
I kadeřnice mi říkala, že to neva, ale že některé ženy opravdu na melíry nechodí, když kojí nebo v těhotenství.
Ničemu to nevadí, chodila jsem na melíry v těhotenství i při kojení ![]()
zaprvé ta barva se mi ani nedotkla kůže, takže tam není důvod se bát, a zadruhé se často barvy nedoporučují z toho důvodu, že můžou v těhotenství jinak chytat - mám třeba kámošku, které prostě světlá barva chytala do zelena ![]()
Ne nevadí, taky jsem chodila…jen v těhotenství mi nechytaly tak jak bych chtěla a jak chtěla kadeřnice
vlasy jsem měla trojbarevný ![]()
Obecně ty barvy jsou dost škodlivé a karcinogenní, ale zásadní vliv takhle, jak se ptáš, to na nic nemá.
Některý těhotný nechodí na barvení, pže se jim z toho pachu dělá blbě.
Klidně běž, udělá Ti to dobře, odpočineš si a „prohlídneš“. Užij si to. ![]()
Je úplně jedno, jestli jen barvíš nebo si necháš udělat melír.
No jen aby ti pak neteklo pruhovaný mlíko ![]()
(V těhotenství to některým ženským nechytne, tak proto nechodí
- no a pak ty ekobiomatky - tam je to jasné
)
Na barvu jsem chodila jako těhotná i po porodu a vše v pohodě. V těhotenství mi ta blond ale blbě chytala ![]()
Já byla v těhu i při kojení taky na melíru na nevadí. stejně jako nevadí dýchat, vzduch je taky plný chemikálií a škodlivin
![]()
Já taky chodila těhotná i kojící, chytalo mi to normálně jako dřív… asi bych se zbláznila, kdybych se na sebe měla koukat s přirozenou barvou
už tak jsem si připadala jako slonice, natož být ještě nenabarvená slonice ![]()