Meno pre syna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
6.2.18 15:06

Suhlasim, ze Theo Zivcak je divne :think: Asi ako Justin Kovac :roll: Tak zasa zvazujem Adamka, ked mi pisete, ze to s tym „Adulkovanim“ nebude musiet byt az tak zle. Budem rozdavat rany kazdemu, kto zacne komolit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
6.2.18 15:28

@Imkova Adam je krásné jméno :palec: Možná ho ve školce a škole budou oslovovat jinak, ale jakmile bude trochu větší, sám si určí, jak mu mají říkat. Třeba se mu některý z těch tebou nenáviděných tvarů zalíbí :) No a v dospělosti mu skoro každý bude říkat Adam :palec:

Příspěvek upraven 06.02.18 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
6.2.18 15:52

A co tak Robert, Martin, Damián mě se líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
6.2.18 15:57

@janablizkova Ani jedno nelibi :oops: Damianov je vela ciganov v mamkinej praci /v decaku/,Martin a Robert sa mi nikdy nepacili :roll: Hrozna som.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.2.18 19:12

Na Slovensku se komoli jmena uplne stejne nase Petra to schytala s Petronelou, me Veroniku oslovuji Vierka, babicku Agnes Agněša, Adrianu Aďa, Antonin je Toňo/Tono…atd. :nevim:

Jinak me se libi ten Teodor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
6.2.18 19:49

Kvůli příjmení spíš než Theo tak Theodor, jak už psali ostatní. I my přijde, že se to k sobě pěkně hodí, Theodor a Timea.

Nevím jakou zkušenost mají ostatní, ale zrovna jméno Filip moc komolené neslýchám (jen Filip, Filípek), ale možná taky záleží na kraji, nevím.
Nejvíc asi na konkrétních lidech, já děti oslovuji takovou zkomoleninou, jakou slyším, že používají rodiče. Přijde mi to přirozené nevymýšlet něco jiného a používat to, nač je dítě zvyklé (přece nebudu Katce říkat Kačenko a naopak), žel tenhle přístup mezi lidmi jaksi moc nepřevažuje :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.2.18 20:25

@JustinaS ja teda nejcasteji slysim Filda a Fífa 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
7.2.18 11:05

@Imkova
Ahoj,

s takovým komolením jmen jsem se nikdy nesetkala. Spíše Adam - Adamek, Ada a to mám bratrance Adama a nikdy by jsme mu neřekli Adoš (jako Adolf? to už je uplně jiné jmeno). Filip - Filípek, Fil, :nevim:
Take bych byla pro Teodora, když už chcete Theo, ale počítala bych, že mu budou říkat Tede, Tedy :nevim:

Nejvíc mi tam sedí právě ten Adam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
7.2.18 11:47

Dakujem za vsetky komentare :) Tak budeme mat nakoniec Adama, uz aj manzel odsuhladil. S komolenim sa popereme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.18 13:49

Braňo Živčák
Theobald Živčák
Bolek Živčák
Zlatan/Zlatko Živčák
Slavko Živčák
Svatoslav „Sväťo“ Živčák
Svatomír Živčák
Svatopluk Živčák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
11.2.18 14:14
@Morrígan Ní_Boii píše:
Braňo Živčák
Theobald Živčák
Bolek Živčák
Zlatan/Zlatko Živčák
Slavko Živčák
Svatoslav „Sväťo“ Živčák
Svatomír Živčák
Svatopluk Živčák

To je soupis hrůznosti nebo co to je? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.2.18 14:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
11.2.18 17:29
@Jirka765 píše:
To je soupis hrůznosti nebo co to je? :nevim:

ty neznáš proslulé seznamy MNB? :mrgreen: Tohle je ještě slabej odvar :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
11.2.18 17:38
@pe-terka píše:
ty neznáš proslulé seznamy MNB? :mrgreen: Tohle je ještě slabej odvar :pankac: :lol:
:nevim: Listák Magyar Nemzeti Bank? :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
11.2.18 17:38
@Imkova píše:
Dakujem za vsetky komentare :) Tak budeme mat nakoniec Adama, uz aj manzel odsuhladil. S komolenim sa popereme :mavam:

Adam je super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko