Menší penis

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
18.7.14 13:47

@káťa hm matně si něco takového vybavuji. Hold to máme každý hozený jinak a někdo má prostě jen bujnou fantazii :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
18.7.14 13:53

Jj, založil o tom celkem dlouho diskusi, ale její název si už nepamatuji. Něco jako život ve třech, či tak něco??? nevím…
Každopádně si myslím, že si tu někdo pěkně vymýšlí…

• Citovat
  • Upravit
sissi79
18.7.14 13:56
@káťa píše:
Holky, jestli to nebude ten uživatel, jak se tady kasal, že chce žít s manželkou a milenkou zároveň. Že jsou spolu jako trojka a žití jim sponzoruje manželka :mrgreen:

No ale moc pochopení se mu tu nedostalo :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
18.7.14 13:58
  • Citovat
  • Upravit
42775
18.7.14 13:58

@sissi79 je to tady samá zlá a nepřející žena :zed: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
18.7.14 14:00
@myšák1187 píše:
@káťa to je toto??
https://www.emimino.cz/…rech-183643/

Jo :mrgreen: už jsem ju hledala :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
18.7.14 14:01
@Ginuš píše:
@sissi79 je to tady samá zlá a nepřející žena :zed: :mrgreen: :lol:

No právě :roll: :mrgreen: :mrgreen: a nedopřejou a nedopřejou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
18.7.14 14:04
@sissi79 píše:
No právě :roll: :mrgreen: :mrgreen: a nedopřejou a nedopřejou :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: no co taky čeká od matek a manželek, že bych se chlapa doma zeptala jestli není jeho snem žít ještě s nějakou společnou kamarádkou, jako že bych byla pokroková :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
18.7.14 14:06
@myšák1187 píše: :mrgreen: :mrgreen: no co taky čeká od matek a manželek, že bych se chlapa doma zeptala jestli není jeho snem žít ještě s nějakou společnou kamarádkou, jako že bych byla pokroková :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: no zkus to večer navrhnout :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
myšák1187
18.7.14 14:08
@sissi79 píše: :mrgreen: :mrgreen: no zkus to večer navrhnout :mrgreen: :mrgreen:

no ale nejdřív mu ho musím změřit, já to ještě neměřila, co když míry budou blbý pak by to s tou kamarádkou bylo nahnutý :think: :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
káťa
18.7.14 14:11
@myšák1187 píše:
@káťa to je toto??
https://www.emimino.cz/…rech-183643/

Jj, to je ona. A myslím, že to odpovídá, tam je taky milenka 2 roky. Tak tady nám pán alespoň odhalil svůj rozměr…

Na rovinu - věřím, že s pinďou 12/3 lze najít partnerku, které to bude vyhovovat a žít plnohodnotným sexuálním životem. Ale nějak se mi zdráhá věřit tomu, že by se o takového chlapa mohly přetahovat krásné ženské se spoustou jiných nápadníků a že by manželka mohla být tak zoufalá, že by se ho držela zuby nehty i za cenu sponzorování společné milenky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
42775
18.7.14 14:12

@myšák1187 no jasnačka, řekni mu to a že jsi na to přišla díky emiminu - buď Ti odpojí internet a nebo nám tu přibyde další chlap :lol:
Já se na to doma pro jistotu nezeptám, mohla by být lepší než já a pak mi ještě zabalili tašky :cert: nebudu riskovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
18.7.14 14:15

Pokud me pamet neplete, tak Sirius taky pestuje mnohozenstvi… :think: tak jestli ta diskuse neni jeho 8) treba prida vlastni pohled na vec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 14:17

@káťa tak psal tam, že holky mají vztah i mezi sebou, tak třebas to dopadne tak, že si nechají udělat děti a pošlou ho k šípku… Možná bude zakopaný pes v tomhle a pindík je jim úplně jedno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
18.7.14 14:28

@myšák1187 já už měřila a mám nadsamce, já se prostě dělit nebudu :mrgreen: a ať si klidně všichni myslí, že to je kvůli mužství - já jsem prostě celkově sobec :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí